Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afløsere til Bofællesskaberne Æblehaven


Holder du af at arbejde med ældre og er du anerkendende, fagligt stærk og ansvarsfuld i dit arbejde? Så er du den vi søger!

Om jobbet

Bofællesskaberne Æblehaven består af 3 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har en

demenssygdom. Organisatorisk hører Bofællesskaberne Æblehaven under Plejecenter Frydenholm.Bofællesskaberne Æblehaven er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra principperne beskrevet i bogen ”Leve-bo-miljø” af Mette Søndergård, være med til at videreudvikle det og fortsat skabe et varmt og trygt miljø for beboerne.I dit arbejde vil du på baggrund af dine kompetencer indgå i den daglige opgaveløsning på afdelingen som bl.a. består i at yde personlig pleje og praktisk hjælp til en udvalgt gruppe beboere.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent. Du kan også være uuddannet, gerne med erfaring indenfor ældreplejen, eller måske er du under uddannelse indenfor det sundhedsfaglige og søger et studiejob hvor du kan blive klogere på dit fag. Du er anerkendende i din tilgang til både beboere, familier og kolleger, samt meget ansvarsfuld i dit arbejde.

Derfor skal du vælge os

Vi arbejder ud fra leve-bo-miljø tanken og er optagede af, at yde og udvikle en helhedsorienteret pleje og omsorg af høj kvalitet. Vi arbejder tværfagligt og er her for beboernes skyld, og vi vægter et positivt arbejdsmiljø højt hvor vi kan udvikle os sammen og lære af hinanden.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er som tilkaldevikar, med start hurtigst muligt. Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Plejecenter Frydenholm er beliggende Kongevejen 431, 2840 Holte og består af: Plejecenter Frydenholm med 52 lejligheder for beboere med plejebehov, Bofællesskabet Æblehaven for 24 beboere med demens, Daghjemmet Frydenholm, der er dagtilbud for 40 hjemmeboende og Daghjemmet Kernehuset, et dagtilbud for 16 hjemmeboende, der har diagnosen demens.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: holdes løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her