Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afsnitsledende overlæge til Dagafsnit for spiseforstyrrelser

Vil du lede et dagafsnit for patienter med anoreksi og bulimi?

Psykiatrisk Center Ballerup søger en afsnitsledende overlæge i psykiatri med lyst til ledelse og faglig udvikling indenfor spiseforstyrrelsesområdet. Vi anvender stepped care behandling og er en del af det samlede spiseforstyrrelsesområde, som har været fusioneret siden januar 2017 og er flyttet sammen i maj.

Erfaring med behandling af spiseforstyrrelser er en fordel, men ikke et must.

Der vil være mulighed for kompetenceudvikling indenfor ledelse og spiseforstyrrelser via kurser samt besøg på tilsvarende spiseforstyrrelsesafsnit i Danmark og i udlandet.

Landets største område for spiseforstyrrelser
Fra maj 2018 er den samlede behandling af voksne med spiseforstyrrelser i Region Hovedstadens Psykiatri samlet på Psykiatrisk Center Ballerups matrikel i et præmieret nybyggeri og er landets største afdeling for spiseforstyrrelser. Fusionsprocessen har været grundigt forberedt. Som afsnitsledende overlæge får du, i samarbejde med de øvrige medarbejdere, en vigtig rolle i det videre arbejde med at udvikle behandlingen samt sikre flow og overgange i samarbejde med de øvrige afsnit.

Du bliver en del af det fusionerede spiseforstyrrelsesområde: En 120 mand stærk gruppe af erfarne fagprofessionelle, der arbejder med fælles visitation, udredning, klinisk baseret forskning og stærkt fokus på forløbsledelse og gode overgange.

Forskningsfokus
Forskning i spiseforstyrrelser vil blive prioriteret højt på Psykiatrisk Center Ballerup i de kommende år. I ambulatoriet vil du bidrage til at implementere PROLED, vores nye 10-årige forskningsdatabase med all comer inclusion, og arbejde tæt sammen med vores forskningsansvarlige overlæge Magnus Sjögren. Spiseforstyrrelsesområdet er et strategisk prioriteret område i RHPs forskningsstrategi.

Om dagafsnittet
Dagafsnit for Spiseforstyrrelser er en specialiseret enhed, som varetager behandlingen af alvorlige spiseforstyrrelser, ofte med komorbiditet.
Dagafsnittet er opdelt i to afsnit, der hver tilbyder intensiv ambulant dagbehandling. Du kommer sammen med afdelingssygeplejersken til at lede begge afsnit. Herudover er der aktuelt to afdelingslæger og afdelingen deltager desuden i uddannelse af speciallæger og- psykologer. Dagafsnittet arbejder kontinuerligt med forbedringer og er i en dynamisk proces med effektivisering af arbejdsgange.
Vi arbejder med en systematisering af den diagnostiske udredning og symptomkvantificering for at blive rustet til kliniske forskningsprojekter.
I dagafsnittet er der ansat ca. 30 medarbejdere: Læger, psykologer, sygeplejersker, diætister, fysioterapeuter, socialrådgivere, køkkenassistenter og administrativt personale.
Behandlingen inkluderer spisetræning og psykoterapi. Vi arbejder overvejende ud fra en kognitiv og
dialektisk adfærdsterapeutisk referenceramme. Arbejdet med patienterne foregår både individuelt og i grupper.
Vi prioriterer arbejdsmiljø og tværfagligt samarbejde højt med direkte kommunikation og respekt for hinandens faglighed.

Du bliver en del af speciallægegruppen på Psykiatrisk Center Ballerup
Du bliver en del af en ambitiøs og engageret gruppe kolleger – både indenfor spiseforstyrrelsesområdet og de andre psykiatriske sub-specialer på PC Ballerup. Der er en god stemning, man lytter til hinanden, lærer
af hinanden, og bringer faget og centret videre.

Du bliver en del af Psykiatrisk Center Ballerup; Et moderne hospital med ca. 700 ansatte og hovedfunktioner inden for akut modtagelse, døgn-, dag- og ambulant behandling. Psykiatrisk Center Ballerup har specialfunktioner inden for behandling af spiseforstyrrelser, traumatiserede flygtninge, rehabilitering og døvepsykiatri. Vi arbejder tæt sammen med Herlev Hospital bl.a. via udbygget tilsynsfunktion og undervisning. Vi har præ- og postgraduat uddannelse på alle niveauer.

Tværgående funktioner: Du bliver en del af Speciallæge I Front eller bagvagtslag og deltager i fælles undervisning, supervision og Diagnostisk Enhed.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos:
Kontaktchef Marianna Hansen, tlf. 3864 5021, email: Marianna.Hansen@regionh.dk.
Klinikchef Louise Behrend Rasmussen, tlf. 3864 5171, email: Louise.Rasmussen11@regionh.dk.

Ansøgningsfrist 1. august 2018 kl. 12.00
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 31-32.
Tiltrædelse 1. september 2018 eller snarest derefter.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her