Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til byggesagsbehandling til Affald og Genbrug

Vi søger en akademisk medarbejder til byggesagsbehandling på affaldsområdet.
 
Københavns Kommune har store ambitioner på affalds- og genbrugsområdet, hvor vi er ved at virkeliggøre Ressource- og Affaldsplan 2018 og samtidig formulere en ny affaldsplan med endnu højere ambitionsniveau. En af forudsætningerne for succes er, at vi indretter byrummet og faciliteterne på ejendommene, så byens borgere har optimale forhold til at håndtere og sortere og deres affald. Enhed for Affald og Genbrug søger en akademisk medarbejder til at styrke vores sagsbehandling på området.  
 
Om jobbet  
Der er gang i byggeriet i Københavns Kommune, og gennem de seneste år er antallet af byggesager, som enheden er involveret i, steget betragteligt. Byggesagsbehandlingen på affaldsområdet løses på tværs af forvaltningen samt efter behov med eksterne samarbejdspartnere. 
 
I Affald og Genbrug tager vi forhåndsdialoger med bygherrer, arkitekter mv. og vejleder omkring indretning af konkrete affaldsløsninger, herunder standpladser, mobilsug, nedgravede løsninger, adgangsforhold og alle øvrige forhold med betydning for sortering og drift. Efterfølgende giver vi input til den endelige byggetilladelse til vores kolleger i andre dele af forvaltningen, så vi sammen får skabt sammenhæng mellem drift, byggeplaner og lovgrundlag.  
 
Affald og Genbrug sørger også for opfølgningen på affaldsløsningerne i byggesagerne. Vores kommende kollega skal hjælpe med at få driften til at fungere optimalt, når affaldsløsningerne på en ny bygning skal godkendes og efterfølgende overgå til drift med fortløbende tømninger.  
 
Du vil blive en del af kundekonsulentteamet på 13 personer, hvor der pt. er to medarbejdere, der primært beskæftiger sig med affaldsløsninger i nybyggeri.  
 
I teamet og enheden har vi en flad struktur, hvor vi sætter pris på åbenhed, humør og faglighed. Arbejdsdagene er typisk afvekslende og med fokus på, at borgerne og erhvervslivet i Københavns Kommune får tilfredsstillende og effektive affaldsløsninger.  
 
Vi søger en akademisk medarbejder, der
  • kan lide og har erfaring med sagsbehandling, men samtidig også finder det spændende med konkrete driftsdetaljer  
  • er god til at gennemskue komplekse problemstillinger og data  
  • er god til at formulere sig på skrift og gøre det komplekse forståeligt  
  • kan lide at finde løsninger, der tilgodeser både drift og lovgrundlag  
  • har personlig gennemslagskraft, men også er god til at gå i konstruktiv dialog med vores samarbejdspartnere – både interne og eksterne  
  • har flair for at udbygge og bibeholde struktur og gennemsigtighed i sagsbehandlingen  
  • tænker proaktivt i forhold til optimering af sagsflow
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelse er efter gældende overenskomst og i øvrigt efter forhandling med den faglige organisation.
 
Vi har 37 timers arbejdsuge inkl. frokost, og vi har flekstid.
 
Forventet tiltrædelse hurtigst muligt, dog senest den 1. april 2018.
 
Ansættelsesstedet er Teknik- og Miljøforvaltningen, Byens Drift, Affald og Genbrug på Islands Brygge, København. I efteråret 2018 flytter vi til nye lokaler på Kraftværksvej.  
 
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Lene Dyrskov Toftgaard på 2491 0583.  
 
Medsend motiveret ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. anden relevant dokumentation.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 21. februar 2018
Vi forventer at afholde samtaler den 27. februar.
  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her