Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afløsere til Korttidsafdelingen på Plejecenter Kildegården

Korttidsafdelingen, Kildegården i Skanderborg søger afløsere på tilkald, faste weekendafløsere samt afløsere til sommerferien.

Korttidsafdelingen, Kildegården søger faste afløsere, der gerne vil arbejde med ældre mennesker, hvor der er fokus på borgernes egne ressourcer og hvor målet er at blive så selvhjulpen som muligt.

Korttidsafdelingen modtager primært borgere, der har brug for et intensivt genoptrænings-/rehabiliteringsophold efter sygehusindlæggelse samt borgere med behov for aflastning. Arbejdet er alsidigt, spændende og udviklende.

Du er uddannet social- og sundhedshjælper, sygehjælper, social- og sundhedsassistent eller er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse, som f.eks. sygeplejerske, ergoterapeut eller fysioterapeut.

Du har interesse for pleje og rehabilitering af ældre borgere, du er ansvarsbevidst, positiv og imødekommende.

Vi tilbyder oplæring blandt gode kollegaer.

Som fastansat afløser kan vi tilbyde planlagt arbejde i hverdage, weekend og i ferier.

Til sommerferien har vi brug for afløsere, der kan arbejde i ugerne 27-33. Alternativt, hvis du ikke ønsker at binde dig til faste vagter, kan vi tilbyde ansættelse som tilkaldevikar. Der arbejdes i skiftende vagter.

Vi har en forventning om, at du kan indgå i et respektfuldt samarbejde med borgerne ud fra deres individuelle behov.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Tine Lysebjerg Winkler på telefon 24 52 90 89 eller planlægger Lykke Lysgaard på telefon 51 62 68 93 hvis du har spørgsmål.

Send din ansøgning snarest - der indkaldes løbende til samtale.

Ansøgningsfrist
den 19. april 2018

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her