Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig medarbejder i aftenvagt til Estrids Pleje i Frederiksværk

Estrids Pleje søger netop nu 1 Aftenvagt til vores afdeling i Frederiksværk.

 

Aftenvagten er til omgående tiltrædelse, stillingen er 28 timer ugentligt, aftenvagterne kører i 5/2 rul og arbejder hver 2 weekend, kunne du tænke dig et job i Estrids Pleje, så forventer vi at du er mødestabil, du skal have hjertet på rette plads, du skal have overblik, du skal kunne se muligheder frem for begrænsninger, du skal kunne arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, du sætter borgeren i centrum samt arbejder med den rehabiliterende tilgang for øje i din hverdag.

 

Vi er en virksomhed som lægger stor vægt på kollegialt sammenhold.I Estrids Pleje arbejder vi med faste ruter, faste rul, samt faste ugentlige fridage.

 

Du skal være uddannet SSH eller SSA, du kan dog også have en lignende sundhedsfaglig uddannelse, dette kunne være en pædagogisk tilgang eller lignende.

 

Så kom og bliv en del af det fantastiske team vi har i Estrids Pleje, Danmarks ældste privatejede plejevirksomhed.

 

Charlotte Lyngh Sørensen som er TR i Estrids Pleje udtaler følgende: Som tillidsrepræsentant i Estrids Pleje, kan jeg kun sige at tingene er i orden i henhold til overenskomst og arbejdsforhold. Hvis du ser muligheder fremfor begrænsninger vil din hverdag være som en leg, jeg kan garantere dig nogle fantastiske kollegaer, samt en ledelse som deltager aktivt og som medinddrager sine ansatte i hverdagen.

 

Vi tilbyder en rigtig god løn som matcher dine kvalifikationer, samt i henhold til overenskomsten imellem DI/SBA & FOA.

 

Du skal kunne fremvise straffeattest, samt have kørekort til bil.

 

Ansøgning med alle relevante papirer skal sendes til Daglig Leder Heidi Albertsen via knappen "Send ansøgning". Vi afholder ansættelsessamtaler løbende og hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst: Daglig leder Heidi Albertsen på telefon 47 92 45 09 eller på mail: heidi@estridspleje.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig, og til forhåbentlig at kunne byde dig velkommen som vores nye kollega i Estrids Pleje. Se mere om os på vores hjemmeside: www.estridspleje.dk


Se mere på vores ansøgersite: https://estridspleje.ofir.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.