Akademiker til programstyring

Har du lyst til at arbejde med programstyring i en strategisk kontekst?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 800 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, således at vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv.
Vil du være med til at gøre en forskel?

Om stillingen
Vi søger med tiltrædelse hurtigst muligt en akademiker til programkontoret for Center for Ejendommes store strategiske program Renoveringsplanen.

Programmet består af en række initiativer med fokus på de interne processer, effektiviseringer og udviklingsprojekter, der alle skal understøtte, at vi som organisation kan opgradere den bygningsmæssige tilstand på regionens hospitaler.

Du bliver en del af et tværfagligt team, der styrer og gennemfører Renoveringsplanen.

Programkontoret vil udover dig bestå af programchefen og én anden kollega. Derudover indgår en række andre kolleger i arbejdet med planlægning, analyser, kommunikation og risikostyring i programmet.

Vi har høje ambitioner med programmet og du vil skulle bidrage med at skabe et solidt grundlag for arbejdet med programstyringen, herunder udvikle og vedligeholde de metoder, standarder og processer, som programmet anvender.

Du vil få en bred opgaveportefølje inden for styring, involvering af interessenter, koordinering og udviklingsopgaver.

Du vil bl.a. skulle arbejde med:

 • projektkoordinering og sekretariatsfunktion for programmet (betjening af programstyregruppe mv)
 • involvering af interessenter eks. politisk betjening og dialog med hospitalsdirektioner
 • at være tovholder på processer til og udarbejdelse af samlet projektpipeline, herunder stå for koordineringssamarbejdet mellem regionens Energiprogram, generalplaner for hospitalerne og Renoveringsplanen
 • udarbejdelse af evalueringskoncept og facilitering af evalueringer
Du vil komme til at lede projekter i forbindelse med planlægning og eksekvering af forandringsprocesser og får mulighed for stort ansvar og selvstændighed i opgaveløsningen.

Derudover vil du skulle bidrage med projektledelse og planlægning af aktiviteter, der understøtter forandringerne og parathedsarbejdet i relation til projekterne, samt opfølgning på risici, gevinster og økonomi i programmet.

Der er tale om en stilling, som du i høj grad kan være med til at præge, og som du kan udvikle dig i.

Jobbet udføres i tæt samarbejde med programkontorets øvrige medarbejdere samt kolleger og samarbejdspartnere. Du skal derfor være motiveret til et afvekslende arbejde med stor kontaktflade på tværs af organisationen.

Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, og gerne med relevant erhvervserfaring - herunder sekretariats- eller ledelsesbetjening - fra region, kommune, ministerium, styrelse e.l.
Det er vigtigt, at du kan arbejde struktureret, og at du er en stærk organisator og koordinator, der formår at planlægge og tænke fremad, samt inddrager interessenter.

Vi forventer, at du derudover:

 • har veludviklede samarbejdsevner og erfaring i tværfagligt samarbejde i en stor organisation
 • er åben og imødekommende, ligesom du sætter en ære i at følge op i forhold til dine ansvarsområder
 • har gode analytiske evner og en pragmatisk tilgang til at finde helhedsorienterede løsninger
 • har gode formuleringsevner og har god indsigt i og forståelse for de rammevilkår, regionen er underlagt
 • er god til at skabe overblik
 • kan indgå med forskellige roller i tværgående og tværfaglige teams og har blik for at inddrage de rette personer/kompetencer rettidigt
 • er god til at prioritere og få afsluttet opgaverne
 • er åben for nye idéer og kan kommunikere positivt med mange forskellige faggrupper og ledelseslag

Afgørende er det, at du interesserer dig for programstyring i en kompleks verden med flere interessenter og tekniske emner, og at du er stærk i projektstyring og kan skabe fremdrift.
Lige så afgørende er det, at du er god til at holde mange bolde i luften og går til arbejdet med en god portion humor - også i en travl hverdag.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Programchef Britt Skovdal Rasmussen på tlf. 91184820

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastlægges i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Center for Ejendomme, Lyskær 13A, 3. sal., 2730 Herlev.

Vi ønsker så vidt muligt stillingen besat hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser via link i annoncen.

Ansøgningsfrist søndag d. 21. februar.

Samtaler afholdes i uge 8.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet med fokus på endoskopi

Region Hovedstaden

Hillerød
Er du uddannet inden for teknologi eller sundhedsteknologi? Og er du interesseret i anvendelse af nye teknologi på hospitalerne? Så har vi jobbet til dig. Per 1. maj 2021 søger vi en dygtig og engageret akademiker til en administrativ og teknisk ori...
Indrykket:12. februar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet med fokus på endoskopi

Region Hovedstaden

Hillerød
Er du uddannet inden for teknologi eller sundhedsteknologi? Og er du interesseret i anvendelse af nye teknologi på hospitalerne? Så har vi jobbet til dig. Per 1. maj 2021 søger vi en dygtig og engageret akademiker til en administrativ og teknisk ori...
Indrykket:12. februar 2021