Aflastningsfamilie til 4-årig dreng

Er du/I en godkendt aflastningsfamilie, der kan skabe udvikling og trivsel for en lille dreng på 4 år?

Dem han kender beskriver ham som en meget social og omsorgsfuld dreng. Han har gode legekompetencer, og han er god til at tage initiativer og skabe kontakt til andre børn. Han beskrives som aldersvarende i sin sproglige udvikling, og han er nysgerrig og undersøgende på sin omverden.

Drengen kan rigtig godt kan lide at bygge og konstruere ting, og han kan godt lide at lege udendørs fx på legepladser. Han er glad for fodbold, puslespil og er begyndt at spille bilspil på PlayStation.

Han er en aktiv dreng, der godt kan lide voksenstyrede aktiviteter, han har derfor brug for en voksen/voksne, der har lyst til at lege med. Han kan reagere uforudsigeligt, hvis han oplever sig presset, træt, eller hvis rammerne ikke er tydelige for ham. Han har derfor brug for, at I kan give ham forudsigelige rammer og støtte til at udvikle sig i kravsituationer. Han har også brug for støtte til at udvikle alderssvarende mestringsstrategier og til følelseshåndtering, når noget bliver svært eller uoverskueligt.

Aflastningen er hver anden weekend fra fredag til søndag.

Vi lægger vægt på, at I:

  • Er godkendt som aflastningsfamilie
  • Som aflastningsfamilie består af en eller to voksne
  • Har kendskab til det mindre barns udvikling
  • Kan arbejde struktureret og relationelt
  • Kan arbejde med følelseshåndtering
  • Er aktive og har lyst til leg, spil og udendørsaktiviteter
  • Er indstillet på forældresamarbejde
  • Kan hente og bringe til og fra aflastning
  • Gerne bor i Københavnsområdet eller på Sjælland

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 5 x vederlag.

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Tina Jørgensen på 5162 5093 eller på BT48@kk.dk.

Ansøgningsfrist senest mandag den  21. september 2020

Send ansøgning mærket TJ/2020-118 sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@kk.dk

Eller til:
Center for Familiepleje
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.