Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aftensygeplejerske søges til Herlev hjemmesygepleje

Brænder du for høj sygeplejefaglig kvalitet, akut sygepleje og udvikling af det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, så er stillingen her.

Herlev Kommunes hjemmesygepleje søger 1 aftensygeplejerske til en fast stilling, 29,75 timer/ ugen, med tiltrædelse snarest muligt.

Hjemmesygeplejeenheden består af 35 fagligt fokuserede og engagerede medarbejdere, 3 koordinatorer, 2 administrative medarbejdere, 2 uddannelseskonsulenter og 2 demens koordinatorer.

Vi arbejder ud fra et rehabiliterende sigte og med udgangspunkt i Sundhedsloven og Herlev Kommunes politikker og retningslinjer. Der arbejdes med høj patientsikkerhed og udvikling af kvaliteten i hjemmesygeplejen. 

Vi indgår i et tæt samarbejde med SHS teamet, som kører på tværs af Ballerup, Furesø og Herlev Kommune.

Hjemmesygeplejen er selvvisiterende og besøgene planlægges og ledes ud fra vores indsatskatalog.  Sygeplejersker fra hjemmesygeplejen underviser forløbsprogrammer for borgere med KOL, diabetes, hjertekarsygdom, sammen med terapeuter fra kommunen.

Vi har tæt samarbejde med BBH sårcenter og sårambulatoriet på Herlev Hospital via telemedicin omkring vores sårbehandling hos borgerne.

Hjemmesygeplejen anvender KMD Nexus omsorgssystem, hvor der overvejende dokumenteres med iPads. Der er individuel introduktion afpasset erfaring og kompetencer og nye sygeplejersker får en mentor i introduktionsperioden.

Vi forventer af dig, at du er:

  • Uddannet sygeplejerske med autorisation, gerne med erfaring med den ældre medicinske patient/ borger.
  • Har kørekort kategori B (tjenestebil).
  • Arbejder selvstændigt med et højt fagligt niveau og er god til at finde løsninger i dialog med borgere og kolleger.
  • God til at planlægge dit arbejde og kan bevare overblikket på pressede arbejdsdage og er optaget af sygeplejefaglig kvalitet, patientsikkerhed og udvikling i dialogen med borgere og kolleger.
Vi kan tilbyde dig:
  • En aktiv og afvekslende hverdag med selvstændige og faglige udfordringer og opgaver
  • En arbejdsplads med en hyggelig og uhøjtidelig stemning
  • Dygtige og inspirerende kolleger, hvor man hjælper hinanden i hverdagen
 
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst med DSR. Ved evt. ansættelse vil der blive bedt om privat straffeattest, alle relevante uddannelsespapirer, kursusbeviser samt sidste lønseddel. Der vil blive taget referencer efter aftale.

Yderligere oplysninger fås hos leder af Hjemmesygeplejen Malene Kruse på telefon nr. 4452 7361 eller mobil nr. 5130 2317.

Ansøgningsfrist torsdag den 28. april 2021.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.