Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Agil Proces- og Automatiseringskonsulent til DSB Automation

Brænder du for at arbejde med procesoptimering og automatisering, og vil du bidrage til et sammenhængende og grønnere Danmark? Så er du måske vores nye kollega…

Vores fælles formål er at sikre en bæredygtig kollektiv transport, der afhjælper den øgede trængselsproblematik. Siden 2017 har DSB arbejdet med RPA, og i 2018 blev afdelingen ”Automation” oprettet og kompetencerne samlet. I løbet af denne periode har vi udviklet vores RPA-løsning ud fra et Proof-of-Concept til en robust platform.
I dag faciliterer vi indsatser til afdækning af afdelingers processer for at kunne identificere de steder, hvor automatisering vil kunne bidrage til optimeringer/digitalisering.
Vores primære opgave er at identificere, optimere og automatisere processer, der sikrer opgaven løst præcist, til tiden og mest effektivt, og til dette har vi brug for en erfaren proces- og automatiseringskonsulent, der kan hjælpe forretningen med at gå fra opgaver til automatisering.

Om jobbet og vores kerneindsatser i Automation-teamet

Som vores nye proces- og automatiseringskonsulent er du med til at identificere potentielle kandidater til RPA og andre automatiseringsteknologier. Spørgsmål som; kan robotten arbejde i de systemer, der anvendes? Er data tilgængelige i vores systemer? Kan vi lave en fuldt automatiseret proces, eller kan vi kun automatisere dele af processen? Spørgsmålene skal afklares i dialog med vores proceskonsulenter, ledere og de faglige medarbejdere, der sidder med arbejdet til daglig.

Du bliver ansvarlig for fremdriften og sikrer, at den udviklede løsning stemmer overens med de forretningsregler, der er afdækket. I et tæt samarbejde med vores udviklere finder I sammen frem til de bedste løsninger. Du planlægger drift og forretningsmæssig implementering – du bliver dermed den gennemgående aktør i automatiseringsprocessen.
Derudover vil du i samarbejde med erfarne kolleger få en drivende rolle i udvikling af Automation som Center of Excellence.

Vi tilbyder et udforende og varierende job sammen med dedikerede kolleger

Automation er en del af afdelingen Strategi & Transformation, der udover automation-teamet består af et strategi-, lean- og koncernprojektteam.

Vores organisering i Strategi giver os en unik placering og adgang til hele virksomheden. Vi har fingeren på pulsen, bliver inddraget i forretningen og er tæt på direktionen.
Jobbet giver dig unikke muligheder for personlig og faglig udvikling, og du vil på daglig basis indgå i et eller flere teams, hvor du sparrer med erfarne kollegaer, som alle har kunden i fokus.

Vidensdeling er essentielt for, at vi sikrer kvaliteten af vores kompetencer. Humor og feedback er to nøgleord i vores dagligdag. En god dag er, hvor vi har grinet, imens vi er blevet bedre. Teamet består af dedikerede kolleger, der kommer fra forskellige baggrunde, og vi er alle passionerede om innovative løsninger, der hjælper vores kollegaer og kunder, dér hvor det virkelig gør en forskel.
Vi digitaliserer DSB - en proces ad gangen.

Hvem er du?

Med din erfaring og et skarpt blik for at analysere og evaluere problemstillinger, identificerer du hurtigt potentielle kandidater til RPA og andre automatiseringsteknologier. Du udfordrer arbejdsgange og byder ind med løsninger, der kan bidrage til bedre ressourceudnyttelse og effektivisering. Det er naturligt for dig at være handlekraftig, og du er vant til at håndtere modstand mod forandringer. Du går med ildhu til dialogen om værdiskabelsen med digitalisering. Du er resultatorienteret og har fokus på både målet og mennesket, hvor du formår at inddrage og motivere en alsidig gruppe af interessenter i arbejdet. Du tror på, at værdi skabes tæt på processen, og er ikke bange for selv at gå forrest.

Vi ser gerne, at du har

 • en relevant teoretisk ballast / uddannelse
 • en stærk leanværktøjskasse med særlig vægt på proceskortlægning
 • erfaring med automatisering og digitalisering af processer
 • flere års erfaring med procesarbejde, optimering af arbejdsgange samt Program Design Dokumentation (PDD)
 • erfaring med at facilitere workshops og er god til at skabe relationer
 • solide kompetencer med stakeholder management, og evner at håndtere forskellige interessenter
 • en naturlig nysgerrighed i forhold til at opsøge nye teknologiske muligheder
 • et personligt drive og sætter ambitiøse mål
 • villighed til at påtage dig en ledende rolle både i faglige og sociale sammenhænge
 • gode engelskkompetencer i skrift og tale
 • Hvad kan DSB tilbyde dig?

  Som ny medarbejder i DSB får du ikke blot et nyt job, du bliver også en del af et stort fællesskab.

  Vi lægger vægt på vores medarbejderes trivsel og udvikling og værdsætter vores mangfoldige organisationskultur. Hos os er alle velkomne uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

  Vi tilbyder også vores medarbejdere en række medarbejdergoder – blandt andet mulighed for videre- og efteruddannelse, fordelagtige rejsemuligheder med DSB, attraktiv kantineordning, sundhedsforsikring med både forebyggelses- og behandlingstilbud, mulighed for adgang til vores eget fitnesslokale og et fordelagtigt medlemskab hos Fitness World.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.