Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til Team Ejendomsoptimering

Vil du være med til at sikre de kommunale arealbehov i byudviklingen af København?  

Kom og hjælp med at finde plads til de mange nye skoler, daginstitutioner, plejeboliger, botilbud, idrætsfaciliteter og grønne områder, som følger med de mange nye borgere i København. Vi leder efter en dygtig medarbejder med gode kommunikative færdigheder, som har lyst til at arbejde med sager, der ofte har politisk bevågenhed og stærke interessenter. 

Om stillingen
Team Ejendomsoptimering (TEO) er ansvarlig for at sikre placering af de mange nye kommunale funktioner i den generelle byudvikling i København. Teamet har opgaven med at udpege realiserbare løsninger for placeringer af alle nye behov for skolebyggerier, daginstitutioner, plejeboliger, botilbud, idrætsfaciliteter og grønne områder m.m. Vi søger en medarbejder, der kan indgå i arbejdet med at sikre plads til fremtidige behov for idrætsfaciliteter og grønne områder samt sekretariatsbetjene det administrative beslutningsfora, der skal sikre daginstitutioner til tiden. Derudover er det en fordel, hvis du har kompetencer, der kan bidrage til det vigtige kommunikationsarbejde, som ofte er forbundet med nye placeringer af kommunale behov.    

Vi arbejder lige nu på højtryk for at være med til at sikre løsninger, så skoler og daginstitutioner i de kommende år åbner i tide. Samtidig arbejder vi med langsigtede arealplaner, som skal sikre plads til de mange nye kommunale funktioner i en by, der fortsat vokser år for år. Stigende grund- og byggepriser – samt anlægsloft – stiller samtidig krav til, at kommunen agerer strategisk i forbindelse med opkøb af nye arealer og ikke mindst sikrer optimal udnyttelse af de eksisterende grunde.

Som medarbejder i TEO kommer du til at spille en rolle i at være med til at indfri de mange dagsordener.  

Om dig
Vi søger efter en medarbejder, der:  

  • evner at sætte sig ind i komplicerede problemstillinger og formidle dem kort og præcist 
  • har en god forståelse for den politiske og organisatoriske kontekst
  • har gode koordineringsevner og let ved at samarbejde på tværs af organisationen 
  • har gode kommunikative færdigheder og blik for interessenthåndtering   
  • har mod på at arbejde selvstændigt, men samtidig er god til at samarbejde og sikre videndeling med kolleger og andre aktører  
  • har en lang videregående samfundsvidenskabelig uddannelse, eksempelvis cand.scient.pol, cand.scient.adm. eller byplanlægger  

Vi tilbyder  
Team Ejendomsoptimering er en del af Økonomiforvaltningen på Københavns Rådhus. Vi har ansvar for at finde løsninger til placering af Københavns Kommunes nye kommunale institutioner og varetager kommunens strategiske arbejde med at udpege grunde til køb og salg.

Derudover har vi ansvaret for en række strategiske projekter med henblik på udvikling af ejendomsområdet i Københavns Kommune og sekretariatsbetjener bl.a. Byggeforum og Plankreds, der er koordinationsfora for vores sager. Teamet består af 15 engagerede og dygtige medarbejdere, som omfatter både generalister og projektledere.  

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en stilling som fuldmægtig. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune og efter principperne for Ny Løn.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.    

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Lisbeth Kjær Thomsen på 2631 2830 eller teamleder Mette Skaarup Yde på 2498 1916.  

Søg via nedenstående link senest fredag den 23. april 2021

Økonomiforvaltningen 
Økonomiforvaltningen er en af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi arbejder for overborgmesteren, Borgerrepræsentationen og Økonomiudvalget og understøtter derved kommunale beslutningsorganer på højeste niveau. Sideløbende varetager vi de overordnede, koordinerende opgaver vedrørende kommunens økonomi, personale, fysiske planlægning, administration, beredskab, kommunikation og den generelle udvikling af byen. Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.