Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aktiv og motiverende pædagogisk leder til Friluftsbørnehaven ved Thisted Friskole

Brænder du for at skabe og udvikle et godt udeliv for børn med en nærværende pædagogik, så er det dig, vi søger.

Friluftsbørnehaven er en integreret del af Thisted Friskole. Børnehaven har en hyggelig stue og skønne omgivelser med bålhus, arbejdshus, høns, kaniner, højbede og masser af plads til leg og udfoldelse. Vi har en kolonihave, som vi ofte besøger, og det er vigtigt for os at børnene jævnligt kommer på opdagelse i naturen.

Som leder får du ansvar for den daglige, pædagogiske ledelse af børnehaven, der tæller 30 børn, 3 pædagoger og 3 medhjælpere. Din hovedopgave vil være at skabe de bedste forudsætninger for den pædagogiske praksis og derigennem et godt børneliv.

Dit ansvar bliver bl.a. at sikre at medarbejderne arbejder tæt sammen omkring de pædagogiske læreplanstemaer.

Det skal være naturligt for dig at samarbejde med forældre, forældreråd, skolens leder og skolens bestyrelse.

Du skal være med til at sikre en rød tråd mellem Friluftsbørnehaven og Friskolen.

Vi ønsker en synlig, samlende og sikker leder, du skal være positiv og udtrykke glæde og kommunikere klart.  Du skal brænde for at udvikle den pædagogiske faglighed, så hverdagens praksis bindes sammen med børnehavens visioner. Det skal være naturligt for dig at lytte og sparre med kolleger, medarbejdere og forældre, og du inddrager din omverden i arbejdet med at skabe et solidt, pædagogisk fundament. Du skal være glad for det daglige samvær med børnene, da størstedelen af din tid skal bruges på gulvet.

Du skal have en pædagogisk uddannelse, gerne ledererfaring; men det er ikke et krav. Du skal være aktiv og motiverende og have lyst til ledelse. Du skal være fagligt stærk og have masser af ideer til arbejdet med udeliv.

Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til Thisted Friskoles leder Bodil Nørgaard Skoust på 21468040. Ansøgningen sendes til kontor@thistedfriskole.dk vedhæftet relevante bilag i en samlet fil. Ansøgningsfristen er den 16. april og vi forventer at holde samtaler i uge 16.

Ansættelse den 1. juni 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.