Agile webudviklere til stærkt it-fagligt team i Aarhus

Vil du være med til at udvikle forretningskritiske it-systemer på undervisningsområdet?
 
Vi har travlt med mange nye opgaver på undervisningsområdet og søger derfor udviklere til Undervisningsministeriets kompetencecenter for it-projekter og udvikling.  
 
Vi sætter it-fagligheden højt, og vi ved, at kompetencer løbende skal udvikles. Derfor har vi samlet vores it-faglige specialister, fra udviklere, UX’er til projektledere i et fælles center med tryk på faglighed, mulighed for løbende sparring og kompetenceudvikling. Vores mål er at være blandt de allerbedste i Staten til at gennemføre it-projekter, fra ide til færdigt it-system. 
 
Vores it-systemer anvendes dagligt af et meget stort antal børn, unge og voksne, og har stor betydning i hverdagen på de danske uddannelsesinstitutioner. Det er en afgørende forudsætning, at it-systemerne virker i praksis og derved medvirker til at give sektoren et reelt løft. Det kræver robuste it-systemer af høj kvalitet. Som udvikler spiller du en vigtig rolle i denne sammenhæng. 
 
Din profil 
Vi lægger vægt på, at du:
 

 • har en relevant videregående uddannelse, fx som ingeniør eller datalog. Du kan være nyuddannet eller have nogle års erfaring,    
 • anvender strukturerede og professionelle udviklingsmetoder 
 • har indsigt i web teknologier, både front-end og back-end  
 • har programmeret enten i C# på .Net platformen eller i Java til en applikationsserver 
 • er nysgerrig og holder dig orienteret om udviklingen inden for dit fagområde  
 • er engageret og ansvarsbevidst 
 • har gode samarbejdsevner og er indstillet på at arbejde i et team der arbejder agilt og, hvor du selv medvirker til at estimere, afklare og strukturere dit daglige arbejde.  
 
Dine opgaver 
Vi er involveret i mange forskellige projektopgaver og repræsenterer en bred og dyb it-faglighed. Du vil indgå i et team af udviklere, som i tæt dialog med systemansvarlige og projektledere medvirker til at udvikle ministeriets it-systemer, så de er tidssvarende og er af teknisk høj kvalitet. 
 
I Styrelsen for It og Læring anvender vi primært følgende platforme: Java EE baseret på JBoss og Oracle samt Microsoft .Net. 
 
Du vil fremadrettet få arbejdsopgaver inden for mindst en af disse platforme.  
 
Som udvikler vil dine opgaver fx være at:
 
 • udfordre og kvalitetssikre de tekniske løsninger, så vi opnår robuste og vedligeholdelsesvenlige applikationer på den givne platform, 
 • vurdere og estimere ønsker om ændret eller ny funktionalitet, 
 • udarbejde teknisk design og dokumentation, 
 • deltage i både front-end og back-end udvikling, herunder også de kodenære tests,  
 • designe og udvikle integrationer i forhold til andre systemer, 
 • kvalificere fejl og lave fejlrettelser. 
 

Om os 
Styrelsen for It og Læring er en del af Undervisningsministeriet. Vi fremmer den digitale udvikling på undervisningsområdet, og vores primære fokusområder er øget anvendelse af it i undervisningen og understøttelse af effektiv institutionsdrift ved brug af it. 
 
Vi beskæftiger ca. 290 medarbejdere i København og Aarhus. 
 
Organisatorisk placeres du i Center for Digitale Overgange og IT-styring i Afdelingen for Produkter og Projekter. Centeret beskæftiger ca. 45 medarbejdere fordelt mellem København og Aarhus. 
 
En af centerets opgaver er at løfte kritiske udviklingsopgaver i teams bestående af egne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har samtidig flere tværgående opgaver, herunder ansvaret for porteføljestyring, udvikling af projektmodel og metoder, arkitekturarbejde mv.  
 
STIL indgår i et partnerskab med Erhvervsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen om at skabe de mest attraktive arbejdspladser for it-specialister i staten. Partnerskabet er under etablering, men vil betyde, at man som medarbejder kan sparre med ligesindede fra styrelserne i partnerskabet og på sigt også arbejde på opgaver i de andre styrelser indenfor ens fagområde. 
 
Arbejdsstedet er Styrelsen for It og Læring, Olof Palmes Alle 38, 8200 Aarhus N. 
 
Vi tilbyder 
Vi tilbyder et alsidigt, indflydelsesrigt, selvstændigt og udfordrende job i et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede medarbejdere. 
 
Flere oplysninger 
Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om stillingen ved at ringe til Anne-Marie Pedersen på telefon 89 37 66 75 eller sende en e-mail til anne-marie.pedersen@stil.dk. 
 
Løn og ansættelse 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.  
 
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018. 
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er mandag den 5. marts 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 11-12. 
 
Ansøgningen skal indeholde dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) og beskriv (eventuel) tidligere beskæftigelse.  
 
Du kan uploade din ansøgning indtil ansøgningsfristens udløb. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb indgår ikke i den videre proces. 
 
Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk. Her kan du også møde en medarbejder og læse mere om vores rekrutteringsproces og arbejdsplads.  
 
I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

REACTJS WEBUDVIKLER I KØBENHAVN, FRA 5. MAR 2018

Worksome ApS

København
Note: Dette er et freelancejob på Worksome. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome på: https: use.worksome.dk job 1744 Vi udvikler en spændende platform til understøttelse af unge fodboldspilleres talentudvikling. Vi har en del ...
Indrykket:10. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Webudvikler søges til webshop

K.K.E. MOTORER ApS

K.K.E. Motorer Aps er i rivende udvikling og vi søger en dygtig og engageret webudvikler til vores webshop kkemotorer.dk der er baseret på Prestashop platform. Det er vigtig du har erfaring med at opbygge og drive en webshop fra a-z. Du skal kunne a...