Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder med stærke formidlingsevner til Center for Politik og HR

Har du den akademiske værktøjskasse i orden?
Og kan du omdanne organisationsudvikling og politiske beslutninger til strategiske og klare tekster med en let tone?

I Børne- og Ungdomsforvaltningen søger vi en akademisk medarbejder med en stærk evne til at skrive tekster, der rammer den helt rette balance mellem informativ, strategisk og personlig. Du skal sikre den gode kommunikation til de mange forældregrupper i vores skoler og dagtilbud.

Du bliver en del af vores nye taskeforceenhed, hvor vi hjælper de af byens skoler og dagtilbud, som oplever særlige udfordringer og har brug for ekstra support for at gennemgå en positiv udvikling. Du skal være med til at understøtte ledelsen i skoler og dagtilbud, så de har de bedste forudsætninger for at skabe gode tilbud til byens børn.

I dine nye opgaver hos os skal du gå på to ben: et kommunikativt og et koordinerende.

Kommunikation med den helt rette tone
Du ved, at de ord du skriver, gør en forskel for modtageren. Din vigtigste opgave bliver at skrive forældrebreve, som informerer, er vedkommende og møder forældrene i deres bekymringer og mange spørgsmål.

At have sit barn i en udfordret skole eller daginstitution kan skabe utryghed. Derfor er det vigtigt, at vores forældre oplever god, ærlig og troværdig kommunikation, som giver overblik og indsigt.

Det kræver, at du er både strategisk og empatisk, når du sætter dig til tasterne for at videreformidle svære situationer og beslutninger. Du kan reflektere over og begrunde de valg, du træffer, når du skriver en tekst, og du kan tænke den langsigtede strategi ind i arbejdet.

Du er i stand til at vurdere, hvilken tone en tekst kræver, og kan lægge det livlige sprog til side, når du skriver notater. Du skal nemlig være med til at afrapportere vores arbejde gennem redegørelser til forskellige ledelsesniveauer og politiske udvalg, som har en interesse i taskforcens opgaver. Det kræver en god forståelse for den politiske kontekst, du arbejder i.

Koordinering og et køligt hoved
Vi hjælper mange steder samtidig, og det bliver din opgave at bidrage til at koordinere indsatsen, holde overblik og sikre fokus på fremdrift i de mange sager i taskforcen. Derfor søger vi dig, som er struktureret, systematisk og grundig i din tilgang til opgaverne – og kan feje det hele til side, når der kommer en opgave ind fra siden med deadline samme dag.

Ude i skolerne og institutionernes virkelighed går det nemlig hurtigt – og derfor er der situationer, hvor du skal holde hovedet koldt, være hurtig på tasterne og levere med kort varsel. Det kræver, at du kan lægge perfektionismen på hylden og træffe beslutninger for din tekst uden videre forberedelse.

Du får lov at bruge lidt af hvert fra din akademiske værktøjskasse og vil også have analytiske opgaver, hvor du skal være med til at afdække forskellige faktorer hos de skoler og dagtilbud, vi supporterer, samt afklare hvilke indsatser de forskellige situationer kalder på.

Vores ønsker til dig
Du har en akademisk uddannelse, gerne med fokus på kommunikation – men din uddannelse kan have mange titler, så længe du skriver drøngodt.
Du har gerne et-tre års erfaring med kommunikation i en organisation, hvor tonen er uformel, vedkommende og fx rettet mod borgere. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk organisation og kender til de arbejdsgange og fora, dine nye opgaver udspringer fra.

Om os – et lille team i en stor forvaltning
Vi glæder os til at byde dig velkommen til et spændende job i Danmarks største forvaltning, hvor opgaverne er mange, og den politiske bevågenhed er stor. Fordi taskforcen er en ny enhed, har vi endnu ikke en indgroet kultur for, hvordan vi arbejder, og hvilke opgaver vi tager os af. Derfor er der god mulighed for at få indflydelse på vores arbejdsgange og dine egne opgaver.

Udover at blive en del af vores lille taskforceteam og forvaltningens HR-enhed, bliver du også en del af Center for Politik og HR, hvor du får ca. 60 dygtige kollegaer.

Har vi vækket din interesse?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne chefkonsulent Catja Friis Iversen på 2420 1338.

Løn- og ansættelsesforhold  
Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer. Ansættelsen er 37 timer om ugen, og vi håber, du kan starte den 1. juni 2021.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. april 2021  
Vi holder ansættelsessamtaler fredag den 23. april 2021. Inden samtalen sender vi en lille skriveopgave til dig, som vi beder dig om at returnere, så vi kan tale om den under samtalen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.