Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aflastningen på Lykkegard søger Pædagog med koordinatorfunktion

Hos Lykkegard gør vi en forskel for børn, som har et særlig behov for struktur, omsorg og anerkendelse i deres hverdag. Vi oplever stor tilgang af beboere og søger derfor en pædagog, som kan arbejde i weekenden i lige uger. Derudover søger vi også vikarer.

Aflastningen søger Pædagog med funktion som koordinator 35 – 37 timer

Aflastningen er et tilbud til børn og unge i alderen 5 – 18 år med diagnoser inden for AFS, ADHD, udviklingshæmning og adfærds- og tilknytningsforstyrrelser. Aflastningen i weekender har plads til 3 grupper med 6 – 12 børn i hver gruppe alt efter deres behov for støtte. Børnene/de unge er fordelt i grupper ud fra deres udfordringer og alders-/udviklingsniveau. Der kan i de enkelte grupper være behov for personlig pleje eller forekomme udadreagerende adfærd.

Vi har også aflastning enkelte hverdage. Både weekender og hverdage er bygget op om en fast og genkendelig struktur, som tager udgangspunkt i den enkelte gruppes behov. Herudover holder vi ferieuger for børnene 2 uger om året fordelt på vinterferien i uge 7 og en uge i begyndelsen af sommerferien.

Som pædagog med koordinatorfunktion indgår du i det praktisk pædagogiske arbejde med børnene/de unge i weekender i lige uger. Det koordinerende arbejde foregår i hverdagen – herunder planlægning af weekender, hverdage og ferieuger. I forbindelse med weekender planlægges kørsel, personaledækning samt eventuelle forberedelser. Sammen med koordinatoren for ulige weekender skal du tilrettelægge årshjul for weekend-aktiviteter, ferieuger, forældremøder osv. Tid til det koordinerende arbejde er fordelt mellem fastlagte timer og timer, som du selv tilrettelægger.

Som pædagogisk koordinator er du ansvarlig for, at Lykkegards pædagogiske værdier bliver ført ud i praksis. Du skal derfor have erfaring med og kendskab til målgrupperne. Du skal gå forrest og træffe beslutninger i en travl dagligdag i samarbejde med kolleger og nærmeste leder.

Lykkegard tilbyder

 • en spændende arbejdsplads i udvikling, hvor du har mulighed for at få indflydelse
 • fokus på kerneopgaven og bevidsthed om vores faglighed
 • tæt, flerfagligt samarbejde og loyale kolleger med fokus på samarbejde og åbenhed
 • sundhedsforsikring og pensionstillæg
 • mulighed for kurser, supervision og faglig sparring på tværs i organisationen.

Med afsæt i din empatiske og reflekterende adfærd er du omsorgsfuld og nysgerrig i din tilgang til beboerne – du møder alle, hvor de er, og du har fokus på en faglig, rolig og tryghedsskabende relation.

Herudover

 • er du pædagogisk uddannet, velfunderet i pædagogisk praksis og har viden og erfaring inden for specialområdet børn og unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser
 • har du overblik og kan tilrettelægge og udføre koordinerende arbejde i forbindelse med weekender og ferier
 • er du fleksibel og kan selvstændigt varetage arbejdsopgaver inden for dit ansvarsområde
 • er du god til at bevare overblikket
 • er du i stand til at reflektere over egen praksis og tilgang og bidrage til teamet
 • er du teamplayer
 • er du loyal i forhold til samarbejde og ledelse
 • kan du arbejde hver 2. weekend i lige uger
 • har du kørekort til personbil.

Lyder det som noget for dig?
Stillingen ønskes besat pr. 1.1.2021 eller snarest derefter. Ansøgningsfristen er 31.12.2020, men vi afholder samtaler løbende.

Send os din ansøgning og dit CV via knappen "Send ansøgning". Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Susanne Ledam på tlf. 81 72 72 21.

I Aflastningen har vi et vikarteam som hele tiden matcher behovet hos de børn/unge, der er i afdelingerne. Ønsker du at være en del af det vikarteam, er du velkommen til at sende en ansøgning. Mærk din ansøgning ’Vikar’ i overskriften.

Der indhentes straffe- og børneattest i forbindelse med alle ansættelser.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Se mere på vores ansøgersite: https://lykkegard.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.