Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aflaster til 12-årig dreng


Om jobbet

Børn og Familie søger på vegne af en familie, en aflaster til en 12-årig dreng med bopæl i Birkerød.

Drengen har en hjerneskade som gør at han ikke er alderssvarende.

Aflastningen finder sted i drengens hjem og består i pasning, aktivering og leg når han kommer hjem fra skole f.eks. oplæsning fra bog, gå en lille tur, spille spil m.v.

Din profil

Der søges en person som har erfaring med handicappede børn, har gå-på-mod men også er tålmodig og sød, engageret og har timer til rådighed i hverdage og evt. weekender.

Ansættelsesvilkår

Der er brug for en fast aflaster 3 hverdage om ugen i tidsrummet fra kl. 15.15 - 17.15, og gerne med start hurtigst muligt.

Familien er fleksible med hensyn til hvilke dage det skal være.

Herudover er der yderligere bevilget 5 timers aflastning til familien som ikke er fast planlagt. Disse timer har familien mulighed for selv at fastlægge om aftenen eller i weekender.

Stillingens løn- og ansættelsesvilkår er ikke dækket af en overenskomst og ansættelsen sker derfor på individuelle ansættelsesvilkår.
Aflønning sker efter løntrin 11 (løngr. 4) i henhold til Kommunernes Landsforenings lønsatser hvor lønnen pt. udgør 127,45 kr. pr. time. Der ydes tillæg på hverdage efter kl. 17, lørdage efter kl. 8 samt på søndage i henhold til Arbejdstidsaftalen for Social- og sundhedshjælpere m.fl.

Ansøgning, samtale og kontakt
Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Samtaler: forventes holdt i uge 7-8.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her