Aflaster til søskendepar med autisme i KBH S - deltid


Er du stabil, ansvarlig og omsorgsfuld, og har du lyst til at aflaste en familie, der bl.a. består af to handicappede teenagere – hhv. en mild og kærlig ung mand på 20 år samt en glad og mere livlig pige på 16 år?
 
På hverdage møder du ind om eftermiddagen når ”børnene” kommer hjem fra deres dagtilbud. Du tager imod børnene og skal i løbet af vagten tilbringe tid sammen med dem og hjælpe med toiletbesøg, bad, spisning mm. Derudover vil du skulle give en hånd med til huslige opgaver i hjemmet. Som aflaster har du en væsentlig rolle ift. at hjælpe familien med at få et større overskud i dagligdagen. 
Hjælpen defineres af mor fra gang til gang, men i takt med at du lærer familien bedre at kende, får du mulighed for stor medbestemmelse på de aktiviteter du foretager i løbet af en vagt. Du skal være på i forhold til begge børn - men ikke samtidigt, da mor også vil være til stede i hjemmet.
 
Familien får aflastning på alle hverdage samt i weekenderne. I weekenderne er vagterne af længere varighed, hvilket giver dig god mulighed for at tage på tur med et af børnene – især pigen nyder at tage på udflugter.
 
Lidt om familien
 
Begge ”børn” er diagnosticeret inden for autismespektret og er mentalt retarderede. Drengen har intet sprog og kommunikerer med lyde og mimik, mens pigen kan sige flere ord og er en smule mere selvhjulpen. De har begge brug for hjælp til aktivering, støtte og personlig pleje - dog i forskelligt omfang.  
 
Sød og empatisk aflaster 
 
Vi leder efter dig som er stabil, empatisk og afslappet i din adfærd. Gerne med erfaring med non-verbal kommunikation, men det er ikke en nødvendighed. Du må godt være ryger, men du skal kunne undvære cigaretterne, når du er på vagt. Det samme gælder for telefon/ipad, som ikke må benyttes i arbejdstiden.  
 
For at kunne varetage jobbet er det en fordel hvis du: 
 
- Er robust – både fysisk og psykisk
- Trives med at arbejde ud fra anvisninger – da mor er hjemme og definerer behovet for hjælp 
- Kan samarbejde med forældrene med respekt for dem og deres familie 
- Ser dig selv i jobbet minimum et år 
 
Fleksibelt arbejde og gode vilkår  
 
Jobbet giver dig, udover erfaring i arbejdet med fysisk og kognitiv funktionsnedsættelse, også personlige kompetencer som du kan tage med dig videre ud i livet. 
 

Da vagterne ligger om eftermiddagen/aftenen og i weekenden, er arbejdet ideelt til dig der f.eks. studerer.
 
Stillingen er en deltidsstilling, og består af en 1 hverdagsvagt i tidsrummet kl. 16.00-20.30 samt hver 3. fredag og weekend (lørdag+ søndag) kl. 10.00-19.00.    
 
Vagterne er fordelt mellem fire faste aflastere i en fast vagtplan.

 
Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af en overenskomst med FOA og din løn vil til at starte med være på 129,69kr i timen + tillæg for aften og weekend.  
 
Du får en fast kontaktperson i Olivia Danmark, som du kan sparre med om alt vedrørende dit arbejde.  
 
Ansøgning og kontakt 
 
Ansøg stillingen hurtigst muligt, vi kalder løbende til samtale, så skriv gerne til os i dag.   
 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Louise Andersen på tlf. 8888 7171.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Hjælper søges til BPA ordning i Vedbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Jeg er en mand på 53 år der på nuværende tidspunkt bor i Birkerød med min datter me...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Frisk handicaphjælper søges til spastisk lammet kvinde bosat i Osted, Lejre

Olivia Danmark

Om jobbet Brugeren du ansættes hos er en kvinde i 50´erne, der sidder i kørestol. Hun er født spastisk og har derfor brug for hjælp til stortset alle daglige gøremål. Hun har en lille smule stå-funktion og forflyttes derfor med stålift. Hun har spro...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Aflaster til deltidsjob hos ung pige i Hellerup

Olivia Danmark

Er du til kortere vagter, og vil du supplere dit studie med timer hos en unge pige i Hellerup? Har du erfaring med at arbejde med børn unge, og søger du et arbejde, som kan kombineres med dit studie eller anden deltidsbeskæftigelse, så læs nærmere h...
Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afløser/vikar søges til BPA ordning i Hornbæk

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Om Jobbet Stillingen er som afløser vikar ved behov i tilfælde af sygdom i både hve...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Hjælper til BPA- ordning søges i Værløse til vikarstilling

Olivia Danmark ApS

Trives du i en hverdag med selvstændigt arbejde og brænder du for at gøre en oprigtig forskel med fokus på de menneskelige relationer, så er dette måske dit nye job! Om jobbet Vikarstillingen indebærer variable vagter, jeg skal have mulighed for at ...