Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afsnitsleder søges til Nyfødte og Familie afsnittet samt Ambulatoriet for kvindesygdomme på Sydvestjysk Sygehus, Esbjerg

Kan du lide at være med til at tage ansvar, skabe og sætte retning via dine medarbejdere? Med andre ord er ledelse noget for dig, så grib chancen og bliv en del af holdet.

Vi søger en afsnitsledende sygeplejerske, som helt naturligt vil stille rammer til rådighed, som er med at fastholde det gode arbejdsmiljø, og som tør stille de spørgsmål, som bringer personalets ressourcer i spil. At du kan gå foran med en lederstil, som er med til at skabe refleksion blandt personalet i forhold til, at I er sammen om, at nå de mål, I sætter jer.

Ambulatoriet for kvindesygdomme er et lyst og meget velfungerende ambulatorie. Der anvendes dagligt 5-7 ambulatorie stuer i tværfagligt samarbejde mellem læge og plejepersonale.

En fast sygeplejerske har 50 % af tiden en koordinerende funktion i ambulatoriet, og deltager ligeledes i bookingmøder med ledelse og sekretær.

Afdelingen sætter en ære i at modtage og uddanne elever og studerende, derfor har vi en klinisk vejleder tilknyttet.

Til afdelingen er ligeledes tilknyttet en specialeansvarlig overlæge, som sammen med dig og den specialeansvarlige sygeplejerske har fingeren på pulsen i forhold til faglig udvikling og kvalitet.

Nyfødte og familie afdelingen befinder sig på 2. sal, og er arealmæssigt en stor afdeling, der kan rumme at familien er samlet.

Der indlægges:
• Raske og syge mødre der har født
• Raske og syge børn efter 28. graviditetsuge
• Børn og mødre der genindlægges op til en måned efter fødslen.

Nyfødte og familieafsnittet er organiseret under afdelingsledelsen for gynækologi og obstetrik, men har tætte samarbejdsrelationer med børne –og unge afdelingsledelsen.

Nyfødte og familieafsnittet er bemandet med et engageret og kompetent personale. Der er i afsnittet ansat sygeplejersker med specialfunktioner – specialeansvarlig og klinisk vejleder.

Vores obstetriske mødre og neonatale børn behandles og plejes samlet i afsnittet, hvilket giver en god kvalitet og sammenhæng for den indlagte familie.

Profil:
Du er vant til, at gå forrest. Du har en sundhedsfaglig autorisation og gerne erfaring inden for et af specialerne. Du har erfaring med ledelse og forståelse for, hvordan mennesker motiveres i en travl hverdag, herunder delegering af arbejdsopgaver. Du ser uddannelse af studerende og medarbejdere som en kvalitetssikring og denne udvikling prioriteres højt, hvilket sætter sygeplejen i fokus.

Endvidere bliver din opgave, at sikre optimal udnyttelse af personalemæssige og øvrige ressourcer i forhold til visionen om effektive og sammenhængende patientforløb. Du skal kunne tage ansvar for mål, deadlines og budget, samt have et synligt fokus på en anerkendende kultur, der fremmer trivsel, samarbejde og det gode arbejdsmiljø. Det gode og effektive patientforløb kræver, at du som leder er overbevisende, og kan skabe følgeskab via gode kommunikative evner.

Du er medansvarlig for ledelsesområdets ressourceforbrug og for afsnittenes samlede økonomi. Du er god til at skabe overblik, er handlekraftig, og trives i en hverdag, der sjældent er forudsigelig. Desuden mestrer du planlægning og koordinering på flere niveauer, og det er naturligt for dig at prioritere det gode tværfaglige samarbejde i en afvekslende hverdag.

Vi tilbyder:
• Et engageret, fleksibelt og selvstændigt personale med kompetencer på forskellige niveauer
• Et tæt samarbejde med den øvrige ledelse
• Uddannelse indenfor kvalitet –og forbedringsledelse på Sydvestjysk Sygehus
• Rammer for egen dygtiggørelse f.eks. sundhedsfaglig diplomuddannelse med fokus på ledelse.
• En mentor det første år
• Grundig oplæring i afsnittet, hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden.
• Ledelsesspænd samlet for begge afsnit er på 48 medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konst. ledende oversygeplejerske Tina Lykke Schmidt telefon 21438436 / eller ledende overlæge Sidsel Ibsen telefon 20772380.
Læs funktionsbeskrivelse for afsnitsleder 
her.

Ansøgningsfristen er d. 21. oktober 2020
Ansættelser forventes afholdt d. 28. og 29. oktober.

Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig?
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed, som behandler patienter indenfor næsten alle specialer. Sydvestjysk Sygehus er i år flyttet inde i vores nye sengebygning, som er med til at understøtte et dynamisk og fleksibelt sygehus, der matcher patienterne og personalets fremtidige krav og forventninger. En anden meget skelsættende begivenhed for Sydvestjysk Sygehus, er etablering af lægeskolen. Det bringer sygehuset i selskab med kun 4 andre sygehuse i landet, og giver os en helt særlig rolle. Sygehusets ambition er at skabe Danmarks bedste lægeskole i et samarbejde med Syddansk Universitet og lokale sundhedsaktører.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.