Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aktivitetsmedarbejder til demensenheden på Birkehøj

Aktivitetsmedarbejder til en fast stilling 32 timer/ugen søges til demensenheden på Birkehøj Plejecenter
 
Vores aktivitetsmedarbejder går på efterløn og derfor søger vi hendes afløser. Vi leder efter en medarbejder, som brænder for arbejdet indenfor demensområdet og som sammen med 35 engagerede medarbejdere, vil være med til at give vores beboere en hverdag, hvor aktivitet og livsglæde er omdrejningspunktet.
 
Du vil blive en del af B-Huset, som danner rammen om 27 beboeres liv og hverdag. Jobbet kræver at du kan tænke kreativt og formår at igangsætte aktiviteter, som giver beboerne en oplevelse af at deltage i meningsfulde aktiviteter. Du skal være en god kommunikator og du skal kunne fungere i både den tætte relation og i større grupper.
 
Vi er en medarbejdergruppe, som består af social – og sundhedshjælpere, social – og sundhedsassistenter, en ernæringsassistent og dig, som aktivitetsmedarbejder. Vi lægger vægt på høj faglighed, trivsel og humor, og vi går ikke af vejen for et godt grin i hverdagen. Vi har et godt arbejdsklima, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi er inddelt i tre afdelinger og aktivitetsmedarbejderen har sin daglige gang på alle tre afdelinger.  
 
Vi arbejder ud fra vores kerneopgave, som er:
 
At alle passer deres opgaver og kender egne og kollegers funktion, så samarbejdet sikrer at borgeren får den optimale hjælp i livet på Birkehøj Plejecenter
 
Om dig

   • Du har relevante kompetencer og dokumenteret erfaring indenfor demens området
   • Du har en anerkendende tilgang til borgere, pårørende og kollegaer
   • Du værdsætter faglig sparring og er interesseret i den faglige udvikling af demensområdet
   • Du er selvstændig og kan tilrettelægge og udføre aktiviteter, som tager udgangspunkt i vores beboeres behov og ressourcer
   • Du er engageret, lyttende og god til dialog
   • Du er humoristisk og vil bidrage til en glad arbejdsplads 
Din faglige baggrund kan være pædagog, terapeut, social – og sundhedsassistent eller noget helt andet. Det vigtige er din indstilling til arbejdet indenfor demensområdet og at du har hjertet på rette sted. Din evne til at sætte dig i andres sted er unik og en kompetence som du benytter i dit arbejde.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst. Jobbet er på 32 timer ugentligt. Jobbet er ledigt til besættelse pr. 1.4.2018 eller snarest muligt derefter.
 
Din ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest 22.2.2018. Ansøgningen sendes elektronisk via vores rekrutteringssystem.
 
Ansættelsessamtaler finder sted på Birkehøj mandag den 26.2.2018
 
Yderligere oplysninger
 
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at henvende dig til daglig leder Pia Raahauge tlf. 6113 5613. Du kan også orientere dig på vores hjemmeside http://birkehoej.htk.dk eller på kommunens hjemmeside www.htk.dkIkke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her