Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AKT-pædagog til nystartet ressourceteam


Kan du arbejde målrettet, systematisk og empatisk med at understøtte og udvikle stimulerende læringsmiljøer og børnefællesskaberne for alle børn gennem faglig sparring og vejledning til kollegaer?

Kan du have overblik og tage ansvaret for koordinering af indsatser vedr. børn, børnegrupper, forældresamarbejde og det tværfaglige samarbejde?

Så er det måske dig vi søger.

Galaksen søger en AKT-pædagog til fast stilling pr. 1. marts 2021 eller snarest derefter. Stillingen er på 32-36 timer ugentligt.
 

Om os:

Galaksen er en integreret daginstitution beliggende i det nordlige Vejle. I Galaksen bestræber vi os på at være en højkvalitetsdaginstitution, hvor børn trives og udvikles i inkluderende læringsmiljøer, og hvor nysgerrighed og lyst til læring understøttes gennem en legende tilgang.

Som AKT-pædagog i Galaksen vil du blive en del af vores nystartet ressourceteam, som består af dig som AKT-pædagog, sprogansvarlige, familieterapeuter, 0-2 års ressourcepædagoger mm. Du vil opleve stor frihed i opgaveløsning og muligheden for at sætte eget præg på AKT-funktionen.

Som AKT-pædagog vil du have en særlig rolle ift. udviklingen af det pædagogiske miljø i hele institutionen, så de generelle børnefællesskaber styrkes og organiseringen tilpasses den konkrete børnegruppe. Der udover indebære det et fokus på børn i udsatte positioner, hvor der opleves særlige vanskeligheder der kræver en særlig indsats. Ift. disse børn vil der ofte være behov for særlige handleplaner og inddragelse af fagpersoner fra TCBU.
 

Vi søger yderligere en AKT-pædagog som:

 • Kan agere sparringspartner for sine kolleger. Dels i forhold til at bringe egen viden på banen, og dels for at sætte kollegernes viden i spil.
 • Gennem iagttagelse og observation kan give kolleger feedback på den pædagogiske praksis og igangsætte processer. Og samtidig kvalificere dokumentationen med henblik på den videre indsats i daginstitution.
 • Sammen med ledelsen sikre koordination og opfølgning på indsatserne. Som akt-pædagog kan du enten selv være tovholder på indsatsen eller hjælpe en kollega med at lave en indsatsplan.
 • Er bindleddet til den pædagogiske rådgiver fra tcbu og ledelsen for hele tiden at sikre at der skabes de optimale rammer for børnene.
 

Vi forventer du besidder:

 • En grundlæggende faglig viden med relevans for opgaven i forhold til inklusion/eksklusion, socialpædagogik, udviklingspsykologi og tegn på grundlæggende trivselsproblemer.
 • En stor viden om børns grundlæggende udvikling i 0-6 års alderen og gerne med erfaring fra lignede stilling.
 • Den nødvendige faglige respekt og gennemslagskraft hos ledere og kolleger i daginstitutionen. Du tør stå ved egen overbevisning, men lytter samtidig til andres.
 • Er en teamplayer som vægter et respektfuldt samarbejde.
 • Gode kommunikative evner både i skrift og tale. Så du formår at være tydeligt og ordentlig i din kommunikation uanset hvem der kommunikeres med.
 • Et godt overblik og kan arbejde systematisk.
 • En naturlig kompetence for at danne relationer med børn, forældre, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. 

Sidder du med spørgsmål til ovenstående kontaktes pædagogisk leder, Camilla J. Carstens på tlf: 23 65 14 47 eller pædagogisk leder, Tina N. Hougaard på tlf: 30 52 05 97.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest  20. januar 2020. Samtaler forventes afholdt mandag 25. januar over middag.

Du kan læse mere om os på www.galaksen.vejle.dk
 

Børneattest

Vi indhenter børneattest og offentlig straffeattest

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.