Akademisk medarbejder til HD

Akademisk medarbejder til HD-uddannelserne med flair for kommunikation og interesse i sagsbehandling, Copenhagen Business School

CBS søger en akademisk medarbejder til at indgå i et velfungerende og professionelt sekretariat, hvor vi vægter kvalitet og højt serviceniveau. I HD sekretariatet varetager vi en bred vifte af opgaver fra markedsføring, kommunikation og tilmelding af nye studerende, til undervisningsplanlægning, eksamensafvikling og alumnearbejde.

Hvis du er vores nye, dygtige kollega, skal du varetage to primæropgaver:
Du skal både være en dygtig kommunikator og en struktureret sagsbehandler.

 • Fra 1. april 2018 (eller snarest derefter) vil du have fokus på at behandle tilmeldinger i Tilmeldingskontoret. Du skal også tage del i vejledning af ansøgere og optag af nye HD studerende frem til studiestart i september.
 • Herefter skal du primært varetage kommunikationsopgaver frem til næste års tilmeldinger tager fart igen i maj og frem til august.

Vi lægger vægt på at du yder kvalificeret vejledning og høj service til vores kommende studerende. Du skal derfor være servicemindet og have lyst til at tale med mange nye studerende hver dag. Du får naturligvis en grundig oplæring, så du hurtigt kan sætte dig ind i vores mange HD-uddannelser og navigere i de komplicerede tilmeldingsregler.

Dine opgaver inden for kommunikation og sagsbehandling vil bl.a. være:
 • Sagsbehandling
  • Sagsbehandling af tilmeldinger i vores studieadministrative systemer
  • Vejledning af ansøgere på mail og telefon – både på dansk og engelsk
  • Sagsbehandling af realkompetencevurderinger og dispensationsansøgninger
 • Kommunikationsopgaver - afhængigt af dine kompetencer, f.eks.:
  • Produktion af indhold til bl.a. brochurer og lign.
  • Projektledelse (f.eks. af tryksager)
  • Webredigering
  • Content-produktion til sociale medier
  • Tilrettelæggelse af podcasts
  • Indkøb af merchandise
  • Kvalitetssikring af materiale fra samarbejdspartnere
  • Produktion af casevideoer og fotoshoots fra start til slut

Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og omhyggeligt. Du engagerer dig og har en evne til at bevare roen, selvom vi nogle gange har travlt. Du formulerer dig klart på dansk og engelsk, samt holder snor i samarbejdspartnere, skaber gode samarbejdsrelationer og omsætter idé til brief. En uddannelse med kommunikation er en fordel.

Hvis du i øvrigt kan bidrage med idéer til at rekruttere flere studerende til HD-uddannelsen, er det et stort plus.
Du kan læse mere om HD på http://www.cbs.dk/hd

Du får:
Indgående kendskab til efteruddannelsesområdet på CBS, samt et godt kendskab til studieadministrative systemer, hvis du ikke allerede har det.
Mulighed for at arbejde bredt med alle dele af vores kommunikationsindsats, alt efter kompetencer. Spændet går fra grafisk design til projektledelse, fra web til trykte medier, eller til en helt ny idé, du har med.

Hvem er vi?
HD sekretariatet på CBS består af 13 medarbejdere fordelt i tre teams. Vi står for at markedsføre HD-uddannelserne, rekruttere og vejlede, optage studerende, sagsbehandle, have kontakt med undervisere, sende information ud til nuværende studerende, opdatere digitale platforme, tilrettelægge eksamener, koordinere events, opbygge alumnenetværk og meget mere.
Vi kan lide hinanden og lægger vægt på trivsel på vores fælles arbejdsplads.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Stillingen er en fuldtidsstilling og er tidsbegrænset til perioden 1. april 2018 (eller snarest derefter) til 30. august 2019.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne Daglig Leder Iben Rein Waldorff på tlf. 3815 2768 / e-mail irw.hd@cbs.dk eller Admission Manager Maria Kibsgaard på tlf. 3815 5703 / e-mail mk.hd@cbs.dk.

Ansøgningsfrist 28. februar 2018.
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 10.

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Studie- og karrierevejleder

SCIENCE Fakultetssekretariat

Frederiksberg
2 barselsvikariater Vil du være med til at udvikle og implementere studieunderstøttende tiltag for studerende på SCIENCE? Vil du bidrage til at øge den studerendes handlekompetence i eget studieliv? Så har vi brug for dig! Det Natur- og Biovidenskab...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

AC-medarbejder

Copenhagen Business School

Frederiksberg
Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) søger en akademisk medarbejder til en administrativ stilling 30 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School (CBS). CEV blev etableret den ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Økonom som vil være med til at styrke konkurrencen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Frederiksberg
Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der ligeso...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Akademisk medarbejder til HR-enheden ved Grunduddannelse København

HR-enheden, GRUK

Ønsker du at være en del af en travl hverdag, hvor faglighed og trivsel er højt prioriteret? Så er du måske den rette til stillingen. Vi søger en energisk og fagligt velfunderet akademisk medarbejder, der er ambitiøs på sit fags vegne og trives med ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

To medarbejdere til præ-award, projektmanagement og ledelsesbetjening

Institut for Plante- og Miljøvidenskab

Frederiksberg
Institut for Plante- og Miljøvidenskab, Det Natur-og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger to medarbejdere til at udføre præ-award, projektmanagement og ledelsesbetjening med tiltrædelse d. 1. maj 2018 eller snarest derefter. De...