Akademiske medarbejdere til Benchmarkingenheden

Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed søger to akademiske medarbejdere 
 
Vil du være med til at vise, hvordan den offentlige sektor opnår de bedste resultater for pengene? Så har du nu mulighed for at søge en stilling i Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed. 
 
Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed skal understøtte styringsopgaven i kommuner og regioner ved at udarbejde benchmarkinganalyser af høj faglig kvalitet, der synliggør potentialer for mere effektiv drift og udpeger god praksis inden for forskellige sektorområder.  
 
Enheden blev oprettet i efteråret 2017 som en selvstændig enhed med egen bestyrelse under Økonomi- og Indenrigsministeriet, og der er aktuelt seks ansatte i enheden. Enheden er placeret sammen med Økonomi- og Indenrigsministeriets departement i Slotsholmsgade, København K.   
 
Om stillingen 
Du vil som en del af den nyoprettede enhed få ansvar for at udarbejde benchmarkinganalyser på forskellige områder. Du vil på dine opgaveområder få ansvaret for at gennemføre de forskellige faser, der knytter sig til analyserne, herunder udvikling af analyseidéer, udvælgelse af relevante nøgletal, indsamling og behandling af data, afdækning af god praksis samt formidling af analyseresultater.  
 
Du vil i stillingen få en unik mulighed for at være med til at præge udviklingen af enheden, som stadig er relativ ny. Samtidig får du mulighed for at arbejde med analyser, der gør en positiv forskel for kommuner og regioner i deres arbejde med at forbedre opgaveløsningen. Den nærmere sammensætning af dine ansvarsområder og opgaveportefølje vil afhænge af dine interesser og din profil. 
 
Det er umiddelbart forventningen, at den ene stilling besættes af en person med flere års relevant erfaring, og at den anden stilling besættes af en person, som er nyuddannet eller har relativt få års erfaring.   
 
Om dig 
Vi forventer, at du har stærke metodiske og analytiske kompetencer, og at du har erfaring med at gennemføre analyser på baggrund af større datasæt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med registerdata, men det er ikke en forudsætning. Du skal desuden have lyst til at gå aktivt ind i det fælles arbejde med at sætte den nye enhed på landkortet og gøre den til en succes. 
 
Vi lægger desuden vægt på, at du:  

  • har en relevant akademisk uddannelse (f.eks. cand.polit./oecon., cand.scient.pol. eller lign.).  
  • har interesse for kommuner og regioners opgaveløsning 
  • kan arbejde selvstændigt og sikre fremdrift i opgaveløsningen 
  • er god til at skrive og formidle et budskab på en klar og overskuelig måde 
  • har mod på at arbejde i en dynamisk og ofte travl enhed   
  • har gode samarbejdsevner 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Ansættelse vil afhængigt af kvalifikationer ske som fuldmægtig eller som special- eller chefkonsulent efter AC-overenskomsten. Stillingerne er på fuld tid med gennemsnitlig 37 timer per uge.  
 
Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed, Slotsholmsgade 10, 1216 København K.  
 
Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2018. 
 
Vil du vide mere  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed Peter Østergaard på tlf. 2916 0261.  
 
Sådan søger du 
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.oim.dk). 
 
Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest torsdag den 1. marts 2018, kl. 12.00.  
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 10 og 11.  
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...