Akademisk medarbejder til ledelsessupport, udviklings- og formidlingsopgaver samt politisk betjening i Byens Fysik

Vil du arbejde med ledelses- og politisk betjening mm. i en ambitiøs politisk organisation, der er med til at gøre København til en spændende og eftertragtet by at bo i? Så er du måske vores nye akademiske medarbejder i Sekretariatet i Byens Fysik.  
 
Hvem er Byens Fysik?  
I Byens Fysik sikrer vi, at udvikling og ændringer i byens veje, fortove, parker, broer og tekniske installationer sker på en sammenhængende, smidig og effektiv måde med mindst mulig gene for borgerne. Og samtidig med ambitioner om at skabe verdens bedste storbymiljø og et unikt byliv i København.  
Serviceområdet består af ca. 350 medarbejdere, der arbejder med planlægning og udførelse af store og små anlægsprojekter, vedligeholdelse af veje, deponering af forurenet jord, by- og områdefornyelser samt meget mere.  
 
Om jobbet  
Vi ændrer organiseringen af Sekretariatet pr 1. april 2018 og opretter to sekretariater. Du vil blive en del af det ene af disse sekretariater i Byens Fysik, som betjener vicedirektøren og de fire centre i serviceområdet med udvikling, politisk koordinering og administrativ støtte. Med dig som vores nye kollega er vi i alt 23 medarbejdere, og du vil indgå i et team, som arbejder med ledelsessupport og skriftlige formidlingsopgaver for vores centre.  
 
I det daglige skal du supportere centerchefen i vores nye Center for Klimatilpasning. Både rent praktisk i form af mødematerialer, udarbejdelse af dagsordener mm., men også med udarbejdelse af gode procedurer og praksisser for det daglige arbejde i centret og i forhold til resten af Byens Fysik. Samt implementeringen heraf. Derudover vil du blive skribent på notater, præsentationer og lignende og indgå i Sekretariatets arbejde med indstillinger til Teknik- og Miljøudvalget og håndtering af andre leverancer til Rådhus og politiske udvalg.  
 
Hvem er du?  
Dine veje til jobbet kan være meget forskelligartede, men vi forestiller os, at du har:  
  • En relevant samfundsvidenskabelig uddannelse eller lignende  
  • Erfaring fra en lignende stilling – med fordel fra en politisk ledet organisation  
  • Kendskab til Byens Fysik eller Center for Klimatilpasnings opgaver er ikke et krav, men vil være en fordel  
  • Et godt overblik og evne til at være på forkant og til at koordinere på tværs af fagligheder og ledelseslag  
  • Gode formidlingsevner – både mundtligt og skriftligt  
  • En serviceminded og udadvendt natur, der gør det nemt for dig at opbygge de relationer, som bliver nødvendige for dit daglige arbejde
  • Proces- og helhedsforståelse   
Hvad får du til gengæld?  
Vi tilbyder et spændende job med mulighed for at præge både stillingens indhold og udviklingen i en stor offentlig organisation. Du får et job med faglige udfordringer i et positivt og fagligt stærkt arbejdsmiljø med gode muligheder for kollegial og ledelsesmæssig sparring, med en høj arbejdsmoral og en uhøjtidelig omgangstone.  
 
Løn forhandler vi med afsæt i dine kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst med din faglige organisation.  
 
Er du interesseret?  
Har du spørgsmål til stillingsopslaget, kan du kontakte sekretariatschef Palle Øvlisen på 2147 7511 eller centerchef for Center for Klimatilpasning Mikkel Balskilde Hansen på 2940 8758.  
 
Du kan læse mere om Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen og Byens Fysik på www.kk.dk  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 2. marts 2018  
Vi forventer at holde samtaler i uge 10.  
 
Om Teknik- og Miljøforvaltningen  
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelsen, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.200 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4 mia. kr.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Styrelsen for Patientsikkerhed søger medarbejder til implementering af tilsyn med den social- og plejefaglige indsats

Autorisation og Analyse

København
Styrket tilsyn på ældreområdet Vil du være med til at implementere et nyt risikobaseret tilsyn på det sociale område? Vil du være med til at sikre synergieffekter mellem tilsynet med den sundhedsfaglige indsats og tilsynet med den social- og plejefa...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Teknisk specialist med interesse for offshore og arbejdsmiljø

Arbejdstilsynet

København
Er du ingeniør, maskinmester el. lign. med viden om indvinding og produktion af olie og gas? Vil du arbejde med sikkerhed og sundhed i forbindelse med olie- og gas aktiviteter offshore? Og er du god til at samarbejde og dele din viden? Så har vi en ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Vækstrådgiver på arbejdsmarkedområdet til den danske ambassade i Myanmar

Udenrigsministeriet

København
VÆKSTRÅDGIVER PÅ ARBEJDSMARKEDSOMRÅDET TIL DEN DANSKE AMBASSADE I MYANMAR Har du faglig indsigt og erfaring fra politikudvikling, lovgivning og regulering på arbejdsmarkedsområdet i Danmark i bredeste forstand, og har du lyst til at bidrage til bære...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...