Aktiv og motiverende daglig leder til børnehave

CareMatch søger for Lindehuset -

Med din viden og erfaring har du ansvaret for ledelsen, trivsel og glæde i hverdagen. Vi ser dig som en aktiv og motiverende person, der trives med at lede og se andre vokse i deres opgaver - ligesom du er hands-on typen, der kan lide at være på gulvet uden at miste fokus på de administrative opgaver.

Pædagogiske læreplanstemaer og administrative opgaver

Dit ansvar dækker bl.a. at sikre, at medarbejderne arbejder tæt sammen omkring de pædagogiske læreplanstemaer, og at vagtskemaet hænger sammen, så der er overskud til at fokusere på børnenes og personalets udvikling.

Vi er en børnehave, hvor du kan påvirke rammerne for den pædagogiske praksis, og se på hvordan vi bedst udnytter ressourcerne. Du får ansvar for budget og opfølgning på økonomien ift. kommende projekter og indkøb. Kan du digitalisere vores papirgange, så er vi glade.

Du har frihed til at planlægge dine timer, så du kan nå de administrative opgaver og samtidigt være på gulvet, hvor, og når det giver bedst mening. Vi forestiller os en fordeling på 50/50 på sigt, men det kan være mere administration – specielt i opstarten.

Opbakning og aktiv bestyrelse

Du bliver en del af en erfaren, engageret og omstillingsparat personalegruppe, der består af tre pædagoger og tre pædagogmedhjælpere samt vikarer og timelønnede. Vi er en aktiv bestyrelse, der bakker dig op, og som du er i tæt dialog med. Bestyrelsen består af forældre til børn i børnehaven.

Samtidigt er vi en økonomisk velfunderet børnehave, der har engagerede og aktive forældre, der hjælper med at støtte op om børnehaven og bidrager til at holde den i god stand.

Din faglige og personlige profil

Du er positiv og udstråler glæde og kommunikerer klart. Du er anerkendende og imødekommende over for både børn, medarbejdere og forældre og evner at skabe omsorg og nærvær i relation til det enkelte barn samt hele børnegrupper.

Er du samtidigt udadvendt med et godt drive og er selvkørende, tør udfordre både opad og nedad uden at miste en pragmatisk tilgang, så er du den, vi leder efter.

  • Du har en pædagogfaglig uddannelse
  • Erfaring med personaleledelse
  • Administrativ tæft og erfaring med kontorprogrammer
  • Du har gode formuleringsevner, både på skrift og i tale

Om Lindehuset

Lindehuset har siden 2015 været en privat børnehave. Vi er for tiden 48 børnehavebørn fordelt på tre stuer. Vi arbejder ud fra pædagogiske læreplanskemaer, hvorfor børnehaven er indrettet med en masse små læringsmiljøer. Der lægges fokus på et aktivt ude liv med en masse små ture i nabolaget.

Vi har en skøn natur på en optimal placering i gåafstand til Roskilde fjord og bruger udelivet aktivt i hverdagen. Vi er medlem af de grønne spirer.

Du kan læse mere om os her og mere om vores pædagogiske læreplan her

Yderligere oplysninger

Vi samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til, at du kontakter Mads Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk for yderligere oplysninger.

Formand for bestyrelsen, Malene Remmer træffes på 28896147.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børneattest ved ansættelse.

Tidsplan

Ansøgningsfrist - 14. marts 2021

Samtale 1 - 18. marts 2021

Samtale 2 - 22. marts 2021

Tiltrædelse - 1. maj 2021


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.