Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler, beliggende i Slagelse

Har du interesse for administration og god service og lyst til at arbejde med de frie grundskoler? Brænder du for at optimere og finde nye veje til udvikling og compliance? Er du god til at samarbejde og se muligheder? Så er det måske dig, vi søger.


Fordelingssekretariatet for friskoler og private grundskoler i daglig tale Fordelingssekretariatet - er en selvejende institution under Børne- og Undervisningsministeriet, der administrerer og fordeler tilskud til Danmarks ca. friskoler og private grundskoler. Der er tale om statslige tilskud, der vedtages på de årlige finanslove.

Fordelingssekretariatets formål er at udøve og udvikle en effektiv, kvalitets- og servicebetonet administration af tilskud og andre opgaver, således at der skabes et gunstigt grundlag for drift og udvikling af de frie grundskoler i Danmark.

Om stillingen: Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor dine opgaver bl.a. vil komme til at bestå af:

 • Optimering af sekretariatets budgettering og rapportering

 • Udvikling af sekretariatets analyseværktøjer

 • Optimering af kvalitet og compliance i både nuværende og fremtidige administrative systemer

 • Deltagelse i arbejdet med projektering, udvikling og implementering af nye sagsstyrings- og sagsbehandlingssystemer

 • Ad hoc-opgaver for ledelsen

 • Du vil blive en del af en ambitiøs og dynamisk arbejdsplads, med 11 kompetente og engagerede kolleger, beliggende i Slagelse. Vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og sparring er en forudsætning for, at vi lykkes. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

  Om dig:

  Du er god til at analysere og vil gerne kombinere it, økonomi og jura. Du har en stærk analytisk forståelse, kombineret med en økonomisk/juridisk eller evt. revisionsmæssig faglighed.

  Du synes, at det er spændende at arbejde med nye systemer og at bidrage med gode analyser, fremstillinger og vurderinger.

  Du er god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og formidle komplekse problemstillinger både skriftligt og mundtligt.

  Du er indstillet på et tæt samarbejde med ledelsen og kolleger med forskellige uddannelser og en høj faglighed.

  Vi forventer, at du er ansvarsbevidst og resultatorienteret og forestiller os, at du har en relevant samfundsvidenskabelig eller økonomisk kandidatuddannelse, eksempelvis cand.merc.jur., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende. Du kan være nyuddannet, eller have relevant erfaring.

  Løn og ansættelsesvilkår:

  Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret på baggrund af dine kvalifikationer.

  Yderligere oplysninger:


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.