Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsterapeut til det medicinske område

Vi søger en afdelingsterapeut til det medicinske område.
 
Afdeling for Ergoterapi og Fysioterapi på Herlev og Gentofte Hospital består af 130 ansatte, der arbejder indenfor de 3 hovedområder Medicin og Onkologi, Ortopædkirurgi samt Neurologi og Pædiatri.  
 
De to første hovedområder har funktioner på begge matrikler, mens det neurologiske område alene befinder sig på Herlev-matriklen. 
Medicinsk område ledes af to afdelingsterapeuter og du vil således få en lederkollega indenfor det medicinske område.  
 
Det medicinske hovedområde varetages af i alt 44 terapeuter, og dækker overvejende akutte, indlagte funktioner, men også nogle ambulante funktioner indenfor de mange medicinske specialer på Herlev og Gentofte Hospital.  
Du vil få din primære funktion på Herlev-matriklen, mens den anden afdelingsterapeut primært arbejder på Gentofte-matriklen. Du må dog påregne at skulle varetage opgaver på begge matrikler. 
 
Når nybyggeriet på Herlev-matriklen står klar til indflytning i 2019, sker der en større rokade og omplacering af afdelinger på både Herlev- og Gentofte-matriklen. Nogle afdelinger flytter ud i de nye bygninger, mens andre flytter til nye placeringer i de eksisterende bygninger. Du vil blive en hel central spiller i implementering af beslutningerne, der træffes i denne sammenhæng. 
 
Vi kan tilbyde: 
Ledelse af en stor medarbejdergruppe bestående af både ergoterapeuter og fysioterapeuter  
Spændende arbejdsmiljø med tæt faglig- og ledelsesmæssig sparring i den samlede ledergruppe, som består af 5 afdelingsterapeuter, hvoraf den ene tillige er souschef, og den ledende terapeut
 
Kvalifikationskrav:  
Er autoriseret ergoterapeut eller fysioterapeut med min. 2 års hospitalserfaring, gerne indenfor de medicinske specialer 
Ledererfaring er en fordel  
Du har lederuddannelse eller er indstillet på at følge Region Hovedstadens lederuddannelsesprogram  
Har gode samarbejdsevner både mono- og tværfagligt 
Er initiativrig, selvstændig og opsøgende  
Har personlig gennemslagskraft, humor og gode kommunikationsevner 
Har overblik og strukturerede arbejdsrutiner 
 
Ansættelsesvilkår: 
Stillingen er på 37 timer og til besættelse 1. april 2018. 
 
Løn - og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger f.eks. stillingsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til ledende terapeut Hanne Skall tlf.61500097 eller afdelingsterapeut Kathrine Vinnac tlf. 3867 3517.
 
Ansøgningsfrist: 26. februar 2018 kl. 12.00. Vi forventer, at afholde samtaler den 26. februar 2018 om eftermiddagen, og den 27. februar 2018 om formiddagen.
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her