Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aktive og friske hjælpere til 13-årig dreng

Vil du give en dreng med muskelsvind nogle sjove og hyggelige timer? Kan du arbejde på hverdagseftermiddage? Så er dette måske jobbet for dig.

Du skaber hygge og sjov
I Kastrup bor en 13-årig dreng. Han har muskelsvind (Duchennes muskeldystrofi) og sidder derfor i el-kørestol. Han er rigtig glad for Lego, PlayStation og tegneserier. Han trives bedst med at være hjemme i vante rutiner og med få velkendte mennesker. Humor er en god måde at nå ind til ham.

På jeres eftermiddage sammen sørger du for hygge, leg og afslapning. Og laver lidt mad, når drengen er sulten. Du tager med ham, når han skal besøge kammerater eller i klub.

Drengen har brug for din hjælp til sin personlige pleje.

Vær opmærksom på, at familien har en hund.

Arbejdstid
Du deler vagterne med en eller flere andre hjælpere. Skriv gerne i din ansøgning, hvilke vagter du primært er interesseret i.

Mandag kl. 13:30-17:30
Onsdag kl. 13.30-19.30
Fredag kl. 13:30-17:30

Derudover er der 1 månedlig 4 timers vagt en weekenddag.

Du er en aktiv og frisk person
Vi forestiller os, at du er en aktiv og frisk person. Måske du er studerende og kan se dette som et spændende job ved siden af studiet. Din studieretning er ikke afgørende, men går du på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse, er dette et meget studierelevant job. Du må meget gerne have erfaring fra lignende job. Det er et krav, at du har kørekort. Har du erfaring med personlig pleje, og kan du førstehjælp, er det et stort plus.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau eller rekrutteringskonsulent Majbritt Egelund Rasmussen. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.