Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til GIS og geografiske databaser

Ønsker du at være en del af et team, der undersøger mulighederne for en mere bæredygtig balance mellem landbrugsproduktionen og det omgivende miljø og klima? Så er denne stilling, til besættelse snarest muligt ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet, måske er noget for dig.

Akademisk medarbejder til geografisk analyse og databasehåndtering
Vi søger en medarbejder, der kan sammenstille data fra forskellige Geografiske Informations­systemer (GIS) og landbrugsdatabaser, samt medvirke ved analyse, modellering og evt. publicering af effekter ved landbrugsproduktion på forskellige skala. Centrale databaser er data vedr. enkeltbetalingsordningen, gødnings- og økonomiske regnskaber, husdyrregistre, samt informationer om jordtyper, arealanvendelse, klima, naturbeskyttelse mv. Ved Institut for Agroøkologi anvender vi disse data i mange sammenhænge, herunder forskning, myndighedsbetjening og uddannelse. Vi benytter ArcGIS som vores GIS-platform, og MS SQL databaser og servere samt ”R” til at håndtere, analysere og integrere data, herunder ifm. vores modelleringsplatforme. Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

  • Indhentning af data fra landbrugsdatabaserne og sammenstilling med geografiske informationssystemer, herunder kvalitetskontrol og håndtering af data i relations-databaser, og GIS-systemer eller ifm. statistik og programmering (f.eks. i ”R” og ved GIS ”scripting”).
  • Bearbejdning og forædling af data til operationel brug i forsknings- og myndighedsopgaver, samt medvirken til publicering heraf.
  • Udviklingsopgaver og samarbejde med forskere med henblik på udtræk og analyser af sammenhænge i landbrugsstrukturen på forskellig skala, og betydningen af miljø-, klima- og naturforvaltningsmæssige virkemidler, herunder ift. EU’s landbrugspolitik.

Kvalifikationer
Du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau, og har gerne praktisk erfaring med landbrugsdatabaser, SQL/MS SQL, samt håndtering og analyse af store datasæt i GIS. Det er en fordel, hvis du har erfaring med statistisk analyse samt scriptprogrammering. Du taler og skriver flydende dansk, samt taler og skriver engelsk på højt niveau. Arbejdsmiljøet er internationalt og meget af kommunikationen foregår på engelsk, og det er en fordel, hvis du har erfaring med forskningsbaserede analyser som baggrund for myndighedsbetjening.

Du kan lide at samarbejde med andre og tænke i kreative og værdiskabende løsninger. Du er engageret, serviceminded og trives med udfordringer. Du overholder dine deadlines, og kan håndtere, at der er mange opgaver på dit bord. Du er hurtig til at sætte dig ind i nye værktøjer og nye problemstillinger.

Arbejdssted og ansættelsesområde
Arbejdsstedet er Blichers Allé 20, 8830 Tjele, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved henvendelse til sektionsleder Tommy Dalgaard +45 20706132 eller mail: tommy.dalgaard@agro.au.dk.

Formalia
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Frist:
18. oktober 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.