Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aftenvagter søges - sosu-assistent og hjælper

Dorthe Mariehjemmet, Rødovre

Kan du lide at hjælpe og støtte mennesker, der ikke længere helt kan klare sig selv?

Vil du bruge din faglige viden og erfaring til at guide og hjælpe vores beboere, så de bevarer deres funktioner, og føler sig værdifulde og værdsat? Kan du se det fantastiske i at være med til at skabe tryghed og rammer, så vores beboere oplever

 at leve livet hele livet?

Så er Dorthe Mariehjemmet måske din næste arbejdsplads!

Lige nu søger vi: 1. En sosu-assistent i aftenvagt til almindelig plejehjems gruppe, hvor der bor 15 ældre medborgere. Der tale om vagter onsdag-torsdag – samt weekender i lige uger.

2) ) en sosu-hjælper/sygehjælper i aftenvagt til 14 beboere, der bor på vores særlige skærmede enhed for demente. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med demente borgere. Der er tale om mandag-tirsdags vagter samt weekender i ulige uger

Vi er midt i spændende forandringer med en ny ledelse, der blandt andet har prioriteret, at alle faste personaler i fællesskab har fået mulighed for at bidrage til arbejdet med de værdier, der er gældende for os lige nu. Vi arbejder således ud fra 5 nøgleværdier som vi alle har været med til at vælge:

Værdighed, nærvær, faglighed, glæde og rummelighed.

Hvis du synes, at det lyder spændende og lige noget for dig, så se lige her:

Vis søger dig, der vil være med til at præge Dorthe Mariehjemmet i en superspændende proces, hvor vi i respekt for 50 års ihærdigt og dedikeret arbejde og erfaring, nytænker arbejdsgange og planlægning, fordi tiden er inde til at se tingene på en ny måde.

Du skal have erfaring fra primær sektor og kunne lide at udføre pleje og omsorgsarbejde i et varmt og dejligt miljø. Vi værner om vores relationer og samarbejde og forventer at alle yder sit bedste. Vi forventer også, at du er parat til at lære og udvikle dine kompetencer og være med til at sikre stærke kompetencer i huset, så vi er i stand til at løfte den opgave, vi har sat os for.

Vi er fuldt ud bevidste om, at arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at vi i dialog forsøger at skabe vilkår, så der er de rette kompetencer tilstede på Dorthe Mariehjemmet samtidig med, at den enkelte medarbejder kan få hverdagen til at hænge sammen på en god måde.

Vi ønsker, at huset er bæredygtigt og at vi er med til at sikre et sundt, bevidst miljø som værner om klodens knappe ressourcer. Det er ikke lige enkelt at gennemføre og der venter et arbejde forude. Det skal du også have lyst til at være med til.

Hvis du har behov for flere informationer inden du skriver din ansøgning, så er du velkommen til at ringe til souschef Anne Munk, på tlf. 9611 9725.

Ansøgninger modtages senest søndag den 15.3. 2020 på: dorthejob@mariehjem.dk. Vær venlig at notere i ansøgningen om du er interesseret i stillingen i vores skærmede enhed eller i den almindelig plejehjemsgruppe.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.