Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aftenskolelærer til kurser i WordPresshold - lav din egen hjemmeside

Underviser søges til nyetablerede kurser i WordPresshold – lav din egen hjemmeside . Målgruppen for kurserne er almindelige brugere, der gerne vil have et grundlæggende kendskab til at lave sin egen hjemmeside ved hjælp af WordPress.

Jobbet kræver ingen formel uddannelse, men vi søger en underviser med et godt fagligt overblik med sans for det kreative og med et stort engagement for at undervise voksne. Du skal selvstændigt varetage afholdelse og tilrettelæggelse af undervisningen, og vi forventer, at du vil gå til opgaven med en interesse for at etablere et velfungerende hold med en god stemning. 

Kurserne foregår om eftermiddagen og om aftenen i Helsingør og Hillerød. Der er tale om et deltidsjob på få timer om ugen. Der aflønnes efter taksterne for undervisning i aftenskole, 274,80 kr. pr. lektion.

Ansøgningerne behandles løbende. Kontakt Sirenetta Poulsen på 49 26 02 88, hvis du ønsker nærmere information om jobbet.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her