Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aftensygeplejerske til Hjemmesygeplejen Bispebjerg/Nørrebro

Aftensygeplejen i hjertet af Nørrebro søger en dygtig sygeplejerske til en fast stilling som udekørende aftenvagt.

Som sygeplejerske i aftensygeplejen indgår du i et tæt samarbejde med dine sygeplejekolleger samt en stor aftengruppe bestående af social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Alle møder ind på samme lokation, så der er rig mulighed for faglig sparring og koordinering på tværs af faggrupperne.

Som sygeplejerske i aftenplejen yder du sygepleje i borgernes eget hjem. Variationen af sygeplejeopgaver er stor og ofte med komplekse problemstillinger, der kræver, at alle sygeplejekompetencer sættes i spil. Det er derfor en fordel, hvis du har et solidt, fagligt fundament, og at du godt kan lide at arbejde selvstændigt.

Du vil selvfølgelig få en introduktion til aftensygeplejen, så du bliver klædt godt på til at løse opgaverne bedst muligt. Vi bruger CURA som dokumentationssystem, og det er helt klart en fordel, hvis du har erfaring med dette. Hvis ikke får du selvfølgelig en grundig introduktion og oplæring.

Arbejdsopgaverne er fordelt mellem grundlæggende sygeplejeopgaver som fx insulingivning, injektioner, medicindosering og besøg efter udskrivelse fra hospital og specialiserede sygeplejeopgaver som parenteral ernæring, komplicerede sår, hjemmedialyse, fald og tilsyn af akut dårlige borgere. Derudover yder vi også sygepleje til borgere i terminale forløb, hvor fokus ofte er på lindring og en værdig sidste tid, hvor dit nærvær og din faglighed kan være med til at gøre en stor forskel.

Som aftensygeplejerske har man ofte ansvarshavende funktion, hvor man har ansvaret for modtagelse af nødkald samt besvarelse af telefonopkald fra andre faggrupper og samarbejdspartnere. I aftensygeplejen kører man rundt i bil, og kørekort er derfor et krav.

Vores fysiske område spænder over hele Nørrebro og Bispebjerg. Der er tilknyttet én aftensygeplejerske til hvert område, og derudover er der en tredje aftensygeplejerske, der dækker på tværs ved behov. 

I vores aftengruppe er der højt til loftet, og det gode arbejdsmiljø er i fokus. Vi har for nyligt fået ny leder, og vi er i fuld gang med sammen at skabe en fælles retning, hvor faglighed, samarbejde på tværs og trivsel er vores ledestjerner.

Så hvis du synes, det lyder som noget for dig, og du

  • har en stærk samarbejdsprofil, og synes det er sjovt at medvirke til højnelse af fagligheden på tværs af faggrupper
  • mestrer grundlæggende sygepleje og har mod på kontinuerlig udvikling
  • er fagligt engageret og går nysgerrigt til opgaverne
  • bliver motiveret af at gøre en forskel for borgere og pårørende

Så send os din ansøgning.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 15.00 og 23.30. På nuværende tidspunkt kører dine fremtidige sygeplejekolleger i henholdsvist lige og ulige uger i 7-7 rul, men dette er ikke et krav.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til gruppeleder Sofie Frank på 2059 4735 eller assisterende gruppeledere Eva og Martin på 2022 2838.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 9. marts 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.