Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aflastning / studerende

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329934652Phoenix-fe1ade5712019-01-02T00:00:00Aflastning / studerende

Vi søger pædagogstuderende eller lign., som aflastning til vores handicappede stille pige med et sjældent syndrom og autisme. Jobbet indeholder de samme daglige rutiner alle dage, hvor vores datter skal have hjælp til spisning, træning, personlig hygiejne og leg. Vores datter er 15 år, men har et udviklingstrin som ca. 15 måneder. Du bliver ikke alene med vores datter. Du vil få en meget lang oplæring, over 2-6 måneder, hvor du gradvis overtager rutinerne omkring vores datter. Vi hjemmetræner efter § 32, med supervision fra IKH og Temprana. Vi anvender specialpædagogik til vores datter, du får oplæring af os. Da vores datter har allergi og flere Immun forsvarsdefekter og behandles med Immunglobulin, forudsætter jobbet at du er helt parfume- og røg fri, samt indstillet på at arbejde med en høj hygiejne. Du skal anvende parfume frie produkter på arbejdet, hvilket også betyder at du naturligvis vasker i parfumefrit.

Jobbet forudsætter, at du har gode menneskelige kvalifikationer. Det er nødvendigt, at du har rådighed over transportmiddel hertil. Vi ansætter kun personer, som kan være ansat her i mindst 6 måneder.

Tiltrædelse: efter aftale, der skal indhentes straffe- og børneattest.

Arbejdssted: Vejrumbro.

Arbejdsgiver: Viborg kommune.

Timetal pr. uge : 9 til 15 timer + ekstra ved anden aflastnings ferie, sygdom o.lign.

Arbejdstid: På hverdage fra 12.30 til 15.30 el. du kan bytte til 8.30 til 12.30. Du får op til 4 arbejdsdage pr. uge + ekstra ved sygdom og ferie. I weekend, kan du vælge om du helst vil arbejde formiddag el. eftermiddag. Arbejdsdage planlægges i samarbejde med forældrene og vores anden aflastning, og du vil have mulighed for at bytte nogle arbejdsdage.

Løn: som Social- og Sundhedshjælper.

Hvis ovenstående har din interesse, så kontakt os pr. mail inni39@hotmail.com men kun seriøse henvendelser.

Inga Kallestrup og Niels Sørensen

2019-02-28T00:50:23.607 Vi søger pædagogstuderende eller lign., som aflastning til vores handicappede stille pige med et sjældent syndrom og autisme. Jobbet indeholder de samme daglige rutiner alle dage, hvor vores datter skal have hjælp til spisning, træning, personlig hygiejne og leg. Vores datter er 15 år, men har et udviklingstrin som ca. 15 måneder. Du bliver ikke alene med vores datter. Du vil få en meget lang oplæring, over 2-6 måneder, hvor du gradvis overtager rutinerne omkring vores datter. Vi hjemmetræner efter 32, med supervision fra IKH og Temprana. Vi anvender specialpædagogik til vores datter, du får oplæring af os. Da vores datter har allergi og flere Immun forsvarsdefekter og behandles med Immunglobulin, forudsætter jobbet at du er helt parfume- og røg fri, samt indstillet på at arbejde med en høj hygiejne. Du skal anvende parfume frie produkter på arbejdet, hvilket også betyder at du naturligvis vasker i parfumefrit. Jobbet forudsætter, at du har gode menneskelige kvalifikationer. Det er nødvendigt, at du har rådighed over transportmiddel hertil. Vi ansætter kun personer, som kan være ansat her i mindst 6 måneder. Tiltrædelse: efter aftale, der skal indhentes straffe- og børneattest. Arbejdssted: Vejrumbro. Arbejdsgiver: Viborg kommune. Timetal pr. uge : 9 til 15 timer ekstra ved anden aflastnings ferie, sygdom o.lign. Arbejdstid: På hverdage fra 12.30 til 15.30 el. du kan bytte til 8.30 til 12.30. Du får op til 4 arbejdsdage pr. uge ekstra ved sygdom og ferie. I weekend, kan du vælge om du helst vil arbejde formiddag el. eftermiddag. Arbejdsdage planlægges i samarbejde med forældrene og vores anden aflastning, og du vil have mulighed for at bytte nogle arbejdsdage. Løn: som Social- og Sundhedshjælper. Hvis ovenstående har din interesse, så kontakt os pr. mail inni39@hotmail.com men kun seriøse henvendelser. Inga Kallestrup og Niels Sørensen11Jobnetfe1ade57100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-27T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3426296Viborg Rådhus - Jobcenter Viborg / Arbejdsmarked / UU11Prinsens Alle 58800ViborgDKDanmark0
inni39@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent686591JobNet492408249240821000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe1ade57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe1ade57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe1ade57&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=fe1ade57&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/22.jpgHos Viborg Rådhus - Jobcenter Viborg / Arbejdsmarked / UU søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale234006Støttepædagog9Undervisning og pædagogik359905955Inga Kallestrupinni39@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330005798Inklusionspædagog søges til Daginstitutionen BlicheregnenBasic Daginstitutionen Blicheregnen består af fire Børnehuse, Børnehuset Thorning, Troldhøj, Krathgården og Vinderslev Børnegård. Stillingen vil være på 30 timer pr. uge. Opgaverne fordeles i en tæt dialog med ledelsesteamet fra de fire børnehuse og vil være i de børnehuse, hvor der aktuelt er brug for assistance. Det er forudsætning, at du er i stand til at kunne begå dig i forskellige kulturer og miljøer. Vi søger en pædagog med erfaring i arbejdet omkring børn i udsatte positioner og som ligeledes har en bred faglig viden om børns trivsel, udvikling og læring. Vi ønsker en pædagog, der ud fra en systemisk tilgang, og altid i tæt samarbejde med personalet, kan arbejde med flg. opgaver: evne at skabe den tilpasse forstyrrelse understøtte og deltage i udvikling af en anerkendende og inkluderende praksis kan observere, beskrive, sætte mål og udarbejde handleplaner for både det enkelte barn eller børnegruppen. planlægge, lede og gennemføre processer give faglig sparring og samtidig have en dialogisk tilgang i samarbejdet Har du gode evner til at motivere og inspirere personalet, og besidder du en høj grad af fleksibilitet, hører vi gerne fra dig. Der vil, i jobbet, være gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt. Stillingen vil være til besættelse snarest. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information:Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte daginstitutionsleder Hanne Larsen på tlf. 29 16 11 59. Ansøgningsfrist tirsdag 30. april 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Daginstitutionen Blicheregnen består af fire Børnehuse, Børnehuset Thorning, Troldhøj, Krathgården og Vinderslev Børnegård.
 
Stillingen vil være på 30 timer pr. uge. Opgaverne fordeles i en tæt dialog med ledelsesteamet fra de fire børnehuse og vil være i de børnehuse, hvor der aktuelt er brug for assistance.  Det er forudsætning, at du er i stand til at kunne begå dig i forskellige kulturer og miljøer.
 
Vi søger en pædagog med erfaring i arbejdet omkring børn i udsatte positioner og som ligeledes har en bred faglig viden om børns trivsel, udvikling og læring.
 
Vi ønsker en pædagog, der ud fra en systemisk tilgang, og altid i tæt samarbejde med personalet, kan arbejde med flg. opgaver:
 • evne at skabe den tilpasse forstyrrelse
 • understøtte og deltage i udvikling af en anerkendende og inkluderende praksis
 • kan observere, beskrive, sætte mål og udarbejde handleplaner for både det enkelte barn eller børnegruppen.
 • planlægge, lede og gennemføre processer
 • give faglig sparring og samtidig have en dialogisk tilgang i samarbejdet
Har du gode evner til at motivere og inspirere personalet, og besidder du en høj grad af fleksibilitet, hører vi gerne fra dig.
 
Der vil, i jobbet, være gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt.
 
Stillingen vil være til besættelse snarest.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte daginstitutionsleder Hanne Larsen på tlf. 29 16 11 59.
 
Ansøgningsfrist tirsdag 30. april 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

ORS/Small/a47d6254_logo.jpegDagsinstitutionen BlicherengnenKjellerup2019-04-11T16:01:38.7432019-04-30T00:00:00
330005333Pædagog til Skolen i NørskovlundBasic Vi udvider elevtallet til kommende skoleår og får derfor brug for en ny pædagog kollega.Stillingen er på 32 timer om ugen og er i vores udskolingsafdeling. Du har erfaring og indsigt i specialpædagogisk arbejde og meget gerne autismespecifik viden og erfaring. Herudover har du lyst og flair for at bistå lærerne i den fagfaglige undervisning. Det er absolut nødvendigt, at du udstråler og besidder såvel fysisk som psykisk robusthed og har du tilmed en god portion humor med i rygsækken, så vil du passe godt til vi andre :-) Du ser det forpligtende teamsamarbejde som en vej til at styrke faglighed og arbejdsglæde, og du har lyst til at arbejde sammen med dine kolleger og skolens ledelse om til stadighed at videreudvikle vores skole. Du har en positiv tilgang til samarbejdet med elever, forældre og kolleger. Skolen i Nørskovlund er Silkeborg Kommunes Inklusionscenter for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (autismespektret). Eleverne visiteres via Silkeborg PPR og der er pt 86 elever. Til undervisningstilbuddet er også tilknyttet en SFO, klubtilbud og aftenklub. Skolen i Nørskovlund er en afdeling af Ans Skole. Til kommende skoleår vil der være 4 klasser i Nørskovlund, primært til indskolings- og mellemtrins elever. På Ans Skole vil der være 5 klasser, primært til mellemtrins- og udskolingselever. Der er et tæt teamsamarbejde omkring hver elevgruppe og der er både lærere og pædagoger i hvert team. Vores pædagoger indgår også i en stor del af skoletiden. Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret og positiv arbejdsplads, med plads til forskellighed, højt til loftet, vide rammer, faglig dybde og en intern varm og humoristisk tone. Læs mere om os på www.ansskole.dk Vi vil gerne invitere interesserede ansøgere til rundvisning og informationsmøde på Skolen i Nørskovlund, Taskebjergvej 33, 8620 Kjellerup: mandag 6. maj fra kl. 15 16. Du bedes tilmelde dig hos vores sekretær Karina på tlf. 89 70 23 80. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information:Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lone Skovborg Rasmussen på tlf. 89 70 23 66. Ansøgningsfrist søndag 12. maj 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 21. maj på Ans Skole, Teglgade 20, 8643 Ans By. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Vi udvider elevtallet til kommende skoleår og får derfor brug for en ny pædagog kollega.
Stillingen er på 32 timer om ugen og er i vores udskolingsafdeling.
 
Du har erfaring og indsigt i specialpædagogisk arbejde og meget gerne autismespecifik viden og erfaring. Herudover har du lyst og flair for at bistå lærerne i den fagfaglige undervisning.
 
Det er absolut nødvendigt, at du udstråler og besidder såvel fysisk som psykisk robusthed og har du tilmed en god portion humor med i rygsækken, så vil du passe godt til vi andre :-)
 
Du ser det forpligtende teamsamarbejde som en vej til at styrke faglighed og arbejdsglæde, og du har lyst til at arbejde sammen med dine kolleger og skolens ledelse om til stadighed at videreudvikle vores skole.
 
Du har en positiv tilgang til samarbejdet med elever, forældre og kolleger.
 
Skolen i Nørskovlund er Silkeborg Kommunes Inklusionscenter for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (autismespektret). Eleverne visiteres via Silkeborg PPR og der er pt 86 elever. Til undervisningstilbuddet er også tilknyttet en SFO, klubtilbud og aftenklub.
 
Skolen i Nørskovlund er en afdeling af Ans Skole.
 
Til kommende skoleår vil der være 4 klasser i Nørskovlund, primært til indskolings- og mellemtrins elever. På Ans Skole vil der være 5 klasser, primært til mellemtrins- og udskolingselever.
 
Der er et tæt teamsamarbejde omkring hver elevgruppe og der er både lærere og pædagoger i hvert team. Vores pædagoger indgår også i en stor del af skoletiden.
 
Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret og positiv arbejdsplads, med plads til forskellighed, højt til loftet, vide rammer, faglig dybde og en intern varm og humoristisk tone.
 
Læs mere om os på www.ansskole.dk
 
Vi vil gerne invitere interesserede ansøgere til rundvisning og informationsmøde på Skolen i Nørskovlund, Taskebjergvej 33, 8620 Kjellerup:
 • mandag 6. maj fra kl. 15 – 16.
Du bedes tilmelde dig hos vores sekretær Karina på tlf. 89 70 23 80.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lone Skovborg Rasmussen på tlf. 89 70 23 66.
 
Ansøgningsfrist søndag 12. maj 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 21. maj på Ans Skole, Teglgade 20, 8643 Ans By.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

ORS/Small/6eeb57fa_logo.jpegSkolen i NørskovlundKjellerup2019-04-11T11:28:02.4672019-05-12T00:00:00
330006049Inklusionspædagog søges til Daginstitutionen BlicheregnenRobot Daginstitutionen Blicheregnen består af fire Børnehuse, Børnehuset Thorning, Troldhøj, Krathgården og Vinderslev Børnegård. Stillingen vil være på 30 timer pr. uge. Opgaverne fordeles i en tæt dialog med ledelsesteamet fra de fire børnehuse og vil være i de børnehuse, hvor der aktuelt er brug for assistance. Det er forudsætning, at du er i stand til at kunne begå dig i forskellige kulturer og miljøer. Vi søger en pædagog med erfaring i arbejdet omkring børn i udsatte positioner og som ligeledes har en bred faglig viden om børns trivsel, udvikling og læring. Vi ønsker en pædagog, der ud fra en systemisk tilgang, og altid i tæt samarbejde med personalet, kan arbejde med flg. opgaver:evne at skabe den tilpasse forstyrrelseunderstøtte og deltage i udvikling af en anerkendende og inkluderende praksiskan observere, beskrive, sætte mål og udarbejde handleplaner for både det enkelte barn eller børnegruppen.planlægge, lede og gennemføre processergive faglig sparring og samtidig have en dialogisk tilgang i samarbejdetHar du gode evner til at motivere og inspirere personalet, og besidder du en høj grad af fleksibilitet, hører vi gerne fra dig. Der vil, i jobbet, være gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt. Stillingen vil være til besættelse snarest. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information: Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte daginstitutionsleder Hanne Larsen på tlf. 29 16 11 59. Ansøgningsfrist tirsdag 30. april 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Daginstitutionen Blicheregnen består af fire Børnehuse, Børnehuset Thorning, Troldhøj, Krathgården og Vinderslev Børnegård.
 
Stillingen vil være på 30 timer pr. uge. Opgaverne fordeles i en tæt dialog med ledelsesteamet fra de fire børnehuse og vil være i de børnehuse, hvor der aktuelt er brug for assistance.  Det er forudsætning, at du er i stand til at kunne begå dig i forskellige kulturer og miljøer.
 
Vi søger en pædagog med erfaring i arbejdet omkring børn i udsatte positioner og som ligeledes har en bred faglig viden om børns trivsel, udvikling og læring.
 
Vi ønsker en pædagog, der ud fra en systemisk tilgang, og altid i tæt samarbejde med personalet, kan arbejde med flg. opgaver:
 • evne at skabe den tilpasse forstyrrelse
 • understøtte og deltage i udvikling af en anerkendende og inkluderende praksis
 • kan observere, beskrive, sætte mål og udarbejde handleplaner for både det enkelte barn eller børnegruppen.
 • planlægge, lede og gennemføre processer
 • give faglig sparring og samtidig have en dialogisk tilgang i samarbejdet
Har du gode evner til at motivere og inspirere personalet, og besidder du en høj grad af fleksibilitet, hører vi gerne fra dig.
 
Der vil, i jobbet, være gode muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt.
 
Stillingen vil være til besættelse snarest.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte daginstitutionsleder Hanne Larsen på tlf. 29 16 11 59.
 
Ansøgningsfrist tirsdag 30. april 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Silkeborg KommuneKjellerup2019-04-11T00:00:002019-04-30T00:00:00
330005330Pædagog til Skolen i NørskovlundRobot Vi udvider elevtallet til kommende skoleår og får derfor brug for en ny pædagog kollega. Stillingen er på 32 timer om ugen og er i vores udskolingsafdeling. Du har erfaring og indsigt i specialpædagogisk arbejde og meget gerne autismespecifik viden og erfaring. Herudover har du lyst og flair for at bistå lærerne i den fagfaglige undervisning. Det er absolut nødvendigt, at du udstråler og besidder såvel fysisk som psykisk robusthed og har du tilmed en god portion humor med i rygsækken, så vil du passe godt til vi andre :-) Du ser det forpligtende teamsamarbejde som en vej til at styrke faglighed og arbejdsglæde, og du har lyst til at arbejde sammen med dine kolleger og skolens ledelse om til stadighed at videreudvikle vores skole. Du har en positiv tilgang til samarbejdet med elever, forældre og kolleger. Skolen i Nørskovlund er Silkeborg Kommunes Inklusionscenter for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (autismespektret). Eleverne visiteres via Silkeborg PPR og der er pt 86 elever. Til undervisningstilbuddet er også tilknyttet en SFO, klubtilbud og aftenklub. Skolen i Nørskovlund er en afdeling af Ans Skole. Til kommende skoleår vil der være 4 klasser i Nørskovlund, primært til indskolings- og mellemtrins elever. På Ans Skole vil der være 5 klasser, primært til mellemtrins- og udskolingselever. Der er et tæt teamsamarbejde omkring hver elevgruppe og der er både lærere og pædagoger i hvert team. Vores pædagoger indgår også i en stor del af skoletiden. Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret og positiv arbejdsplads, med plads til forskellighed, højt til loftet, vide rammer, faglig dybde og en intern varm og humoristisk tone. Læs mere om os på www.ansskole.dk Vi vil gerne invitere interesserede ansøgere til rundvisning og informationsmøde på Skolen i Nørskovlund, Taskebjergvej 33, 8620 Kjellerup: mandag 6. maj fra kl. 15 16. Du bedes tilmelde dig hos vores sekretær Karina på tlf. 89 70 23 80. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information: Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lone Skovborg Rasmussen på tlf. 89 70 23 66. Ansøgningsfrist søndag 12. maj 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 21. maj på Ans Skole, Teglgade 20, 8643 Ans By. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Vi udvider elevtallet til kommende skoleår og får derfor brug for en ny pædagog kollega.
Stillingen er på 32 timer om ugen og er i vores udskolingsafdeling.
 
Du har erfaring og indsigt i specialpædagogisk arbejde og meget gerne autismespecifik viden og erfaring. Herudover har du lyst og flair for at bistå lærerne i den fagfaglige undervisning.
 
Det er absolut nødvendigt, at du udstråler og besidder såvel fysisk som psykisk robusthed og har du tilmed en god portion humor med i rygsækken, så vil du passe godt til vi andre :-)
 
Du ser det forpligtende teamsamarbejde som en vej til at styrke faglighed og arbejdsglæde, og du har lyst til at arbejde sammen med dine kolleger og skolens ledelse om til stadighed at videreudvikle vores skole.
 
Du har en positiv tilgang til samarbejdet med elever, forældre og kolleger.
 
Skolen i Nørskovlund er Silkeborg Kommunes Inklusionscenter for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (autismespektret). Eleverne visiteres via Silkeborg PPR og der er pt 86 elever. Til undervisningstilbuddet er også tilknyttet en SFO, klubtilbud og aftenklub.
 
Skolen i Nørskovlund er en afdeling af Ans Skole.
 
Til kommende skoleår vil der være 4 klasser i Nørskovlund, primært til indskolings- og mellemtrins elever. På Ans Skole vil der være 5 klasser, primært til mellemtrins- og udskolingselever.
 
Der er et tæt teamsamarbejde omkring hver elevgruppe og der er både lærere og pædagoger i hvert team. Vores pædagoger indgår også i en stor del af skoletiden.
 
Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret og positiv arbejdsplads, med plads til forskellighed, højt til loftet, vide rammer, faglig dybde og en intern varm og humoristisk tone.
 
Læs mere om os på www.ansskole.dk
 
Vi vil gerne invitere interesserede ansøgere til rundvisning og informationsmøde på Skolen i Nørskovlund, Taskebjergvej 33, 8620 Kjellerup:
 • mandag 6. maj fra kl. 15 – 16.
Du bedes tilmelde dig hos vores sekretær Karina på tlf. 89 70 23 80.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lone Skovborg Rasmussen på tlf. 89 70 23 66.
 
Ansøgningsfrist søndag 12. maj 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag 21. maj på Ans Skole, Teglgade 20, 8643 Ans By.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.

Silkeborg KommuneKjellerup2019-04-11T00:00:002019-05-12T00:00:00
330004188Kan du bygge bro i vores 5 sogne?Robot Kirke- og kulturmedarbejder søges til de fem sogne Hornbæk, Tånum, Borup, Kousted, Råsted Pastorat Randers Søndre Provsti, Århus Stift, med hjemsted i Hornbæk sognegård beliggende Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV. Kan du bygge bro i vores 5 sogne? Så er en stilling som kirke- og kulturmedarbejder ledig til besættelse den 1. august 2019 eller efter aftale, med respekt for allerede planlagt ferie. Vores nye medarbejder skal have erfaring med at arbejde med mennesker på et niveau som folkeskolelærer eller kirke- og kulturmedarbejder. Stillingen er på 30 timer pr. uge. Vi forventer, at du: har hjerte for folkekirken og dens værdier kan arbejde selvstændigt og lede dig selv i et job, hvor du er den eneste i din faggruppe har evne til at tale med alle typer af mennesker har mod på at tage kontakt til alle aldersgrupper spreder glæde og god stemning omkring dig er imødekommende, ansvarsbevidst, har ordenssans og overblik er indstillet på at arbejde både aften og weekends Opgaver vi ønsker varetaget: etablering af - og vedligeholdelse af et netværk af frivillige at du er medarbejdende på generelt at skabe kirkeliv og glæde i de fem sogne at du er opsøgende i kontakten til ensomme ældre samt skaber målrettede aktiviteter for dem at du er opsøgende i kontakten til familier, børn, enlige samt skaber målrettede aktiviteter for dem at du er kreativ inspirator for sognets præster samt deltagende ved udvalgte gudstjenester arrangementer Vi tilbyder: nyere velfungerende fysiske rammer og eget kontor indflydelse på fordelingen af arbejdsdage timer frihed under ansvar løn efter kvalifikationer inden for gældende rammer Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sognepræst Dorte Jørgensen, på tlf. 8642 0560, e-mail doj@km.dk kordegn Reelika Raadik Christensen på tlf. 8642 0260, e-mail rerc@km.dk kontaktperson Bjarne Sønderskov på tlf. 4083 2906, e-mail 8516fortrolig@sogn.dk. Ansøgningen med CV og relevante bilag sendes til Bjarne Sønderskov, Niels Ebbesens Vej 17, 8920 Randers NV eller på mail til 8516fortrolig@sogn.dk. Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 29. april 2019 kl. 18:00. Ansættelsessamtaler planlægges afholdt i Hornbæk Sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV d. 28. maj 2019. Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest forinden tilbud om ansættelse. Ansættelse sker ved Hornbæk Sogns Menighedsråd, Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV. Med udgangspunkt fra Hornbæk Sognegård, vil arbejdet omfatte alle 5 sogne. Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk. Forinden ansættelse skal der ske en ækvivalering af ansøgerens kompetenceniveau, hvis den valgte ansøger ikke tidligere har haft ansættelse som sognemedhjælper, jf. cirkulære om kompetencekrav for kirkefunktionærer med sognemedhjælperfunktioner. Formålet med ækvivaleringen er at fastslå, om der er behov for supplering af den valgte ansøgers kompetenceniveau. Medarbejdere, der ikke opfylder kompetencekravet for stillingen og derfor skal supplere sit kompetenceniveau, aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 273.258 kr. 362.068 kr.(1.4.2018). Fikspunktet er 286.922kr. (1.4.2018). Der er ikke rådighedsforpligtelse til stillingen. Menighedsrådets forslag til lønniveau er 240.000 kr. årligt ved ansættelse på 30 timer pr. uge (nutidskroner). Medarbejdere, der opfylder kompetencekravet for den pågældende stilling, aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 286.922 kr. 409.888 kr. (1.4.2018). Fikspunktet er 300.584 kr. (1.4.2018). Der er ikkerådighedsforpligtelse til stillingen. Menighedsrådets forslag til lønniveau er 251.400 kr. årligt ved ansættelse på 30 timer pr. uge (1.4.2018). Løn kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu

Kirke- og kulturmedarbejder søges til de fem sogne Hornbæk, Tånum, Borup, Kousted, Råsted Pastorat Randers Søndre Provsti, Århus Stift, med hjemsted i Hornbæk sognegård beliggende Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV.

Kan du bygge bro i vores 5 sogne?

Så er en stilling som kirke- og kulturmedarbejder ledig til besættelse den 1. august 2019 eller efter aftale, med respekt for allerede planlagt ferie.

Vores nye medarbejder skal have erfaring med at arbejde med mennesker på et niveau som folkeskolelærer eller kirke- og kulturmedarbejder.

Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Vi forventer, at du:

 • har hjerte for folkekirken og dens værdier
 • kan arbejde selvstændigt og lede dig selv i et job, hvor du er den eneste i din faggruppe
 • har evne til at tale med alle typer af mennesker
 • har mod på at tage kontakt til alle aldersgrupper
 • spreder glæde og god stemning omkring dig
 • er imødekommende, ansvarsbevidst, har ordenssans og overblik
 • er indstillet på at arbejde både aften og weekends

 Opgaver vi ønsker varetaget:

 • etablering af - og vedligeholdelse af et netværk af frivillige
 • at du er medarbejdende på generelt at skabe kirkeliv og glæde i de fem sogne
 • at du er opsøgende i kontakten til ensomme ældre samt skaber målrettede aktiviteter for dem
 • at du er opsøgende i kontakten til familier, børn, enlige samt skaber målrettede aktiviteter for dem
 • at du er kreativ inspirator for sognets præster samt deltagende ved udvalgte gudstjenester/arrangementer

 Vi tilbyder:

 • nyere velfungerende fysiske rammer og eget kontor
 • indflydelse på fordelingen af arbejdsdage/timer
 • frihed under ansvar
 • løn efter kvalifikationer inden for gældende rammer

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

sognepræst Dorte Jørgensen, på tlf. 8642 0560, e-mail doj@km.dk

kordegn Reelika Raadik Christensen på tlf. 8642 0260, e-mail rerc@km.dk

kontaktperson Bjarne Sønderskov på tlf. 4083 2906, e-mail 8516fortrolig@sogn.dk.

Ansøgningen med CV og relevante bilag sendes til Bjarne Sønderskov, Niels Ebbesens Vej 17, 8920 Randers NV eller på mail til 8516fortrolig@sogn.dk.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 29. april 2019 kl. 18:00.

Ansættelsessamtaler planlægges afholdt i Hornbæk Sognegård, Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV d. 28. maj 2019.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest forinden tilbud om ansættelse.

Ansættelse sker ved Hornbæk Sogns Menighedsråd, Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV. Med udgangspunkt fra Hornbæk Sognegård, vil arbejdet omfatte alle 5 sogne.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Forinden ansættelse skal der ske en ækvivalering af ansøgerens kompetenceniveau, hvis den valgte ansøger ikke tidligere har haft ansættelse som sognemedhjælper, jf. cirkulære om kompetencekrav for kirkefunktionærer med sognemedhjælperfunktioner. Formålet med ækvivaleringen er at fastslå, om der er behov for supplering af den valgte ansøgers kompetenceniveau.

Medarbejdere, der ikke opfylder kompetencekravet for stillingen og derfor skal supplere sit kompetenceniveau, aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 273.258 kr. – 362.068 kr.(1.4.2018). Fikspunktet er 286.922kr. (1.4.2018). Der er ikke rådighedsforpligtelse til stillingen.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 240.000 kr. årligt ved ansættelse på 30 timer pr. uge (nutidskroner).

Medarbejdere, der opfylder kompetencekravet for den pågældende stilling, aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 286.922 kr. – 409.888 kr. (1.4.2018). Fikspunktet er 300.584 kr. (1.4.2018). Der er ikkerådighedsforpligtelse til stillingen.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 251.400 kr. årligt ved ansættelse på 30 timer pr. uge (1.4.2018).

Løn kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu

 

HORNBÆK MENIGHEDSRÅDRanders NV2019-04-09T00:00:002019-04-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Inklusionspædagog søges til Daginstitutionen Blicheregnen

Dagsinstitutionen Blicherengnen

Kjellerup
Daginstitutionen Blicheregnen består af fire Børnehuse, Børnehuset Thorning, Troldhøj, Krathgården og Vinderslev Børnegård. Stillingen vil være på 30 timer pr. uge. Opgaverne fordeles i en tæt dialog med ledelsesteamet fra de fire børnehuse og vil v...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Pædagog til Skolen i Nørskovlund

Skolen i Nørskovlund

Kjellerup
Vi udvider elevtallet til kommende skoleår og får derfor brug for en ny pædagog kollega.Stillingen er på 32 timer om ugen og er i vores udskolingsafdeling. Du har erfaring og indsigt i specialpædagogisk arbejde og meget gerne autismespecifik viden o...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:12. maj 2019

Inklusionspædagog søges til Daginstitutionen Blicheregnen

Silkeborg Kommune

Kjellerup
Daginstitutionen Blicheregnen består af fire Børnehuse, Børnehuset Thorning, Troldhøj, Krathgården og Vinderslev Børnegård. Stillingen vil være på 30 timer pr. uge. Opgaverne fordeles i en tæt dialog med ledelsesteamet fra de fire børnehuse og vil v...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Pædagog til Skolen i Nørskovlund

Silkeborg Kommune

Kjellerup
Vi udvider elevtallet til kommende skoleår og får derfor brug for en ny pædagog kollega. Stillingen er på 32 timer om ugen og er i vores udskolingsafdeling. Du har erfaring og indsigt i specialpædagogisk arbejde og meget gerne autismespecifik viden ...
Indrykket:11. april 2019
Udløbsdato:12. maj 2019

Kan du bygge bro i vores 5 sogne?

HORNBÆK MENIGHEDSRÅD

Randers NV
Kirke- og kulturmedarbejder søges til de fem sogne Hornbæk, Tånum, Borup, Kousted, Råsted Pastorat Randers Søndre Provsti, Århus Stift, med hjemsted i Hornbæk sognegård beliggende Hornbæk Kirkevej 7, 8920 Randers NV. Kan du bygge bro i vores 5 sogne...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:28. april 2019