Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

After Market Sales Manager

Besidder du en bred forretningsforståelse, og er du en stærk og empatisk leder, der formår at få dine medarbejdere med ombord og tør vise vejen? Så er det muligvis dig, vi søger som vores nye After Market Sales Manager, der med strategisk ledelsesansvar skal sikre afsætningen af Hyundais produktportefølje på det danske marked.

STRATEGIOPTIMERENDE ANSVARSROLLE

Hos Hyundai Danmark søger vi en energisk og erfaren After Market Sales Manager, der gennem både strategisk og operationel ledelse aktivt kan bidrage til, at Hyundai Danmark fortsætter en kontinuerlig udvikling og fremgang på det danske eftermarked. Som After Market Sales Manager vil dit overordnede ansvar indebære at varetage implementering af kampagner, salgstiltag og koncepter, der imødekommer de strategiske målsætninger for Hyundai.

Dertil vil dine primære arbejdsopgaver bestå af at sikre et stærkt samarbejde og solide relationer til vores samarbejdspartnere samt sikre en høj performance i det danske forhandlernet og på lokale serviceværksteder.

I din rolle vil du indgå i Hyundai Danmarks ledergruppe og få direkte reference til den danske Country Manager. Dertil bliver du budgetansvarlig for den kommercielle del af eftermarkedet, og kommer til at fungere som daglig sparringspartner for dine medarbejdere og vores forhandlere. Ligeledes vil du være i tæt dialog og sparring med NCG Operations After Market afdelingen, der arbejder på tværs af koncernens importmærker, og varetager håndteringen af al teknik og garanti samt indkøb og prissætning af eftermarkedsprodukter.

Vi tilbyder til gengæld en yderst spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret koncern, hvor du, gennem implementering af strategiske tiltag og tæt samarbejde med alle Hyundai afdelinger, opnår en stor berøringsflade både internt på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere. Du vil have din daglige arbejdsgang på hovedkontoret i Kolding, men vil ofte være ude ved vores forhandlere og samarbejdspartnere for at optimere og udvikle salg.

ANALYTISK & LØSNINGSORIENTERET

Du har forventeligt en relevant kommerciel uddannelse såsom, HD, Cand. Merc. el. lign., og kommer eventuelt fra en tilsvarende stilling, hvor du har haft salgsansvaret på nationalt eller regionalt niveau. Du har således erfaring inden for salgsledelse, gerne fra både BTB og BTC, og har opbygget en bred kommerciel forståelse, der kan skabe et velfunderet grundlag for strategiske beslutningsprocesser.

Erfaring fra autobranchen er ikke et krav, men en klar fordel.

Som person er du struktureret, analytisk og løsningsorienteret i din arbejdstilgang, og du har et naturligt drive for performance og giver ikke op før, at målsætningerne er nået. Du er en naturlig leder, der er vant til at gå forrest samt skabe god energi og motivation. Dertil har du gennemslagskraft  og er en stærk kommunikatør, der kan formidle på tværs af alle organisatoriske niveauer. Endeligt besidder du et godt humør og trives i en hverdag, der er dynamisk og til tider præget af travlhed.

DIT NYE TEAM - DIN NYE ARBEJDSPLADS

I november 2018 overtog vi importen af Hyundai i Sverige og sammen med vores forhandlere fokuserer vi nu på at udvikle og styrke vores position på både det svenske og danske marked. Hyundai Danmark har drevet importen af Hyundai i Danmark siden 1992. I alt er vi på begge markeder stærkt repræsenteret med mere end 110 forhandlere.

Som medarbejder hos Hyundai Danmark vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket.

Ansøgningsfristen er den 24. september, og samtaler forventes gennemført i uge 40. Tiltrædelse er efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Country Manager Jens Bisgaard Thomsen på telefon 60 52 79 98 eller pr. mail jentho@hyundai.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.