Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til HR-enheden ved Grunduddannelse København

Ønsker du at være en del af en travl hverdag, hvor faglighed og trivsel er højt prioriteret? Så er du måske den rette til stillingen.  
 
Vi søger en energisk og fagligt velfunderet akademisk medarbejder, der er ambitiøs på sit fags vegne og trives med mange bolde i luften. Du skal have erfaring med og interesse i analyse og statistikopgaver. 
 
Om jobbet
Grunduddannelse København er en tværgående enhed i Københavns Kommune, der blandt andet varetager rekruttering og administration af erhvervsuddannelseselever.   
 
Du vil komme til at arbejde med opgaver indenfor HR, databehandling samt analyse og statistik inden for rekrutterings-, fravær- og grunduddannelsesområdet. Konkret vil du bl.a. komme til at arbejde med at vedligeholde og udvikle vores statistiske beredskab samt bidrage til diverse rapporter, herunder også i forhold til kvalitetssikring af data.    
 
Hvem søger vi?
Vi lægger vægt på, at du har en uddannelse på kandidatniveau eksempelvis cand. soc. og allerede har erfaring på området. Du skal være fleksibel og ansvarsfuld i forhold til både kolleger og eksterne samarbejdspartnere.   
  
Derudover skal du have erfaring med
  • samfundsvidenskabelige analysemetoder  
  • kvalitative undersøgelser  
  • brugen af Excel  
  • brugen af programmerne OPUS og gerne KAS   
  • brugen af Leanprocesser  
I Grunduddannelse København er vi 30 medarbejdere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du vil komme til at arbejde i et stimulerende og fagligt miljø.    
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn efter gældende AC-overenskomst.   
 
Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2019 og er på 37 timer ugentligt. Tiltrædelse hurtigst muligt.   
 
Mere information
Du er velkommen til at kontakte leder af HR-teamet Bettina Krüger på 2064 5123.   
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 28. februar 2018  
Vi forventer at holde samtaler i uge 10. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her