Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afløser til vikariat i Rengøringsteam Assens

Har du lyst til en varieret hverdag, og kan du arbejde selvstændigt og struktureret? Er du også smilende og imødekommende? Så er det måske lige dig, vi søger.

Rengøringsteam Assens søger hurtigst muligt en dygtig og engageret rengøringsassistent til en tidsbegrænset stilling frem til den 30. april 2018.
 
Der vil for den rette person blive mulighed for yderligere tidsbegrænset ansættelse senere, da vi også skal bruge medarbejdere i forbindelse med afvikling af de faste medarbejderes sommerferie.
 
Stillingen er på 35 timer om ugen og med mødetid kl 05.00 eller kl. 06.00, afhængigt af, hvor der skal afløses.
 
Hvem er vi     
Rengøringsteam Assens er placeret i Aarup og er en decentral enhed under Entreprenørgården. Vores arbejde omfatter for øjeblikket den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.
 
Vi er p.t. 65 rengøringsassistenter fordelt på 100 arbejdspladser rundt om i kommunen, samt 2 rengøringsledere som har til opgave at sikre den daglige drift af teamet.  
 
Hvem er du     
Vi forventer, at du:     
  • har erfaring inden for rengøring  
  • kan tale, læse, skrive og forstå dansk   
  • er smilende, præsentabel og imødekommende  
  • er mødestabil, kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver 
  • har lyst til en varieret hverdag
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret 
  • udfører og overholder rengøringsinstruktionerne som beskrevet     
  • har rengøringskursus fra AMU 
  • har gyldigt kørekort
  • er villig til at lægge egen bil til.
Om jobbet  
Du får til opgave at afløse vores faste medarbejdere, når de er syge eller skal afvikle ferie. Derfor kommer du til at afløse dine kollegaer på alle vores arbejdspladser i hele Assens Kommune, både på kontorer, biblioteker, skoler og i børnehaver mv.
 
Du skal være klar på en til tider hektisk hverdag, hvor to dage aldrig er ens. Din hverdag vil også være præget af tæt samarbejde med vores 3 "flyvere", som er dem, der får afløsningen til at lykkes hver dag.
 
Du vil få udleveret en arbejdstelefon.
 
Løn og ansættelsesvilkår     
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.
 
Vil du vide mere     
Har du brug for flere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.     
 
Der vil løbende blive indkaldt ansøgere til samtale 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her