Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder (biolog, ingeniør eller lignende) til forvaltning af Københavns vandløb og søer

Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger en medarbejder til at indgå i overvågningen af Københavns overfladevand og bidrage til styring af nye vandløbsprojekter. Du bliver tilknyttet Byens Drift, Enheden Bynatur, der udover søer og vandløb, arbejder med byens parker, naturområder og monumenter.

Jobbets indhold
Overfladevandets løb gennem søer og vandløb i København er yderst komplekst og kræver omfattende styring, regulering og overvågning. Behovet for dette arbejde er forøget i forbindelse med klimaudfordringen og kommunens igangværende skybrudsprojekter.

Overvågningen af overfladevandet i København foregår blandt andet via et SRO/SCADA-system, hvor flow og vandstande på daglig basis følges via en digital brugerflade. Via dette system foregår samtidig en styring af de pumpestationer, der bidrager til vandets flow. I forbindelse med overvågning og daglig drift foretager vi løbende tilsyn med og vedligeholdelse af vandløb og søer samt tilhørende pumpestationer og andre bygværk.

Som grundlag for den daglige styring af overfladevandet og eventuelle nye vandløbsprojekter foretager vi hydrauliske beregninger og modellering til sikring af det nødvendige flow og volumen i de enkelte vandområder. Beregningerne foretages typisk af rådgivere i tæt samarbejde og dialog med kommunens medarbejdere.

Endelige omfatter jobbet en løbende kontakt med borgere og andre interessenter om forhold relateret til overfladevandsystemet.

Du vil i det daglige have et tæt samarbejde med kommunens nuværende vandløbsmedarbejder i Bynatur. Desuden vil du få et tæt samarbejde med kolleger i andre enheder i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Profil
Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse som biolog, ingeniør eller lignende.

Du har erfaring med og kendskab til

 • projektledelse og -styring
 • styring af opgaveløsning hos rådgivere
 • opdatering af vandløbsbog
 • generelle principper for offentlig forvaltning
 • hydrauliske beregninger og resultater fra modelværktøjer
 • SRO/SCADA-systemer til overvågning af flow og vandstande

Du besidder følgende kompetencer

 • Har veludviklede formuleringsevner såvel mundtligt som på skrift.
 • Kommunikerer klart og kan formidle komplekse faglige temaer på en let forståelig måde.
 • Har erfaring med inddragelse og håndtering af interessenter.
 • Kan prioritere i opgaverne og håndtere mange bolde i luften.
 • Tager ansvar for og sikrer fremdrift i egne opgaver.

Arbejdspladsen 
Byens Drift, enheden Bynatur hører organisatorisk til i Teknik- og Miljøforvaltningen og har 19 medarbejdere. Teknik- og Miljøforvaltningen er en dynamisk arbejdsplads med højt til loftet, der lægger vægt på godt samarbejde, udviklingsmuligheder for den enkelte, og resultater, der rykker for København. Aktuelt er vi lokaliseret på Islands Brygge i København S.  

Løn- og ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Vi forventer, at du kan begynde den 1. april 2020 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger  
Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte enhedschef Jens Ole Juul på 2270 6520 eller vandløbsmedarbejder Kim Michelsen på 2134 0263.  

Søg via nedenstående link senest søndag den 16. februar 2020.
Vi holder ansættelsessamtaler i ugen efter fristens udløb.  

Om Teknik- og Miljøforvaltningen  
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.