Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afløsere (studiejob) på Plejecentret Hørgården

Da vores gode medarbejdere snart skal til at afholde velfortjent sommerferie, mangler vi dig, der har lyst til at tage vagter som sommerferieafløser og/eller fast weekendafløser.

Hvem er du?
Du er i gang med at uddanne dig til sygeplejerske, ergoterapeut, assistent eller anden sundhedsfaglig uddannelse. Du kan også være social- og sundhedshjælper, som vil have et job ’ved siden af’. Du er den udadvendte type – social, imødekommende og kan kommunikere med en bred borgerskare. Du har et åbent og lyst sind. Du har en god fornemmelse for andre mennesker og deres grænser. Det er dejligt, hvis du er kreativ og kan sætte en aktivitet i gang med en borger eller en udvalgt borgergruppe. Du har lyst til at arbejde med mennesker, i særlig grad den ældre borger. Du har praktisk sans og kan gå til hånde.

Arbejdsopgaver:

  • Varetage den personlig pleje hos borgere.
  • Madservering og hjælp til indtag.
  • Almindelig oprydning i boligerne.
  • Aktivering af borgere og socialt samvær.
  • Kontakt med pårørende.  

Hvem er vi?
Plejecenter Hørgården er beliggende på Amager. Hørgården er et profilplejehjem med vægt på trivsel gennem sport og leg. Det er ældre borgere, der har brug for omsorg og pleje. Du vil som afløser i dag- eller aftenvagt på Hørgårde være den ekstra hånd, som kan være med til at få planlægningen af det praktiske arbejde til at gå op. Der er mulighed for at få ’faste’ weekender eller stå som tilkaldevikar til enten dag- eller aftenvagt eller begge.

Ansættelsesvilkår:
Ansættelsesstart snarest muligt eller efter aftale.

Arbejdstid vil være efter aftale.

Løn efter overenskomst.

Såfremt du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamledere Kirsten Hoffensetz på 3055 8534, Pia Schelde på 3055 8545 eller Camilla Latifi på 3055 8534.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, beder vi dig sende en ansøgning med CV

Søg via nedenstående link senest mandag den 19. april 2021
Vi afholder samtaler løbende.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.