Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afløsere til rengøring af vores kundelokation i Odense med mulighed for fastansættelse

Som afløser vil du blive en del af et stort team på 50 kollegaer, som sammen er ansvarlig for den daglige rengøring af kundens arealer. Dine opgaver vil blandt andet bestå af rengøring af inventar og gulve i kundens undervisningslokaler, kontorer, omklædning og kantine. Du vil få ansvaret for rengøring af egne områder, men vil også løbende have tæt kontakt til kollegaer fra teamet samt vores 1. assistenter og Service Manager.

Dine arbejdstimer vil som afløser være varierende, da du vil skulle træde til ved sygdom og ferie. Arbejdstiden vil være placeret i tidsrummet kl. 05:00-17.00, men der kan tilmed forekomme aften- og weekendvagter ved særlige lejligheder. Det er derfor centralt for stillingen, at du er fleksibel og kan træde til, når vi har brug for din hjælp.

?Grundig og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat som afløser opfylder følgende:

  • Erfaring med service og rengøring
  • Erfaring og trives med daglig kundekontakt
  • Mødestabil og fleksibel
  • Kvalitetsbevidst, grundig og har et godt overblik
  • Kan kommunikere på dansk eller engelsk
I ISS arbejder vi mod at blive verdens bedste serviceorganisation, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling, og som har fokus på mennesket. ?

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link hurtigst muligt og senest d. 19. oktober 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende. Ansættelse snarest muligt, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Service Manger, Sølvi B. Hansen, tlf. 60 11 18 16 mellem kl. 10.00-14.00.

?Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.