Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk medarbejder til tværgående opgaver i Børne- og Ungdomsforvaltningens administration

Børne- og Ungdomsforvaltningens administration vil styrke opgaveløsningen og videndelingen på tværs af forvaltningen. Vi søger derfor en struktureret akademisk medarbejder til en nyoprettet stilling i en nyoprettet enhed (Procesenheden), hvor der vil være gode muligheder for selv at præge indholdet i jobbet.

Om stillingen
Som fuldmægtig i Procesenheden skal man overordnet set bidrage til opgaveløsningen af fælles og tværgående opgaver i hele Børne- og Ungdomsforvaltningens administration.

Opgaverne består bl.a. i understøttelse af arbejdet på tværs i ledelsen i Administrativt Ressourcecenter i bred forstand og vil spænde vidt fra generelle opgaver i relation til centerchefernes mødeforberedelse til udarbejdelse/indsamling af baggrundsmateriale og udarbejdelse af notater til centerledelse og direktion. Medarbejderen skal også varetage en række faste opgaver som f.eks. udsendelse af mødedagsordener til chefmøder, referater, faglig opfølgning på chefmøder og lignende.

Der vil desuden være en række koordinerende opgaver på tværs af forvaltningen som f.eks. at modtage og sikre intern koordinering af bestillinger fra Rådhuset, herunder at indhente bidrag fra de relevante teamledere/medarbejdere og at sikre, at dette sker indenfor den opstillede deadline.

Vi foretrækker kandidater, der har

  • en samfundsvidenskabelig uddannelse, som f.eks. cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.polit. eller lignende.
  • et par års relevant erhvervserfaring.
  • forståelse for vilkårene knyttet til at arbejde i en politisk ledet organisation.
  • gode kommunikations- og samarbejdsevner og derfor kan udarbejde og gennemskrive notater med blik for, hvilken målgruppe de er tiltænkt.
  • evnen til at sætte sig ind i og overskue komplekse problemstillinger.
  • erfaring med analysearbejde.
  • naturlig flair for systematik, proaktivitet og sans for detaljen.

Vi tilbyder
Du bliver ansat i Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF) i Københavns Kommune, som er Danmarks største kommunale forvaltning med et årligt budget på ca. 11 mia. kr. Der er således gode muligheder for faglig udvikling samt spændende karrieremuligheder.
Vi har et godt, fagligt og kollegialt arbejdsmiljø, hvor vi brænder for at skabe de bedste rammer for byens børn. Vi har en uhøjtidelig omgangstone og lægger vægt på, at det skal være både spændende, udviklende og inspirerende at arbejde hos os.

Stillingen er som nævnt placeret i den nyoprettede Procesenhed, der er en del af Administrativt Sekretariat, Jura og Forhandling (AFJ) i Administrativt Ressourcecenter (ARC). Procesenheden har en række tværgående opgaver i centeret, der rækker fra udviklings- og implementeringsopgaver helt ud i forvaltningen til klassisk understøttelse af ledelsesarbejdet koncentreret omkring centerledelsen i Administrativt Ressourcecenter.

Du vil have samarbejdsflader og kontakt med såvel andre centre som andre forvaltninger og ledelsessekretariatet på Rådhuset. Du bliver en del af et område, hvor der hele tiden er fokus på høj faglighed, bredt samarbejde og et godt kollegialt fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fastansættelse på fuld tid, dvs. 37 timer om ugen, og hvor løn- og øvrige ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Arne Bjerre Hårbo på 3112 1852 eller chefkonsulent Søren Bonde Rasmussen på 2611 8833.

Du kan læse mere om Københavns Kommune og Børne- og Ungdomsforvaltningen på www.kk.dk 

Søg via nedenstående link senest fredag den 18. september 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.