Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aften-leder til Hjemme- og Sygeplejen i Albertslund Kommune

Vi vokser og udvider derfor vores lederteam med en nyoprettet stilling som aftenleder.
 
Er du sygeplejerske, eller har du en anden sundhedsfaglig baggrund, og kæres du om det nære? Og brænder du for at gøre en forskel som leder gennem dit fokus på kvalitet, sammenhæng og trivsel i en alsidig hverdag? Så er du måske vores nye aftenleder til vores dynamiske lederteam. 
 
Som aftenleder bliver du personaleleder for ca. 48 engagerede medarbejdere i aftenvagt. Her får du ansvar for den daglige aften-drift og ledelse af SSH’er, SSA’er og sygeplejersker som dækker vores fire distrikter med fokus på sparring og løsninger til gode sammenhængende borgerforløb. Arbejdstiden er fleksibel dog med en forventning om at du er synlig og tydelig i aftenvagten. Rent praktisk betyder det at du deltager på de daglige sparringsmøder, kl. 15.30 og ca. to gange om ugen har fremmøde til kl. 20.

Hjemmeplejen i Albertslund Kommune er en spændende  arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø bestående af sygeplejersker, SSA, SSH, studerende, elever, servicemedarbejdere og afløsere. Vi  er samlet på én adresse, som emmer af liv, når medarbejderne møder ind til de faste daglige møder. Vi lægger vægt på, at der arbejdes på  tværs af fagligheder med fokus på helhedspleje og med afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vores medarbejdere er meget dedikerede og fokuserede på at levere den bedste pleje til en bred gruppe af borgere i et multikulturelt miljø. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til kollegial hjælp og sparring med mulighed for egen faglig udvikling. Det betyder, at vi har mange medarbejdere med mere end fem års anciennitet og tilfredse elever, der efter endt uddannelse vælger at arbejde hos os.  

Om hjemmeplejen og Albertslund Kommune 
Hjemmeplejen består af fire distrikter, en aftenvagt og et team for planlægning og visitation samt en stabs enhed, hvor ledelsen er fordelt mellem lederne i værkstedsgården. Du bliver således en del af et lederteam på 6 med stort drive, der arbejder tæt sammen, og hvor ledelsesopgaver ofte går på tværs. Du vil derfor også få ansvar for ledelsesopgaver, som vedrører hele hjemme- og sygeplejen, og i øjeblikket er der mange spændende opgaver på tegnebrættet, såsom kompetenceudvikling af de forskellige faggrupper,  fokus på arbejdsmiljø og den fortsatte implementering af vores omsorgssystem.

Vi er en arbejdsplads i vækst, hvorfor udvikling og forandring er en konstant del af vores ledelsesrum. Vi tilbyder derfor en arbejdsplads med mulighed for at vokse gennem spændende udfordringer, og hvor en positiv tilgang til udfordringer og humor er en naturlig del af hverdagen. Der er højt til loftet og kort afstand til det politiske niveau. 

Er du vores ny lederkollega?
Det er helt centralt, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tæt, åbent og tillidsfuldt samspil med dine ledelseskolleger. Vi forventer, at du kan initiere samarbejder på tværs af fagligheder  bl.a. med borgere, pårørende, visitation, rehabiliteringsafdeling og mange flere. Vi er et erfarent lederteam, som hjælper og støtter dig, så du kommer godt fra start. 

Derudover forventer vi følgende:

Faglig og personlig profil 

  • Uddannet sygeplejerske eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.
  • Relevant og dokumenteret ledelseserfaring og  gerne lederuddannelse på diplomniveau. 
  • Dokumenteret erfaring med samarbejde på tværs af fagligheder på sundhedsområdet. 
  • Evner at tage ansvar og bidrage til løsningen af fælles opgaver organisationen på tværs.
  • Tillidsskabende og lyttende leder med gennemslagskraft.
  • Stærke pædagogiske evner til at motivere og anerkende medarbejderne.
  • Tværorganisatorisk samarbejdende og tydeligt kommunikerende.
  • Trives i en varierende hverdag, hvor ingen dage er ens. 
Praktiske oplysninger
Der er ansøgningsfrist for begge stillinger er Søndag den 7. marts 2021. Første samtale bliver afholdt den 11. marts og 2. samtale bliver afholdt den 16 marts 2021. Forventet ansættelse den 1 maj 2021.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os;

Distriktsleder Pernille Gudberg  på telefon 40 12 95 25
Distriktsleder Henriette Christiansen 20 11 97 97
Leder af området for hjemme- og sygepleje Kristina Aggergaard på telefon 51 62 84 53.

Løn- og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst. 
 
 
 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.