Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Agil proceskonsulent med et skarpt øje for forbedringer

Vil du være med til at sætte dit præg på digitaliseringen af det Danske skattevæsen og vil du arbejde intenst med procesforbedringer inden for test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sikre involvering af alle interessenter og brænder du for at skabe forandringer, hvor kvalitet er omdrejningspunktet? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Din rolle som proceskonsulent
Lige nu søger vi proceskonsulenter i Quality Assurance (QA) teamet, hvor du skal være med til at sikre kvalitet og fremdrift i et stort udviklingsprogram. Her er der rig mulighed for at gentænke processer og skabe forbedringer. Som proceskonsulent er du med til at definere, udvikle, implementere og effektivisere processer indenfor test og kvalitet, så det følger UFST´s best practice. Du bliver en del af en shared service, der består af testmanagers, testdesignere, proceskonsulenter og repræsentanter fra kunden, hvor alle har fokus på kvalitet. Teamet er med til at definere kvalitetsniveauet og er frontløber for sikre, at vi leverer høj kvalitet i løsningerne samtidig med at teamet supporterer de Agile Release Trains (ART).

Herudover vil du få ansvar for at sikre løsning af defects på tværs af programmet, hvor du også identificerer forbedringsmuligheder og driver Root Cause Analysis. Du medvirker ligeledes til et godt samarbejde mellem drift og udvikling i et kontinuerligt feedback loop.

I programmet arbejder vi indenfor SAFe rammeværket med daily stands, scrum of scrums, retrospectives og PI-planning, hvor du vil have mange snitflader til programmet og interessenterne.

Dine opgaver omfatter blandt andet at:

 • Procesforbedringer inden for test- og kvalitetssikring
 • Facilitering af workshops efter behov
 • Kortlægning, udvikling og implementering af nye processer
 • Optimering af eksisterende processer
 • Rapportering og opfølgning indenfor test og kvalitet


Hvem er du?
Vi forestiller os, at du forstår at levere resultater og leve op til kundernes forventninger. Du er én, der kan samarbejde med alle og du er god til at formidle dit budskab både skriftligt og mundtligt. Din evne til at organisere, planlægge og facilitere, bruger du til at sikre fremdrift i opgaverne, og herigennem skaber du gode resultater, der gavner fremtidens skattesystemer og UFST.

Du har en relevant uddannelse og gerne flere års erfaring med procesoptimering og kvalitetssikring, ud fra et Lean perspektiv. Du har et solidt kendskab til it-udvikling en god forståelse for service design.

Vi forventer at du:

 • Har kendskab til agile arbejdsmetoder, fx SAFe eller Scrum
 • Evner at kunne agere på strategisk og operationelt niveau
 • Har erfaring med test og er certificeret på foundation niveau
 • Har gennemslagskraft og erfaring med procesoptimering og Lean
 • Har drive og ser løsninger fremfor udfordringer
 • Har gode engelske kundskaber, da outsourcing i vores projekter


Hvad tilbyder vi?
Du bliver ansat i ICI’s Udviklingskontor og indgår i en programorganisation, hvor alle kompetencer samles med fokus på at løfte én fælles opgave. I programmet er der både interne medarbejdere og eksterne konsulenter, som arbejder sammen i teams. Vi har en god stemning mellem os, omgangstonen er uformel, og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Til dagligt arbejder du i QA under ICI´s Udviklingskontor.

Vi er ambitiøse og ansvarlige, så du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på videndeling, læring og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med at der i UFST er gode muligheder for kompetenceudvikling. UFST har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest 20. marts 2020. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte QA Team manager, Emely Amlong på telefon 72 37 45 67 eller kontorchef Hanne Sørensen på telefon 72 37 27 41.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Der kan indgå persontest og logiktest i forbindelse med rekrutteringsforløbet.

Udviklings- og forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.