Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aflastningsfamilie til dreng på 12 år hver anden weekend

Center for Familiepleje søger en godkendt aflastningsfamilie til en dreng på 12 år. Omfanget er hver anden weekend.

De der kender drengen beskriver ham som en dreng, der leger godt med de fleste af kammeraterne i skolen. Han er en god og omsorgsfuld klassekammerat. Han er generelt en meget positiv dreng, der reflekterer på et højt plan. Samtidig er han meget konkret tænkende, og hans sprog er veludviklet. Han trives i åbne diskussioner, hvor han kan bruge sin evne til at reflektere over komplekse forhold. Han er overvejende velfungerende og vellidt i sociale sammenhænge.

Drengen er meget glad for at lege og lave aktiviteter udendørs. At røre sig og få motion giver ham ro og skaber glæde og positive oplevelser for ham.

Drengen er diagnosticeret med diagnoserne infantil autisme og ADHD. Han er velmedicineret for sin ADHD, og det har medført øget opmærksomhed både i sociale og faglige sammenhænge. Han går i et specialskoletilbud, hvor han trives i de strukturerede rammer.

Drengen kan af og til opleves ukoncentreret og distræt. Ofte kan det hænge sammen med, at hans forældre er pressede. I skolen kan han godt motiveres til at arbejde selvstændigt, men der skal være opmærksomhed på ham, for at han holder fokus. Han profiterer af, at de voksne bruger humor i deres guidning af ham. Han har lavt BMI, og der arbejdes med hans madvaner, for at han kan tage på.

Drengen er enebarn og bor hos sin mor og far, som har hver sin lejlighed. De er begge gode til at samarbejde med skolen, og er modtagelige for hjælp og støtte.

Som aflastningsfamilie skal I have forståelse for, at der skal være et tæt samarbejde med drengens forældre, som i perioder har svingende overskud.

Om jer

  • Som familie består I af en far og en mor.
  • I skal have gode samarbejdsevner.
  • I har viden og erfaring med autisme og ADHD.
  • Der må gerne være andre børn.
  • I bor helst maximum en times kørsel fra København.
  • I skal kunne hente og bringe.   
  • I må gerne have dyr.
  • I holder af udendørsaktiviteter.

I står ikke alene med opgaven, for vi giver jer pædagogisk supervision fra en fast tilknyttet familieplejekonsulent. Samtidig får I mulighed for at deltage i Center for Familieplejes brede udvalg af kurser med fokus på aktuelle emner. Se vores kursusudvalg her: https://centerforfamiliepleje.kk.dk/indhold/efteruddannelse-plejefamilier

Honorar: 7 X vederlag

Mere information
Du kan få flere oplysninger hos familieplejekonsulent Helle Petersen på 2687 0018.

Ansøgningsfrist senest torsdag den 9. juli 2020.

Send din ansøgning mærket "HP/2020-90" sammen med plejetilladelse og socialrapport til:
familieplejen@sof.kk.dk
Eller til:
Center for Familiepleje  
Svendborggade 5, 3. sal
2100 København Ø

Du kan også søge via nedenstående link.

Om Center for Familiepleje 
Center for Familiepleje er landets største familieplejeenhed. Vi rekrutterer plejefamilier til Københavns Kommune og står som garant for det gode match mellem barn og familie. Vi har en videnbaseret tilgang og tilbyder alle vores pleje- og aflastningsfamilier kompetent rådgivning og støtte til at løse de udfordringer, de møder. Vi har et bredt udbud af kurser og temaaftner, og vi medvirker aktivt til at udvikle den moderne familiepleje, bl.a. gennem vores videnscenter og kursusvirksomhed. Læs mere om os på: centerforfamiliepleje.kk.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.