Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afløsere til hjemmeplejen Distrikt Ravnsnæs aften og dag i Birkerød

Om jobbet

Du vil i dit arbejde beskæftige dig med hverdagsrehabilitering, personlig pleje, praktisk hjælp, omsorg og sygepleje ift. dine kompetencer til borgere i eget hjem.

Din profil

Du er enten sundhedsfagligt uddannet eller uuddannet, gerne med erfaring indenfor ældreplejen. Eller du er i gang med uddannelse indenfor det sundhedsfaglige og søger et studiejob, hvor du samtidigt kan blive klogere på dit fag. Det er vigtigt for dig at udføre dit arbejde med høj kvalitet og du bidrager til et godt samarbejde. Du skal også have kørekort hvis du skal arbejde om aftenen.

Derfor skal du vælge os

Du vil blive en del af en arbejdskultur, hvor der er sammenhold og samhørighed. Dine kolleger er fagligt dygtige og du vil altid kunne søge råd og vejledning når du har behov for det. Når der er travlt hjælper vi hinanden.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er som timelønnet afløser med mulighed for at arbejde om aftenen og om dagen i hverdage, weekender og på helligdage samt ferieperioder. Ansættelse i ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Vores område ligger i Birkerød hvor du har mulighed for at opleve naturen når du færdes i mellem borgerene enten på cykel eller i bil. Distriktskontoret ligger 5 min fra Birkerød station i ny istandsatte lokaler.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her