Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder, der elsker at skabe resultater ved at facilitere samskabelse, søges til Center for Policy

Synes du, det er sjovt at inddrage og skabe relationer mellem mange forskellige slags mennesker? Er du god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt? Vil du være med til at udvikle nye måder at inddrage unge på i udviklingen af det københavnske fritidsliv? Arbejder du systematisk, og er du god til at samarbejde? Så er du måske vores nye kollega i Center for Policy.

Vi søger:
Du skal i en midlertidig, nyoprettet stilling være med til at udarbejde et strategisk oplæg til vores politiske udvalg om, hvordan de københavnske ungefællesskaber kan styrkes. Udvalget lægger vægt på, at udviklingen på klub- og fritidsområdet sker med stor inddragelse af unge, forældre, ledere, medarbejdere og andre centrale og lokale aktører i København, og det er især den inddragelse, du skal arbejde med.

Du vil være med til at forme inddragelsesprocessen fra start til slut, og du skal selv stå for at facilitere dele af den, fx i workshops, værksteder og andre dialoger i de enkelte bydele. Du skal samle op på de inputs, vi får fra inddragelsen, herunder skriftligt, og du skal give systematisk feedback til dem, der deltager, om hvordan deres inputs bruges videre frem. Og du skal være med til at udvikle nye metoder for, hvordan de unge bliver reelt inddraget. Kort sagt skal du være med til på ungeområdet at virkeliggøre de politiske ambitioner om at inddrage københavnerne tæt i udviklingen af byen.

Dine nære kollegaer er i teamet for faglig kvalitet og indhold, men du skal samarbejde på tværs af hele organisationen.

Vi har høje forventninger til dig:
Vi lægger vægt på, at du har stærke kommunikative kompetencer både mundtligt og skriftligt, så du kan begå dig både med direktionen og med unge københavnere. Du skal være god til at holde overblikket og styre en proces, både i planlægningen og gennemførelsen af inddragelsen. Samtidig er det vigtigt, at du har praktisk erfaring med at arbejde med inddragelse, gerne gennem nogle år.

Du skal kunne omsætte de mange forskellige inputs fra inddragelsen til centrale hovedpointer og skrive enkelt om det komplekse i et politisk beslutningsoplæg. Endelig skal du have sans for samarbejde og processer i en politisk styret organisation.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring, og det er en stor fordel, hvis du kender til børne- og ungepolitik og klub- og fritidsområdet i forvejen.

Til gengæld kan vi tilbyde dig:
Du bliver en del af et energifyldt center, som er tæt på det politiske beslutningsrum og fungerer som bindeled mellem direktion, politikere og resten af Børne- og Ungdomsforvaltningen. Samtidig bliver du del af et hold af imødekommende, sjove og dygtige kolleger, som har højt til loftet og en uformel omgangstone. Center for Policy består af 30 medarbejdere med en god blanding af akademiske generalistkompetencer.

Børne- og Ungdomsforvaltningen er Danmarks største forvaltning, og du kan være sikker på, at du kommer til at arbejde i et fagligt udviklende og afvekslende miljø. Vi har fokus på modtagelse og introduktion, så du bliver klædt godt på til at være en aktiv del af vores arbejdsfællesskab og kultur.

Vil du vide mere
Er du interesseret i at vide mere om stillingen eller om os, inden du søger, er du velkommen til at kontakte chef for Fagligt Indhold og Kvalitet Mette Seneca Kløve på 4043 9490.

Løn- og ansættelsesforhold  
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst, og du bliver lønnet efter aftale med den relevante faglige organisation. Ansættelsen er en midlertidig 1-årig stilling med start 1. august 2020. Inden ansættelsen indhenter vi referencer.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 11. juni 2020
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 25 og 26.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.