Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aflastningsfamilie til 8-årig dreng

Center for Familiepleje søger en godkendt aflastningsfamilie til en 8-årig dreng med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Omfanget er en weekend om måneden og en hverdag om ugen.

De, han kender, beskriver ham som en glad dreng, der er opsøgende i forhold til voksne. Han kan godt lide aktiviteter som at se film, svømning og spise mad sammen. Han bruger rollator indenfor og kørestol udendørs. Han har stor glæde af fysisk stimulation og bliver trænet sansemotorisk, kropsbevidstheds- og styrkemæssigt ved forskellige fin- og grovmotoriske aktiviteter.

Han har behov for støtte i forhold til påklædning samt andre finmotoriske aktiviteter. Kognitivt ligger han under gennemsnittet for alderen.

Han har behov for en omsorgsfuld aflastningsfamilie, der kan skabe trygge, stabile og nærværende rammer. Som aflastningsfamilie skal I arbejde med struktur og genkendelighed – det er væsentlig for, at hans dag kan fungere. Han har behov for regelmæssige pauser og ro, så han undgår at blive udtrættet, og derfor bør jeres hjem have fysiske rammer, hvor det er muligt at finde ro, hvis der er andre børn. Hvis han udtrættes, kan han reagere med at nive og bide sig selv.

Der er behov for, at den ene af jer er vågen om natten, idet han sover uroligt, og der kan forekomme natlige, epileptiske anfald. Han er medicineret for epilepsi.

Han har en ressourcestærk familie, som I vil få et tæt samarbejde med.

Om jer

  • I er godkendt som aflastningsfamilie
  • Som aflastningsfamilie består I af et par
  • I bor gerne tæt på København
  • I må meget gerne have dyr

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier.

Honorar: 10 x vederlag

Flere oplysninger fås hos familieplejekonsulent Heidi Haubro Vestergaard på 2637 9075.

Ansøgningsfrist: 21. september 2020.

Ansøgning mærket HHV/2020-117 sendes sammen med plejetilladelse og socialrapport til: familieplejen@sof.kk.dk eller til: 

Center for Familiepleje 
Svendborggade 5, 3. sal,
2100 København Ø.

Eller søg via nedenstående link senest mandag den 21. september 2020

Om Center for Familiepleje 
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.