Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademisk stabsmedarbejder til Klinisk Udvikling, OUH

Har du lyst til at bidrage til at skabe bedre sammenhæng og kvalitet for patienter på et af landets største hospitaler, og trives du med at være tæt på ledelsen? Så er du måske vores nye kollega i Klinisk Udvikling, OUH.

Ansvar og arbejdsopgaver
Opgaverne vedrører dels ledelsesunderstøttelse af Klinisk Udvikling (KLU), dels opgaver ift. det nære og sammenhængende sundhedsvæsen og OUHs rolle i at sikre sammenhængende forløb, der sætter patienten først.

Fsva. ledelsesunderstøttelse drejer opgaverne sig primært om løbende at understøtte stabschefen og den øvrige ledelse i afdelingen, bl.a. ved sikring af leverancer, koordinering af mødemateriale (internt og på tværs af OUH), opfølgning på tværgående beslutninger, organisationsudvikling på tværs af KLU og øvrig understøttelse af stabschefen, eksempelvis ved at udarbejde slides m.v. En del af opgaverne vil vedrøre intern kommunikation ved brug af både skriftlige og visuelle kanaler.

Opgaverne vedrørende det nære og sammenhængende sundhedsvæsen vil især fokusere på understøttelse og videreudvikling af samarbejdet med almen praksis, herunder praksiskonsulentordningen, og kan derudover vedrøre mange facetter af kvalitetsudvikling i øvrigt. De konkrete opgaver aftales løbende og kan spænde fra afrapportering til nationale databaser, udarbejdelse af sagsfremstillinger til direktionen til facilitering af møder med alment praktiserende læger. Nogle opgaver vil du få hovedansvaret for og andre opgaver løses i samarbejde med dine kolleger i KLU, stabene og på de kliniske afdelinger.

Hvem er du?
Du har en relevant akademisk uddannelse og du har erfaring med og indsigt i offentlig forvaltning, gerne på sundhedsområdet. Det er en fordel, at du har arbejdet med strategisk kommunikation og organisationsudvikling, ligesom det er en fordel, at du er rutineret i at understøtte samarbejde på tværs af forskellige fagligheder og niveauer. Endelig skal du kunne trives med en alsidig hverdag, hvor opgaver til tider skal løses med kort varsel, og hvor både drifts- og udviklingsopgaver skal prioriteres.

Vi forventer derudover, at du

  • Tager ansvar, arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Kan knytte stærke relationer og netværk til såvel kolleger og samarbejdspartnere
  • Kan arbejde både på overordnet strategisk niveau og med mere praktisk orienterede opgaver
  • Kan agere i et fortroligt rum

Hvem er vi?
Klinisk Udvikling (KLU) er en af i alt fem stabsafdelinger på OUH, som understøtter de kliniske afdelinger, så de bedst muligt kan sætte patienten først: http://en.ouh.dk/patientpyramiden/. Klinisk Udvikling løser mange forskellige typer opgaver, som strækker sig fra den daglige opfølgning på kvaliteten af behandlinger til udviklingen af nye teknologiske hjælpemidler og udviklingen af det nære sammenhængende sundhedsvæsen. Vi er også ansvarlige for koordineringen af uddannelsesaktiviteter på OUH og har et tæt samarbejde med uddannelsesinstitutioner på Fyn.

Klinisk Udvikling på OUH består af tre funktionsområder: Kvalitet & Patientsamarbejde, Innovation & MTV, Uddannelse & Kompetenceudvikling samt centrene for Klinisk Epidemiologi (CKE), Innovativt Medicinsk Teknologi (CIMT), Simulation (SimC) og Lægers Videreuddannelse (CLV).  Se her for nærmere beskrivelse.

Trivsel og udvikling
Stabsafdelingen KLU lægger vægt på at opmuntre medarbejderne til at komme med forslag til, hvordan vi kan optimere arbejdsgange, styrke samarbejdet eller forbedre den enkeltes trivsel og udviklingsmuligheder. Samarbejdet foregår i et miljø præget af tillid, respekt, ordentlighed og en god omgangstone, der også er afspejlet i OUHs medarbejderskab: http://www.ouh.dk/dwn728649

Om OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

OUH er både det fynske sygehus og modtager samtidig patienter fra hele regionen. Det giver et optageområde, der dækker ca. 1,2 mio. borgere. Derudover behandler hospitalet patienter fra hele landet med behov for specialiseret behandling inden for en række områder.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen, og stillingen er placeret i funktionsområdet ”Kvalitet og Patientsamarbejde”, hvor din daglige leder vil være kvalitetschef Peter Sigerseth Grøn. Ansættelse og aflønning efter kvalifikationer og overenskomst med Danske Regioner og den relevante fagorganisation.

Dit fysiske arbejdssted bliver Odense Universitetshospital. 

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte stabschef Anna Skat Nielsen på tlf.2527 5600 eller e-mail anna.skat.nielsen@rsyd.dk.

Ansøgningsfrist og samtaler
Der er ansøgningsfrist den 17. februar 2020. Vi forventer at afholde første og evt. anden ansættelsessamtale hhv. den 20. februar 2020 og 26. februar 2020.  


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.