Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademiker til udviklingsopgaver vedrørende ergonomisk arbejdsmiljø

Har du lyst til at arbejde i et spændende miljø, hvor høj faglighed anvendes strategisk i en virkelighed præget af politiske beslutninger? Har du interesse for ergonomisk arbejdsmiljø? Så har vi et barselsvikariat i Arbejdstilsynets Arbejdsmiljøfaglige Center, kontoret for Ordnede forhold, Ergonomi og Brancher.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber gode rammer for deres medarbejdere, så de ikke nedslides, hverken fysisk eller psykisk, eller kommer til skade. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk.

Vær med til at gøre en forskel for det ergonomiske arbejdsmiljø i Danmark
Du bliver ansat i kontoret for Ordnede forhold, Ergonomi og Brancher (OEB), som er en del af Arbejdsmiljøfagligt Center i Arbejdstilsynet. Arbejdsmiljøfagligt Center har til opgave at fastholde og udvikle et højt vidensniveau på arbejdsmiljøfaglige kerneområder, bl.a. ergonomisk arbejdsmiljø. I den nye politiske aftale om en forbedret arbejdsmiljø indsats er der fokus på fysisk nedslidning, hvilket betyder, at der er politisk og offentlig interesse for området.

I OEB anvendes den arbejdsmiljøfaglige viden til at understøtte Arbejdstilsynets tilsynsvirksomhed, interessenter, virksomheder og til at løfte den løbende betjening af beskæftigelsesministeren. Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde sammen med kontorets øvrige ergonomi-faglige medarbejdere, samt jurister og andre fagligheder. Du kommer også til at indgå i samarbejder i Arbejdsmiljøfagligt Centers øvrige kontorer, både med opgaver du selv skal løse og opgaver du løser i samarbejde på tværs i centret og med Arbejdstilsynets tre tilsynscentre.

Du vil få mulighed for at præge udviklingen i arbejdet med det ergonomiske arbejdsmiljø i et udfordrende job med et stort selvstændigt ansvar, brede kontaktflader og gode udviklingsmuligheder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at:

 • indgå i projekter om udvikling af det ergonomiske arbejdsmiljø,
 • svare på henvendelser fra borgere og organisationer mv. og bidrage til løbende direktions- og ministerbetjening,
 • deltage i udvikling af nye understøttende redskaber og værktøjer til brug for virksomhedernes eget arbejde med det ergonomiske arbejdsmiljø,
 • udvikle tilsynspraksis for tilsyn med ergonomisk arbejdsmiljø,
 • udarbejde vejledningsmateriale om ergonomisk arbejdsmiljø.
Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:

 • har en videregående kandidatuddannelse med sundhedsvidenskabelig eller humanfysiologisk baggrund,
 • selvstændigt kan omsætte viden til løsninger i en tværfaglig og politisk kontekst,
 • eventuelt erfaring fra arbejde i en politisk styret organisation,
 • struktureret og resultatorienteret og kan arbejde selvstændigt med dine egne sager og områder,
 • samarbejdsorienteret og motiveres af at skabe resultater sammen med dine kolleger,
 • sætter pris på at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor kollegerne har forskellige faglige kompetencer,
 • har gode formuleringsevner i skrift og tale og kan formidle komplicerede sammenhænge til let forståelige budskaber.
Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med tempo og spændende udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat på fuld tid. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt. Ansættelsen løber frem til den 31. marts 2021.

Du bliver ansat efter relevant overenskomst ud fra din uddannelsesmæssige baggrund.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Katrine Wied Christensen på tlf.nr. 7220 9377 eller specialkonsulent Sisse Seerup Varming på tlf.nr. 7220 8727.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning elektronisk via linket. Vi skal have din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest den 2. august 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 33/34.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.