Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fast stilling ved borger med ALS i Svendborg Kommune

JobbetMidaldrende kvinde med ALS søger en afløser med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus sammen med hendes mand. Hun bruger respirator, model Trilogy. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring med respiratorpatienter, men det er ikke et krav. Ansøgeren vil få 60 timers oplæring i respiratorisk pleje, hvorefter man skal godkendes på Respirationscenter Syd.

ProfilHjælperen, vi søger, skal kunne lide at arbejde med mennesker og have det ekstra overskud, som mennesker med ALS har brug for.Ansøgeren skal være empatisk, stabil og fleksibel.

ArbejdstidDer er tale om en afløserstilling med 30 timer pr. uge frem til d. 31.08.2018. Derefter vil der være tale om 1-2 vagter pr. måned, samt mulighed for flere vagter ved ferie og sygdom.Arbejdstiderne ligger alle ugens dage kl. 07.00 – 19.15 eller kl. 19.00 – 07.15. Det er vigtigt, at man kan arbejde i begge vagttyper.

OpgaverBorgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

  • Personlig pleje
  • Ledsagelse ud af huset
  • Daglige praktiske opgaver
  • Respiratorisk overvågning. 

Borgerens bopælBorgeren bor i Skårup, Svendborg kommune.

LønLøn andrager 121,94 kr./t. + div. tillæg.

AnsættelseskravVed en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

AnsøgningsfristHurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængig af ansøgningsfristen, indtil den rette kandidat er fundet. 

AnsøgningHvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.

For at søge jobbet skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. 

Vi ser frem til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her