Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aftenhjælper søges til ung kvinde på Østerbro

Vi søger en aftenhjælper, der kan assistere en ung kvinde med usynlig kronisk sygdom. Kvinden tilbringer størstedelen af tiden i sengen, hvorfor arbejdsopgaverne bl.a. omfatter:

 

 • Madlavning til aften og nat
 • Aften-toilette i sengen
 • Tøjvask
 • Oprydning og rengøring i lejligheden
 • Overblik over husholdning, indkøb etc.
 • Husførelse

 Om dig

Det er vigtigt, at du har glæde ved at lave mad og overskud i køkkenet til at lave specialkost. Da du kommer til at fungere som arme og ben for kvinden, er evnen til at samarbejde, kommunikere og lytte afgørende. Du skal være sensitiv og god til at læse kvindens behov og mærke hvad situationen kræver.

 

Derudover værdsættes:

 • ro
 • ordenssans
 • kvalitetsbevidsthed
 • selvstændighed
 • fleksibilitet
 • hygiejnekursus

Arbejdstider

Dine vagter ligger:

 • Aftenvagter 17-20, Mandag, tirsdag og torsdag hver uge

 

Derudover vil der komme vagter ved sygdom eller fravær af resten af teamet. Det er et team på i alt 4 hjælpere.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329822858Phoenix-9869717312018-05-31T00:00:00Aftenhjælper søges til ung kvinde på Østerbro

Vi søger en aftenhjælper, der kan assistere en ung kvinde med usynlig kronisk sygdom. Kvinden tilbringer størstedelen af tiden i sengen, hvorfor arbejdsopgaverne bl.a. omfatter:

 

 • Madlavning til aften og nat
 • Aften-toilette i sengen
 • Tøjvask
 • Oprydning og rengøring i lejligheden
 • Overblik over husholdning, indkøb etc.
 • Husførelse

 Om dig

Det er vigtigt, at du har glæde ved at lave mad og overskud i køkkenet til at lave specialkost. Da du kommer til at fungere som arme og ben for kvinden, er evnen til at samarbejde, kommunikere og lytte afgørende. Du skal være sensitiv og god til at læse kvindens behov og mærke hvad situationen kræver.

 

Derudover værdsættes:

 • ro
 • ordenssans
 • kvalitetsbevidsthed
 • selvstændighed
 • fleksibilitet
 • hygiejnekursus

Arbejdstider

Dine vagter ligger:

 • Aftenvagter 17-20, Mandag, tirsdag og torsdag hver uge

 

Derudover vil der komme vagter ved sygdom eller fravær af resten af teamet. Det er et team på i alt 4 hjælpere.

2018-07-27T00:50:29.063 Vi søger en aftenhjælper, der kan assistere en ung kvinde med usynlig kronisk sygdom. Kvinden tilbringer størstedelen af tiden i sengen, hvorfor arbejdsopgaverne bl.a. omfatter: Madlavning til aften og nat Aften-toilette i sengen Tøjvask Oprydning og rengøring i lejligheden Overblik over husholdning, indkøb etc. Husførelse Om dig Det er vigtigt, at du har glæde ved at lave mad og overskud i køkkenet til at lave specialkost. Da du kommer til at fungere som arme og ben for kvinden, er evnen til at samarbejde, kommunikere og lytte afgørende. Du skal være sensitiv og god til at læse kvindens behov og mærke hvad situationen kræver. Derudover værdsættes: ro ordenssans kvalitetsbevidsthed selvstændighed fleksibilitet hygiejnekursus Arbejdstider Dine vagter ligger: Aftenvagter 17-20, Mandag, tirsdag og torsdag hver uge Derudover vil der komme vagter ved sygdom eller fravær af resten af teamet. Det er et team på i alt 4 hjælpere.11Jobnet98697173100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-26T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3273962BPA Support ApS11Fruebjergvej 32100København ØDKDanmark0
info@bpasupport.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent581535JobNet48329341000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98697173https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=98697173https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98697173&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=98697173&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/1.jpgBrænder du for at blive Handicaphjælper?12007991Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg355324755Lene Dreierinfo@bpasupport.dkDKDanmarkDKDanmark329918886Handicaphjælpere til nyopstartet ordning i KastrupRobot Vi søger 2 erfarne kvindelige handicaphjælpere til en nyopstartet ordning i Kastrup. Om borgeren: Hjælpen skal gives til en kvinde der er rygmarvsskadet og har neurogene smerter konstant. Hun er lige pt. sengeliggende og der er et massivt plejebehov. Målet er at hun gerne vil op og sidde i kørestol så hun kan komme ud igen. Kvinden bor sammen med hendes mand som også vil være en del af teamet. Der er kat i hjemmet så man må ikke være overfølsom overfor kat. Om hjælperne: Det er vigtigt at hjælperne: er modne kvinder god tålmodighed erfaring indenfor handicaphjælperopgaver især personlig pleje forståelse for smerter og hvad det gør ved mennesker. Om vagterne: Vagterne er 8 timers vagter som ligger således alle ugens dage: kl: 06-14 kl: 14-22 kl: 22-06 Man skal være indstillet på at dække ind ved kollegaers sygdom og ferie. Til gengæld kan man selv være med til at bestemme hvordan ens vagter skal ligge sammen med kollegaerne. Lønnen ligger på løntrin 11 som udgør 131,13 plus tillæg. Hvis ovenstående er noget for dig så send en motiveret ansøgning til job@bpasupport.dk med reference ny ordning i Kastrup . Samtaler vil finde sted løbende og der ansættes hjælpere når den rigtige kandidat er fundet. Hvis ikke du har hørt fra os inden den 31. januar må du forvente at jobbet er besat til anden side.

Vi søger 2 erfarne kvindelige handicaphjælpere til en nyopstartet ordning i Kastrup. 

Om borgeren:

Hjælpen skal gives til en kvinde der er rygmarvsskadet og har neurogene smerter konstant. Hun er lige pt. sengeliggende og der er et massivt plejebehov. Målet er at hun gerne vil op og sidde i kørestol så hun kan komme ud igen. Kvinden bor sammen med hendes mand som også vil være en del af teamet. Der er kat i hjemmet så man må ikke være overfølsom overfor kat.

Om hjælperne:

Det er vigtigt at hjælperne:

 • er modne kvinder
 • god tålmodighed
 • erfaring indenfor handicaphjælperopgaver især personlig pleje
 • forståelse for smerter og hvad det gør ved mennesker. 

Om vagterne:

Vagterne er 8 timers vagter som ligger således alle ugens dage: 

kl: 06-14

kl: 14-22

kl: 22-06

Man skal være indstillet på at dække ind ved kollegaers sygdom og ferie. Til gengæld kan man selv være med til at bestemme hvordan ens vagter skal ligge sammen med kollegaerne. Lønnen ligger på løntrin 11 som udgør 131,13 plus tillæg. 

Hvis ovenstående er noget for dig så send en motiveret ansøgning til job@bpasupport.dk med reference "ny ordning i Kastrup". Samtaler vil finde sted løbende og der ansættes hjælpere når den rigtige kandidat er fundet. Hvis ikke du har hørt fra os inden den 31. januar må du forvente at jobbet er besat til anden side. 

BPA Support ApSKastrup2019-01-15T00:00:002019-01-26T00:00:00
329918043ER DU FIKS SÅ ER JEG FUMLERobot Er du fiks så er jeg fumle 2 søde og empatiske hjælpere søges som tilkaldelsesvikare, som kan træde til ved ferie og sygdom. Der er mulighed for fastansættelse på et senere tidspunkt. Jeg er en ældre kvinde med muskelsvind og respirator, som søger nettop jer 2, jeg bor i Brønshøj sammen med min mand og vores 2 små hunde. Kendskab til respirator og personlig pleje vil være en fordel men ingen betingelse, da I vil få en grunddig sidemandsoplæring her i hjemmet med efterfølgende evalution på Respirations Center Øst Glostrup Hospital. I skal have kørebort B og skal være mødestabile og pligtopfyldende, så min hverdag bliver så god som mulig. Vagterne er som følger dagvagter fra kl. 800 til kl. 2300 og nattevagterne er fra kl. 2200 til kl. 900. Alle vagter er vågne, der arbejdes også på lørdage søn og helligdage. Af hensyn til min personlige pleje søger jeg kun kvinder. Når jeg ikke har brug for dig er der et hjælperværelse, hvor du kan opholde dig. Ansøgning sendes på mail til susan.frydensberg@tingbjergnet.dk vedlagt CV samt eventulet anbefaling fra tidligere arbejdsgivere. Jeg glæder mig til at høre fra dig jer. Hvis I ikke har hørt fra mig ved stillingernes udløb er stillingerne besat til anden side.

Er du fiks så er jeg fumle

2 søde og empatiske hjælpere søges som tilkaldelsesvikare, som kan træde til ved ferie og sygdom. Der er mulighed for fastansættelse på et senere tidspunkt.

Jeg er en ældre kvinde med muskelsvind og respirator, som søger nettop jer 2, jeg bor i Brønshøj sammen med min mand og vores 2 små hunde.

Kendskab til respirator og personlig pleje vil være en fordel men ingen betingelse, da I vil få en grunddig sidemandsoplæring her i hjemmet med efterfølgende evalution på Respirations Center Øst Glostrup Hospital.

I skal have kørebort B og skal være mødestabile og pligtopfyldende, så min hverdag bliver så god som mulig.

Vagterne er som følger dagvagter fra kl. 800 til kl. 2300 og nattevagterne er fra kl. 2200 til kl. 900. Alle vagter er vågne, der arbejdes også på lørdage søn og helligdage.

Af hensyn til min personlige pleje søger jeg kun kvinder.

Når jeg ikke har brug for dig er der et hjælperværelse, hvor du kan opholde dig.

Ansøgning sendes på mail til susan.frydensberg@tingbjergnet.dk vedlagt CV samt eventulet anbefaling fra tidligere arbejdsgivere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig/jer.

Hvis I ikke har hørt fra mig ved stillingernes udløb er stillingerne besat til anden side.

Frydensberg v/Susan V. FrydensbergBrønshøj2018-11-26T00:00:002019-01-21T00:00:00
329934080Varm og frisk hjælper til deltidsstillingRobot Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du skal sørge for pleje og aktivering af en ung, legesyg mand - kognitivt svarende til en 3-4 årig - som har brug for særlig støtte og omsorg? Og søger du et arbejde, der kan supplere dit studie eller nuværende job? Aflastning i eftermiddags- og aftentimer Som aflaster skal du aflaste familien ift. pleje og aktivering af den unge mand. Din opgave er at hjælpe med personlig pleje, hjælpe i spisesituationer, deltage i leg og i det hele taget være der for den unge mand og hans familie. Som en del af plejen, er der opgaver forbundet med opkast, som desværre plager hans hverdag grundet hans sygdom. Familien skal have aflastning tirsdag, torsdag, fredag og søndag i tidsrummet 17.30-22.30 samt lørdag kl. 13.00-18.00. Du vil blive en del af et mindre team bestående af 2-3 aflastere, som sammen skal dække timerne hos familien. Lige nu er der en ledig stilling i det faste rul med vagter fra uge 3: Rul 1: Fredag kl. 17.30 - 22.30 lørdag kl. 13.00 18.00 søndag kl. 17.30 - 22.30 Rul 2: Tirsdag kl. 17.30 22.30 Rul 3: Torsdag kl. 17.30 22.30 22-årig mand med cerebral parese Borgeren er 22 år, har cerebral parese og er psykomotorisk retarderet. Hans mentale alder svarer til en 3-4 årig, og sidder ligesom drengen på billedet - øverst i annoncen - i kørestol. Han bor med sin mor i København V. Borgeren er en meget glad og social person, som opsøger kontakt med andre mennesker, og udtrykker sig vha. enkelte ord samt hans egenudviklede form for tegn til tale. Den unge mand sidder i kørestol og bruger ble, men er ikke udfordret på sit humør. Han er en meget legesyg ung herre, som bl.a. kan bruge timevis på at lege med sine biler. Han elsker at komme ud, men opholder sig mest inden døre i vinterhalvåret pga. sit stærkt nedsatte immunforsvar. Frisk og omsorgsfuld aflaster Vi leder efter dig, som: Er god til at tage initiativ og motivere Er omsorgsfuld og tryghedskabende Trives i en hverdag med varierende arbejdsopgaver. Er imødekommende, mødestabil og positiv af sind Gerne har erfaring med personlig pleje, det er dog ikke et krav Har forståelse for dét at arbejde i et privat hjem Vi tilbyder Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en kvinde, der har brug for din støtte En fast teamleder, som kan give dig støtte og sparring Løn efter gældende overenskomst med FOA Muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt Som ansat hos Olivia Danmark får du mulighed for at deltage i Olivia Academy, hvor du videreudvikler dine evner og kompetencer som hjælper. Som ansat i Olivia Danmark, bliver du omfattet af en overenskomst med FOA og er derfor sikret en række grundvilkår. Du bliver aflønnet på løntrin 12, hvilket svarer til en grundløn på 131,26 kr timen. Ansøgning og kontakt Hvis du er interesseret i stillingen og mener, at du har de rette kompetencer til at bestride jobbet, modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning fra dig, hvor du uddyber din motivation for at søge jobbet, samt hvad du kan bidrage med til stillingen. Ansøg stillingen hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, så skriv hellere til os i dag end i morgen. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Joy Thy på tlf. 8888 7171. Vi ser frem til at høre fra dig. Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du skal sørge for pleje og aktivering af en ung, legesyg mand - kognitivt svarende til en 3-4 årig - som har brug for særlig støtte og omsorg? Og søger du et arbejde, der kan supplere dit studie eller nuværende job?

Aflastning i eftermiddags- og aftentimer
Som aflaster skal du aflaste familien ift. pleje og aktivering af den unge mand. Din opgave er at hjælpe med personlig pleje, hjælpe i spisesituationer, deltage i leg og i det hele taget være der for den unge mand og hans familie. Som en del af plejen, er der opgaver forbundet med opkast, som desværre plager hans hverdag grundet hans sygdom.

Familien skal have aflastning tirsdag, torsdag, fredag og søndag i tidsrummet 17.30-22.30 samt lørdag kl. 13.00-18.00. Du vil blive en del af et mindre team bestående af 2-3 aflastere, som sammen skal dække timerne hos familien. Lige nu er der en ledig stilling i det faste rul med vagter fra uge 3:
Rul 1: Fredag kl. 17.30 - 22.30 lørdag kl. 13.00 – 18.00 søndag kl. 17.30 - 22.30
Rul 2: Tirsdag kl. 17.30 – 22.30
Rul 3: Torsdag kl. 17.30 – 22.30


22-årig "mand" med cerebral parese
Borgeren er 22 år, har cerebral parese og er psykomotorisk retarderet. Hans mentale alder svarer til en 3-4 årig, og sidder ligesom drengen på billedet - øverst i annoncen - i kørestol. Han bor med sin mor i København V.

Borgeren er en meget glad og social person, som opsøger kontakt med andre mennesker, og udtrykker sig vha. enkelte ord samt hans egenudviklede form for tegn til tale.

Den unge mand sidder i kørestol og bruger ble, men er ikke udfordret på sit humør. Han er en meget legesyg ung herre, som bl.a. kan bruge timevis på at lege med sine biler. Han elsker at komme ud, men opholder sig mest inden døre i vinterhalvåret pga. sit stærkt nedsatte immunforsvar.


Frisk og omsorgsfuld aflaster
Vi leder efter dig, som:
 • Er god til at tage initiativ og motivere
 • Er omsorgsfuld og tryghedskabende
 • Trives i en hverdag med varierende arbejdsopgaver.
 • Er imødekommende, mødestabil og positiv af sind
 • Gerne har erfaring med personlig pleje, det er dog ikke et krav
 • Har forståelse for dét at arbejde i et privat hjem


Vi tilbyder
 • Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en kvinde, der har brug for din støtte
 • En fast teamleder, som kan give dig støtte og sparring
 • Løn efter gældende overenskomst med FOA
 • Muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt
 • Som ansat hos Olivia Danmark får du mulighed for at deltage i Olivia Academy, hvor du videreudvikler dine evner og kompetencer som hjælper.

Som ansat i Olivia Danmark, bliver du omfattet af en overenskomst med FOA og er derfor sikret en række grundvilkår. Du bliver aflønnet på løntrin 12, hvilket svarer til en grundløn på 131,26 kr/timen.

Ansøgning og kontakt
Hvis du er interesseret i stillingen og mener, at du har de rette kompetencer til at bestride jobbet, modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning fra dig, hvor du uddyber din motivation for at søge jobbet, samt hvad du kan bidrage med til stillingen.

Ansøg stillingen hurtigst muligt. Vi kalder løbende til samtale, så skriv hellere til os i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Joy Thy på tlf. 8888 7171.

Vi ser frem til at høre fra dig.
OLIVIA DANMARK A/SKøbenhavn V2018-12-28T00:00:002019-01-25T00:00:00
329934142Handicaphjælper søges til mand med sklerose - TårnbyRobot Handicaphjælper frisk personlig assistent søges - kvinder foretrækkes. Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune, men i sommerperioden vil vagterne være i vores sommerhus tæt på Skibby, Vellerup Sommerby. Jeg søger en dag aftenvagt på 31 timer pr. uge til hjælp i dagligdagen med start hurtigst muligt. Vagterne er fordelt på et rul på 3 uger, hvor man har 2 vagter om ugen af 15,5 time pr gang derudover er der afløsning ved sygdom og ferie. Stillingen omfatter: Hjælp til dagligdags ting i hverdagen, f.eks. kørsel (Skal have kørekort), hjælp til at komme i bad, påklædning, træne, gåture med hund, indkøb og madlavning. Du vil sammen med de øvrige dag- aftenvagter skulle sikre, at alle vagter besættes ugens 7 dage, hvorfor fleksibilitet i forhold til vagtplansændringer er et must. Vagterne vil begynde kl. 07.00 og slutte kl.22.30 alle ugens dage. Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE 3F FOA. LOBPA indhenter børne- og straffeattest. Overenskomsten kan ses på http: www.lobpa.dk. Jeg vil selv stå for den daglige ledelse. Er dette noget for dig, så send en kort fattet ansøgning (gerne med billede) omfattende: hvordan du vil beskrive dig selv hvilke type af job du har haft hvorfor du søger jobbet. Jobbet kræver ingen speciel baggrund. Oplæring vil finde sted i hjemmet. Ansøgningen bedes indsendt til adresse: olsen1964@gmail.com hurtigst muligt, hvortil spørgsmål også kan rettes. Samtaler vil finde sted løbende, og jeg håber, du kan begynde umiddelbart efter oplæringen. Har du ikke hørt fra mig senest den 30. januar 2019, er jobbet besat til anden side.

Handicaphjælper/frisk personlig assistent søges - kvinder foretrækkes. Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune, men i sommerperioden vil vagterne være i vores sommerhus tæt på Skibby, Vellerup Sommerby.

Jeg søger en dag/aftenvagt på 31 timer pr. uge til hjælp i dagligdagen med start hurtigst muligt.  Vagterne er fordelt på et rul på 3 uger, hvor man har 2 vagter om ugen af 15,5 time pr gang – derudover er der afløsning ved sygdom og ferie.

Stillingen omfatter:

Hjælp til dagligdags ting i hverdagen, f.eks. kørsel (Skal have kørekort), hjælp til at komme i bad, påklædning, træne, gåture med hund, indkøb og madlavning. 

Du vil sammen med de øvrige dag-/aftenvagter skulle sikre, at alle vagter besættes ugens 7 dage, hvorfor fleksibilitet i forhold til vagtplansændringer er et must.

Vagterne vil begynde kl. 07.00 og slutte kl.22.30 alle ugens dage.

Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE & 3F/FOA. LOBPA indhenter børne- og straffeattest. Overenskomsten kan ses på http://www.lobpa.dk.

Jeg vil selv stå for den daglige ledelse.

Er dette noget for dig, så send en kort fattet ansøgning (gerne med billede) omfattende:

 • hvordan du vil beskrive dig selv
 • hvilke type af job du har haft
 • hvorfor du søger jobbet. 

Jobbet kræver ingen speciel baggrund. Oplæring vil finde sted i hjemmet. 

Ansøgningen bedes indsendt til adresse: olsen1964@gmail.com hurtigst muligt, hvortil spørgsmål også kan rettes. 

Samtaler vil finde sted løbende, og jeg håber, du kan begynde umiddelbart efter oplæringen. 

Har du ikke hørt fra mig senest den 30. januar 2019, er jobbet besat til anden side.

 

LOBPAKastrup2018-12-28T00:00:002019-01-24T00:00:00
329935780Vågen nattevagt ca. 20 timer om ugen søges til mand på Amager/SkibbyRobot Jeg er en mand med sclerose på 54 år, der er gift med Lotte. Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune. I sommer perioden vil der være vagter i Sommerhus tæt på Skibby i Vellerup Sommerby, derfor er det et must at have kørekort. Nattevagt på i gennemsnit 20 timer pr. uge (Kvinder foretrækkes), der køres fast rul med 3 medarbejdere, der har 3 vagter af gangen, samt afløsning ved sygdom og ferie. Person med NIV certifikat foretrækkes, (Vi tilbyder at du kan tage et NIV certifikat hvis dette ikke haves, (dette foregår på Glostrup Hospital RCØ og tager 3 timer). Du vil sammen med de øvrige nattevagter skulle sikre, at alle vagter besættes ugens 7 dage, hvorfor fleksibilitet i forhold til vagtplansændringer er et must. Vagterne vil begynde kl. 22.30 og slutte kl.07.00 (Nogle dage kl. 08.00) og kan ligge på alle ugens dage. Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE 3F FOA. Overenskomsten kan ses på http: www.lobpa.dk Jeg vil selv stå for den daglige ledelse. Er dette noget for dig, så send en kort fattet ansøgning omfattende: hvordan du vil beskrive dig selv hvilke type af job du har haft hvorfor du søger jobbet. Lobpa vil indhente børne- og straffeattest. Oplæring vil finde sted i hjemmet. Ansøgningen bedes indsendt til adresse: olsen1964@gmail.com hurtigst muligt, hvortil spørgsmål også kan rettes. Samtaler vil finde sted løbende, og jeg håber, du kan begynde umiddelbart efter oplæringen. Har du ikke hørt fra mig senest den 31. Januar 2019 er jobbet besat til anden side.

Jeg er en mand med sclerose på 54 år, der er gift med Lotte. Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune. I sommer perioden vil der være vagter i Sommerhus tæt på Skibby i Vellerup Sommerby, derfor er det et must at have kørekort.

Nattevagt på i gennemsnit 20 timer pr. uge (Kvinder foretrækkes), der køres fast rul med 3 medarbejdere, der har 3 vagter af gangen, samt afløsning ved sygdom og ferie.

Person med NIV certifikat foretrækkes, (Vi tilbyder at du kan tage et NIV certifikat hvis dette ikke haves, (dette foregår på Glostrup Hospital RCØ og tager 3 timer).

Du vil sammen med de øvrige nattevagter skulle sikre, at alle vagter besættes ugens 7 dage, hvorfor fleksibilitet i forhold til vagtplansændringer er et must.

Vagterne vil begynde kl. 22.30 og slutte kl.07.00 (Nogle dage kl. 08.00) og kan ligge på alle ugens dage.

Du vil blive ansat under LOBPA, og du vil dermed være omfattet af overenskomsten for handicaphjælpere indgået mellem DE & 3F/FOA. Overenskomsten kan ses på http://www.lobpa.dk

Jeg vil selv stå for den daglige ledelse.

Er dette noget for dig, så send en kort fattet ansøgning  omfattende:

 • hvordan du vil beskrive dig selv
 • hvilke type af job du har haft
 • hvorfor du søger jobbet.

 Lobpa vil indhente børne- og straffeattest.

 Oplæring vil finde sted i hjemmet.

Ansøgningen bedes indsendt til adresse: olsen1964@gmail.com hurtigst muligt, hvortil spørgsmål også kan rettes.

Samtaler vil finde sted løbende, og jeg håber, du kan begynde umiddelbart efter oplæringen. Har du ikke hørt fra mig senest den 31. Januar 2019 er jobbet besat til anden side.

LOBPAKastrup2019-01-03T00:00:002019-01-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handicaphjælpere til nyopstartet ordning i Kastrup

BPA Support ApS

Kastrup
Vi søger 2 erfarne kvindelige handicaphjælpere til en nyopstartet ordning i Kastrup. Om borgeren: Hjælpen skal gives til en kvinde der er rygmarvsskadet og har neurogene smerter konstant. Hun er lige pt. sengeliggende og der er et massivt plejebehov...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:26. januar 2019

ER DU FIKS SÅ ER JEG FUMLE

Frydensberg v/Susan V. Frydensberg

Brønshøj
Er du fiks så er jeg fumle 2 søde og empatiske hjælpere søges som tilkaldelsesvikare, som kan træde til ved ferie og sygdom. Der er mulighed for fastansættelse på et senere tidspunkt. Jeg er en ældre kvinde med muskelsvind og respirator, som søger n...
Indrykket:26. november 2018
Udløbsdato:21. januar 2019

Varm og frisk hjælper til deltidsstilling

OLIVIA DANMARK A/S

København V
Kunne du tænke dig et arbejde, hvor du skal sørge for pleje og aktivering af en ung, legesyg mand - kognitivt svarende til en 3-4 årig - som har brug for særlig støtte og omsorg? Og søger du et arbejde, der kan supplere dit studie eller nuværende jo...
Indrykket:28. december 2018
Udløbsdato:25. januar 2019

Handicaphjælper søges til mand med sklerose - Tårnby

LOBPA

Kastrup
Handicaphjælper frisk personlig assistent søges - kvinder foretrækkes. Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune, men i sommerperioden vil vagterne være i vores sommerhus tæt på Skibby, Vellerup Sommerby. Jeg søger en dag aftenvagt på 31 timer...
Indrykket:28. december 2018
Udløbsdato:24. januar 2019

Vågen nattevagt ca. 20 timer om ugen søges til mand på Amager/Skibby

LOBPA

Kastrup
Jeg er en mand med sclerose på 54 år, der er gift med Lotte. Arbejdspladsen ligger i Kastrup, Tårnby kommune. I sommer perioden vil der være vagter i Sommerhus tæt på Skibby i Vellerup Sommerby, derfor er det et must at have kørekort. Nattevagt på i...
Indrykket:3. januar 2019
Udløbsdato:29. januar 2019