Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til Eurofins Miljø A/S

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Som ét af verdens førende laboratorier har vi i Eurofins brugt vores viden og erfaring til at udvikle analysemetoder, som kan hjælpe samfundet i kampen mod coronasmitte (SARS-CoV-2). Vi har, i Eurofins Miljø Danmark, har stået i spidsen for Eurofins’ globale arbejde under udvikling og implementering af analyse af spildvand for corona virus, som kan bruges som en stærk indikator på, om der er smitte blandt befolkningen i et givent område.

Jobbeskrivelse

Eurofins Miljø søger en analytisk stærk medarbejder, til en fast stilling i vores nyoprettede forretningsenighed Corona i spildevand, hvor vi arbejder med udvikling og optimering af spildevandstests til detektering af coronavirus. Med din naturfaglige akademiske baggrund, som eks. bioteknolog, biolog, civilingeniør eller kemiker, kommer du til at bidrage med din faglighed og viden inden for feltet. Du er omhyggelig med dit arbejde og trives i et selvstændigt job, hvor vi forventer at du videndeler og sparrer med dine kolleger samt nærmeste leder, så vi sammen spiller hinanden bedre.

Du er dygtig til at bevare overblikket og indsamle data og viden, som du formår at videreformidle til konkrete projektformuleringer. Du vil blive en vigtig del af vores udviklingsteam og kommer til at indgå i et tæt samarbejde med lederen af forretningsenheden og vandafdelingens kemikere og laboranter.

Metoderne vil primært tage afsæt i forskellige oprensningsmetoder af spildevand med henblik på ekstraktion af virus.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har et relevant naturfaglig uddannelse, som eksempelvis bioteknolog, biolog, civilingeniør eller kemiker, og har interesse for laboratoriearbejde. Måske er du nyuddannet og har lyst og evner til at blive vores nye kollega. Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring på arbejdsmarkedet, vil det være en fordel, hvis du har erfaring med projektudvikling, enten fra tidligere job eller fra dit studie. I hverdagen trives du bedst når der er struktur på dine opgaver og du er dygtig til og kan lide at arbejde med Design of Experiment og med statistik i eksempelvis R og Excel.

Personlige kvalifikationer:

 • Du har et godt overblik og arbejder systematisk og effektivt - selv når det går stærkt
 • Du arbejder omhyggeligt og kvalitetsbevidst
 • Du deler gerne din viden og bidrager gerne til at optimere analysemetoderne
 • Du har drive og energi og evner at arbejde selvstændigt
 • Du er idérig og god til at kommunikere
 • Du taler, læser og skriver dansk og engelsk

 • Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.