Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aflastningsinstitutionen Skovhusene søger en engageret pædagog til afdelingen Skovsneglen med start den 1. december 2020

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med fysisk og/eller psykisk funktionsnedsættelse og deres familier? Så er du måske den pædagog, vi søger.

Om stillingen
Du kommer til at arbejde som pædagog hos Skovhusene, der er en aflastningsinstitution for børn og unge med varig og betydeligt nedsat funktionsevne. Skovhusene består af fire afdelinger med tilbud til forskellige målgrupper: Kvisten, Skovsneglen, Familiehuset og Skovtours.

Kvisten er, ligesom Skovsneglen, en aflastningsafdeling med målgruppe inden for autismespektret. Skovtours er en matrikelløs afdeling, som laver weekendaflastning.

Vi søger en uddannet pædagog til Skovsneglen, 32-34 timer om ugen. Det er dog vigtigt, at du er indforstået med at hjælpe til på Kvisten ved sygdom hos personalet eller andre mere eller mindre akutte situationer.

Om Skovsneglen
Skovsneglen modtager børn mellem 0 og 18 år med multiple funktionsnedsættelser. Børnene bor hjemme hos deres forældre, går i specialskole eller børnehave og kommer i aflastning i et fast rul for at give hjemmet en pause til at lade op, det kan være hårdt arbejde at have et barn med handicap.

Skovsneglen modtager børn med mange forskellige handicaps, nogle er kørestolsbrugere, nogle er fuldt mobile, nogle har sprog, andre anvender alternativ kommunikation, nogle spiser selv, andre skal mades eller er sondeernæret. En skøn broget flok af dejlige børn og unge.

Vi søger en kollega, som

  • er uddannet pædagog
  • har faglighed, overblik og humor som grundstenene i tilgangen til arbejdet
  • har et positivt menneskesyn og en anerkendende, nærværende og tillidsfuld tilgang til børnene, de unge, forældrene og kollegaerne
  • brænder for målgruppen
  • har mulighed for at være fleksibel
  • tager ansvar, griber opgaverne, når de opstår, og følger dem til dørs

Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

  • En fagligt velfunderet medarbejdergruppe, der brænder for at give børn og unge et godt børne- og ungdomsliv med fokus på livskvalitet og selvstændighed gennem en udviklingsorienteret indsats
  • En arbejdsplads, som prioriterer et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt
  • En velfungerende medarbejdergruppe med humor og spredning i både alder og køn
  • En sjov, udfordrende og spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og efter principper om lokal løndannelse.

Arbejdstiden er 32-34 timer om ugen, og vi ønsker stillingen besat pr. 1. december 2020.

Der vil blive indhentet udvidet børne- og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Borgercenter Handicap er en røgfri arbejdsplads.

Arbejdstiderne er, primært, aften og hver anden weekend. Der er også morgen- og dagvagter med tid til det praktiske og administrative arbejde, men de fleste vagter ligger om aftenen. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, om du kan fungere med et sådant arbejdsliv.

Om Borgercenter Handicap
Vores målgruppe er Københavnere med varigt nedsat funktionsevne. Vi består af et myndighedsområde med 333 medarbejdere og 10 centerfællesskaber bestående af 61 tilbud med ca. 2.200 ansatte. Vi arbejder ud fra Socialstrategien, en by med plads til alle, under overskrifterne et værdigt liv, et selvstændigt liv, en helstøbt og langsigtet løsning samt en sund og fagligt stærk organisation. Du kan læse om Socialforvaltningen på Københavns Kommunes hjemmeside: www.kk.dk og om Borgercenter Handicap på http://www.bch.kk.dk/. Du kan læse mere om Borgercenter Handicap herunder vision og målsætninger på Københavns Kommunes hjemmeside: www.kk.dk.

Vi bor på Hans Knudsens Plads i København Ø.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og høre mere om dine overvejelser omkring, hvorfor du søger netop hos os, og hvad du vil bidrage med som den nye kollega i teamet.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte afdelingsleder for Skovsneglen Susi Jacobsen på 3066 7113 eller afdelingsleder for Kvisten Sophie Meedom på 2158 1194.

Du kan også læse om os på https://bch.kk.dk/indhold/skovhusene.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.